Sari la conținut

Nou masaj erotic cu dragoste(face și on+np) 0736132224


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Va Salut.

Anunț luat de aici:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Nou-masaj-erotic-cu-dragoste-SI-pasiune/7808627679606456.html

Locație: ok,langa Macdonald Nufăru

Fata:7/general.

Igiena ok.

Față:ok.

Dantura:ok.

Mama a unui copil,corpul ușor afectat de sarcină,mai corpolentă, mă așteptam la ceva mai fraged si compact din poze,sau sunt vechi ori o avantajează.

M-am întins în pat,a pus pe mine ulei și a început să mă mângâie așa.

Si după a început să se frece și cu corpul. A pus-o și între sâni.Te pupaceste pe corp.

Nu l-aș numi masaj,dar a fost plăcut.

Oral:7 Umed cu multa salivă,dar nu suficient de adânc (cam pe jumate),dar plăcut. Puțină atenție și la zone.Cu degetele te exploatează 😊

Normal:7 Te mângâie,te trage in ea,geme plăcut nu artificial.Doua poziții,misionar și pe la spate.

Timp petrecut: 30+ min.Nu am simțit grabă. Am Stat la o țigară după, Dialog ok.O fată cu unun caracter normal fără fițe as zice.

Preț:150/Nr. (Masaj)+on+np

De recomandat: pentru o bifă da.

Eu nu am sa revin.

PS.Cred că am devenit eu mai exigent sau selectiv in ultima perioada. Si probabil experiența cu fete la preț similar care au pus standardul sus. 😉

  • Like 7
Link spre comentariu

Am fost ieri, eram in cautare de anal dar titularele consacrate nu erau pe faza, asa ca am reconfigurat traseul si pretentiile.

Mie mi a placut, la normal fata traieste momentul la maxim. Oralul destul de anal, masajul e numai asa, de forma.

  • Like 5
Link spre comentariu

Am fost si eu pe la ea acum cateva saptamani. Fata nu e ruptă din rai, dar merge in lipsa de optiuni. Fiind la mc am zis ca sunt in zona.

Am ales o ora cu 250 ron. Fizic e doar de un 7, dar compensează cu atitudinea. Oral umed, nu o baga toata, dar daca ii împingi capul se executa fara comentarii, chiar dacă se mai îneacă cu ea.

La pauza dintre numere am aflat o poveste destul de tristă. E incepatoare si o face (sau facea cand am fost eu) pana plătea niste datorii. Pe fondul ala emotional am reusit sa scot de la ea un accept de anal pentru ceva extra. Mi.a zis ca nu a mai făcut anal, dar ca ii sunt simpatic si va încerca.

La anal strâmta rau. Cu tot uleiul ei treaba a fost dificilă pt ea. Docilă, nu se plângea, doar mai scotea cate un "au" din cand in cand.

Am luat.o la normal intr.un mod furibund. Eram plin de excitare, dar in fund dădusem totusi grijuliu. Normal eram de neoprit. Am luat.o umeri-craci, misionar si capra. Se vedea ca ii place si ei pt ca ma tragea in ea. Era toata uda, iar la final ne.am terminat deodata.

Am terminat adânc în ea, iar la iesire vad cauciucul rupt pe scula. Eu ma fac palid, la care ea imi zice ca e sănătoasă, doar tata copilului intra fara in ea. Parca ma mai linistisem, dar se cam agita ea pt slobozul din ea. I.am zis de pilula, dar nu parea sa fie pe fază. Era distrasa in gândurile ei. Imi zicea ca macar is drăguț daca e sa prindă.

Cand am auzit am zbughit.o de acolo. Am si schimbat nr de tel.

Per general fata a fost ok. M.am simtit bine cu ea, doar finalul a fost mai aiurea. Totusi, eu nu voi reveni daca mai e pe aici sau reapare.

  • Like 5
Link spre comentariu

Nu ar fi primul asa. :) In 2012 am umflat o doctorita casatorita intr-un accident asemănător. Nici nu stiu cum de bărbatul ei nu isi pune intrebari. Nu seamănă pe niciunul. Ma mai uit pe fb câteodată si vad ca băiețelul e ca mine la vârsta aia.

Ba, macar stiu ca mi.am perpetuat genele de destule ori sa nu ma pot plange. Ajung mai rau ca tiganii cu puradeii:)

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...