Sari la conținut

Andreea Piata Romana 0730771744


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inca o intrare in sa exploram zone care nu sunt Piata Alba Iulia. Raman in zona Romana precum recenzia anterioara, same price adica 150 cu 200 ON NP fara cim fk si alte astfel de picanterii.

 

Anuntul

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Andreea/7808667e7f6b625f.html

 

Loc: apartament la romana la coloane. Apartamentul arata bine baie renovata si curata prosop curat. Pat mare curat dar cam scartaie pe mine nu ma deranjeaza. Fata fumeaza in camera la geam dar se simnte un pic 8 8.5

 

Fata: pozele sunt reale si reprezentative aia e si tinuta in care era. 1 68 skinny fund dragut sani foarte mici - scrie explicit in anut - daca erau mai mici nu erau. Acum depine de gust e greu d dat nota. Ca un minus cam iritata in zona pubiana de la ras vizual nu arata bine zona. Arata bine si la chip.

 

Igiena - nu a facut dus de fata cu mine dar arata de parca abia facuse si o cred nimic suspect. Dupa nu s-a reimbracat a pus un halat ceea ce ma face sa cred ca face dus dupa fiecare client.

 

Oral ok nu prea deep si fara atentie la adiacente dar placut 7.5

 

Normal - aici a fost ok stramta a folosit un pic lubrifiant dar putin si a intrebat inainte. Se misca ok deasupra si fata de altele nu cere scimbarea pozitiei dupa nici un minut, si la capra a dat contre ok si a gemea frumos. Nu comenteaza si e pro client. 8 8.5

 

Gfe nu mare lucru.

 

 

 

 

 

Per total merge la 150 fin door to door 35 min. Daca nu cautati sani that is.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Sall tuturor.am reușit să ajung și eu sâmbătă la Andreea,ce sa va spun...e talentata rău, înăltuță,îmbrăcată în alb, foarte sexy, frumoasa foc.ajuns in locație am fost invitat la un pahar de suc sau apa.am discutat cam ce i-ar,mi-ar place și am trecut la fapte. Oral de 10 (umed și destul de adânc). Normal de vis 10+ (zona intima era super ok,curata, îngrijită), diferite poziții, săruturi și mângâieri . Pot spune că am făcut dragoste nu sex(nimic sportiv). Igiena 10. GFE 10+ Că și preț destul de accesibil 150 fin.200 ora. Într-adevăr sâni mici dar frumoși, locație curata ok, lenjerie curata,prosop curat,ea de vis(am apreciat că a fost foarte comunicativa și serioasă)

  • Like 2
Link spre comentariu

Și acum știm cu certitudine răspunsul previzibil la întrebarea dacă fata are pește. După prestație nu pare unul foarte calificat, sper că nu îi dă un procent prea mare. Pe de altă parte dacă ne uităm pe recenziile ei de mai de mult, că mai are vreo 2 topice, parcă lucrurile încep să se lege...

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am găsit două topice dar mai avea cel puțin unul de pe Calea Victoriei, probabil că schimbă telefoanele mai des că locațiile. De remarcat că aditzu o promovează pe unde poate.

 

https://nimfomane.com/forum/topic/123237-0730771774-magheru/

https://nimfomane.com/forum/topic/116567-andreea-piata-romana-0727082777/

Asteptam recenzia lui aditzu!  =))  =))  =))

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...