Sari la conținut

💙 Maria 💙 tandra si pasionala - 0750691746


Postări Recomandate

  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

M-AM INDRAGOSTIT! (pentru 40 de minute)

Dupa doua incercari nereusite, astazi am ajuns in sfarsit la Maria. Si ma bucur ca am fost perseverent. Pentru ca intalnirea cu ea a fost, daca nu in top 5, macar in top 10 intalniri de-a lungul celor aproape 20 de ani de curvasareala. Deci pot spune ca am termen de comparatie. Dar sa trecem la scopul expunerii mele. Am sunat-o in jurul pranzului si mi-a inchis imediat (probabil nu putea vorbi). Atunci mi-am zis ca nu mi se arata sa ma intalnesc cu Maria. Insa imediat mi-a intrat un mesaj cu ce face si la ce preturi (lucru pe care il stiam deja ca pe Tatal Nostru :laugh2). Tot prin intermediul mesajelor am stabilit sa ne vedem in jumatate de ora. Asa ca in 28 de minute fix eram in fata blocului. Am primit numarul apartamentului si am urcat. Cand am intrat am avut placerea sa dau peste o faptura frumoasa foc si foarte joviala ceea ce a eliminat tracul primei intalniri. Inainte de orice am stat la o tigara in bucatarie dupa care m-am cerut la dus. Intors in camera a inceput dezmatul. Maria s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute usor pe obraz, pe ureche, pe gat moment in care i-am spus ca as vrea sa trecem la lucruri mai serioase, adica la sarutul clasic. Ce-i drept, ce aceleasi texte (adevarate de altfel), ca nu pot rezista tentatiei de a saruta o fata frumoasa. Iar ce a urmat a fost un adevarat delir din acest punct de vedere. Cred ca din cele 30 de minute cat a durat intalnirea efectiva, 20 ne-am sarutat. I-am si spus la un moment dat ca as putea sa plec fara sa mai facem nimic, doar sa ne sarutam. Nu a fost chiar asa, dar pe aproape. Dupa vreo 5 minute in care Maria m-a sarutat cu patos, a venit randul meu sa o dezmierd. 2-3 minute de saruturi pe gura, 1-2 minute de dezmierdat sanii dupa care am trecut la un oral foarte bine receptat de Maria (cel putin asa a parut - cu gemete, cu tremuraturi si strans de picioare, cu tras respectiv impins capul pentru a fi unde si a face exact ce trebuie). Am urcat incet, incet spre gurita, din nou saruturi pasionale dupa care am schimbat rolurile. Maria a revenit peste mine si a reinceput sa ma sarute, cu o mica pauza in care a montat prezervativul. A coborat incet, incet la ala micu, pe care l-a smotocit putin pana a ajuns in pozitie de tragere. I-am cerut sa o facem in pozitia misionarului pentru a avea control deplin asupra situatiei. Nu de alta, dar daca venea peste mine, la cat eram de infierbantat, cred ca in cateva zeci de secunde eram gata. Asa, am prelungit extazul 2-3 minute :laugh2. Finalizat glorios in balonas, dupa care a urmat igienizarea cu servetele umede (Pampers) facuta minutios de Maria. In timp ce ma imbracam a facut si Maria un dus dupa care am mai stat la o tigara in bucatarie ocazie cu care i-am inmanat si cadoul - 200 de lei. Ne-am sarutat pasional si la plecare cu promisunea ca ne vom revedea. Jurizare:

Locatie: 9,5 (nimic de obiectat, curat in camera, pat mare, bun pentru astfel de activitati, baia curata dotata cu tot ce trebuie, prosop curat)

Aspect fata: 9,75. Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur. 

Atitudine: 9,95 (impecabila pe toata durata intalnirii)

GFE: 10 (nu stiu daca asta e definitia GFE-ului, insa daca GFE inseamna sarut pasional, atunci clar merita 10)

Igiena: 9,95 (igiena impecabila atat cea orala cat si in rest. Pentru mine, igiena orala este foarte importanta, iar Maria pot spune ca a trecut cu brio testul. Nici piersicuta nu pot spune ca nu avea un gust si un miros placut. Parfumul folosit a fost de asemenea unul de calitate si mi-a adus aminte de parfumul folosit de o fosta amanta de-a mea - poata ma ajuta Maria sa-mi spuna care e marca :laugh2).

Oral: 9 (scad putin pentru ca a fost protejat si scurt, insa asta din cauza mea. N-am cerut sa nu fie protejat si nici nu i-am spus sa insiste, motivele fiind bine-cunoscute - apropierea sococului)

Normal: 9,5 ( scurt, dar intens. Si fiind si cu sarut din plin, nu avea cum sa nu fie bun)

Raport calitate/pret: bun.

De recomandat: DA, DA, DA. Prezenta ei la top este binemeritata. Abia astept sa o vizitez din nou si ma REINDRAGOSTESC PRET DE 30-40 DE MINUTE.

P.S.Inchei raspunzandu-i unui coleg(nu-i dau numele, ca sa nu-l fac mare cum zice Robu despre adeversarii politici care il ataca) care se lua de noi, astia disperatii dupa sarut. Nu vad nimic anormal in dorinta de a vrea sa saruti o fata frumoasa. Ba mai mult, mie mi se pare asta printre cele mai erotice momente cu o fata. Si in cazul meu, cred ca am si o explcatie: la gradinita (dar si in clasele 1-4) eu impreuna cu cel mai bun prieten al meu (fiind cel mai bine-vazuti din grupa/clasa), in pauze, luam fetele si le duceam undeva unde nu puteam fi vazuti si le sarutam. Ce-i drept pe unele le puneam sa ne arate si pasarica, dar asta-i alta problema :laugh2. Deci iata explicatia pentru dorinta mea nebuna de a saruta fetele. De la gradinita mi se trage. 

 

CIOCANE TARI SA AVETI!

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Felicitări ție pentru recenzie :)  :hihat  Felicitări Mariei, pentru că a avut inteligența de a evita un șir de viitoare postări implorând un sărut :giggle:

Și pentru că tu ești un tip cu bun simț, îmi permit și o mică rugaminte: explică-mi te rog cu argumente logice ceva ce eu nu reușesc să înțeleg și să accept nicicum. De ce, dacă Maria e"Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur." îi dai 9,75 și nu îi dai 10. De ce, dacă e "impecabila pe toata durata intalnirii" îi dai 9,95 și nu 10. De ce, dacă are "igiena impecabila atat cea orala cat si in rest" îi dai 9,95 și nu 10? :o Mulțumesc anticipat :)

 

PS: Să nu aduci ca argument perfecțiunea care nu există. Pentru că ai dovedit chiar tu că există: 10 pentru GFE ;)

 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

 

Felicitări ție pentru recenzie :)  :hihat  Felicitări Mariei, pentru că a avut inteligența de a evita un șir de viitoare postări implorând un sărut :giggle:
Și pentru că tu ești un tip cu bun simț, îmi permit și o mică rugaminte: explică-mi te rog cu argumente logice ceva ce eu nu reușesc să înțeleg și să accept nicicum. De ce, dacă Maria e"Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur." îi dai 9,75 și nu îi dai 10. De ce, dacă e "impecabila pe toata durata intalnirii" îi dai 9,95 și nu 10. De ce, dacă are "igiena impecabila atat cea orala cat si in rest" îi dai 9,95 și nu 10? :o Mulțumesc anticipat :)
 
PS: Să nu aduci ca argument perfecțiunea care nu există. Pentru că ai dovedit chiar tu că există: 10 pentru GFE ;)

 

Bolovane, o sa-ti raspund "punctual":

- singura fata cu care glumesc legat de sarut e Eva. Si asta pentru ca fata chiar tine la gluma. Am fost si la alte fete care nu saruta (ultimele Irina sau Aida) dar nu am facut un caz din asta. E deciza lor si o respect.

- legat de nota de la aspectul fizic - 9,75. Faptul ca nu i-am gasit niciun cusur nu inseamna ca nu are. Doar ca nu l-am gasit eu. 

- note 9,95 la atitudine si igiena: mi-am permis "sa fur" 0,05 puncte de carcotas ce sunt. Sau, cum am mai spus-o pe undeva, de profesor ce sunt. Pentru ca 10 e nota profesorului. Asta mi-a zis-o (si a si aplicat-o) un prosefor de-al meu de psihologie din facultate. Respectivul, 7 sau 8 ani de zile, n-a dat niciunui student nota 10 la examen. Gasea el ceva sa-ti demonstreze ca nu esti de 10. Nu a fost si cazul meu sau al celui mai bun prieten (si coleg). Lui i-a dat 10 pentru ca n-a putut sa-l incuie cu nimic (sau poate nici nu si-a propus asta) iar mie mi-a dat 10 pentru ca "l-am uns la suflet" cu niste chestii colaterale subiectului de la examen. In sensul ca i-am spus cateva versuri de Lucian Blaga. Subiectul examenului era ceva cu limbajul si mie mi-au venit in minte cateva versuri ale lui Blaga din poezia "Catre cititori":

Dar cuvintele sunt lacrimile celor ce ar fi voit

aşa de mult să plânga şi n-au putut.

Amare foarte sunt toate cuvintele,

de-aceea - lăsaţi-mă

să umblu mut printre voi,

să vă ies în cale cu ochii închişi.

 

Si asa mi-a dat 10.

Si tot asa si eu mai dau din cand in cand cate un 10 atunci cand ceva "ma unge la suflet". Tare, tare. Si ce altceva te poate unge la suflet mai tare decat o fata frumoasa (de 9,75) si care are o igiena si o atitudine de 9,95 care se saruta cu patos?

Nu stiu daca raspunsul meu a fost suficient de lamuritor, ce stiu insa e ca m-am straduit sa fie.

Cele bune!

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

...

- note 9,95 la atitudine si igiena: mi-am permis "sa fur" 0,05 puncte de carcotas ce sunt

...

Ăsta-i argumentul logic cu care m-ai lămurit deplin, felicitări pentru sinceritate  :laugh2 :)

Link spre comentariu
  • Oras:Heaven
  • Oras:Heaven

M-AM INDRAGOSTIT! (pentru 40 de minute)

Dupa doua incercari nereusite, astazi am ajuns in sfarsit la Maria. Si ma bucur ca am fost perseverent. Pentru ca intalnirea cu ea a fost, daca nu in top 5, macar in top 10 intalniri de-a lungul celor aproape 20 de ani de curvasareala. Deci pot spune ca am termen de comparatie. Dar sa trecem la scopul expunerii mele. Am sunat-o in jurul pranzului si mi-a inchis imediat (probabil nu putea vorbi). Atunci mi-am zis ca nu mi se arata sa ma intalnesc cu Maria. Insa imediat mi-a intrat un mesaj cu ce face si la ce preturi (lucru pe care il stiam deja ca pe Tatal Nostru :laugh2). Tot prin intermediul mesajelor am stabilit sa ne vedem in jumatate de ora. Asa ca in 28 de minute fix eram in fata blocului. Am primit numarul apartamentului si am urcat. Cand am intrat am avut placerea sa dau peste o faptura frumoasa foc si foarte joviala ceea ce a eliminat tracul primei intalniri. Inainte de orice am stat la o tigara in bucatarie dupa care m-am cerut la dus. Intors in camera a inceput dezmatul. Maria s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute usor pe obraz, pe ureche, pe gat moment in care i-am spus ca as vrea sa trecem la lucruri mai serioase, adica la sarutul clasic. Ce-i drept, ce aceleasi texte (adevarate de altfel), ca nu pot rezista tentatiei de a saruta o fata frumoasa. Iar ce a urmat a fost un adevarat delir din acest punct de vedere. Cred ca din cele 30 de minute cat a durat intalnirea efectiva, 20 ne-am sarutat. I-am si spus la un moment dat ca as putea sa plec fara sa mai facem nimic, doar sa ne sarutam. Nu a fost chiar asa, dar pe aproape. Dupa vreo 5 minute in care Maria m-a sarutat cu patos, a venit randul meu sa o dezmierd. 2-3 minute de saruturi pe gura, 1-2 minute de dezmierdat sanii dupa care am trecut la un oral foarte bine receptat de Maria (cel putin asa a parut - cu gemete, cu tremuraturi si strans de picioare, cu tras respectiv impins capul pentru a fi unde si a face exact ce trebuie). Am urcat incet, incet spre gurita, din nou saruturi pasionale dupa care am schimbat rolurile. Maria a revenit peste mine si a reinceput sa ma sarute, cu o mica pauza in care a montat prezervativul. A coborat incet, incet la ala micu, pe care l-a smotocit putin pana a ajuns in pozitie de tragere. I-am cerut sa o facem in pozitia misionarului pentru a avea control deplin asupra situatiei. Nu de alta, dar daca venea peste mine, la cat eram de infierbantat, cred ca in cateva zeci de secunde eram gata. Asa, am prelungit extazul 2-3 minute :laugh2. Finalizat glorios in balonas, dupa care a urmat igienizarea cu servetele umede (Pampers) facuta minutios de Maria. In timp ce ma imbracam a facut si Maria un dus dupa care am mai stat la o tigara in bucatarie ocazie cu care i-am inmanat si cadoul - 200 de lei. Ne-am sarutat pasional si la plecare cu promisunea ca ne vom revedea. Jurizare:

Locatie: 9,5 (nimic de obiectat, curat in camera, pat mare, bun pentru astfel de activitati, baia curata dotata cu tot ce trebuie, prosop curat)

Aspect fata: 9,75. Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur.

Atitudine: 9,95 (impecabila pe toata durata intalnirii)

GFE: 10 (nu stiu daca asta e definitia GFE-ului, insa daca GFE inseamna sarut pasional, atunci clar merita 10)

Igiena: 9,95 (igiena impecabila atat cea orala cat si in rest. Pentru mine, igiena orala este foarte importanta, iar Maria pot spune ca a trecut cu brio testul. Nici piersicuta nu pot spune ca nu avea un gust si un miros placut. Parfumul folosit a fost de asemenea unul de calitate si mi-a adus aminte de parfumul folosit de o fosta amanta de-a mea - poata ma ajuta Maria sa-mi spuna care e marca :laugh2).

Oral: 9 (scad putin pentru ca a fost protejat si scurt, insa asta din cauza mea. N-am cerut sa nu fie protejat si nici nu i-am spus sa insiste, motivele fiind bine-cunoscute - apropierea sococului)

Normal: 9,5 ( scurt, dar intens. Si fiind si cu sarut din plin, nu avea cum sa nu fie bun)

Raport calitate/pret: bun.

De recomandat: DA, DA, DA. Prezenta ei la top este binemeritata. Abia astept sa o vizitez din nou si ma REINDRAGOSTESC PRET DE 30-40 DE MINUTE.

P.S.Inchei raspunzandu-i unui coleg(nu-i dau numele, ca sa nu-l fac mare cum zice Robu despre adeversarii politici care il ataca) care se lua de noi, astia disperatii dupa sarut. Nu vad nimic anormal in dorinta de a vrea sa saruti o fata frumoasa. Ba mai mult, mie mi se pare asta printre cele mai erotice momente cu o fata. Si in cazul meu, cred ca am si o explcatie: la gradinita (dar si in clasele 1-4) eu impreuna cu cel mai bun prieten al meu (fiind cel mai bine-vazuti din grupa/clasa), in pauze, luam fetele si le duceam undeva unde nu puteam fi vazuti si le sarutam. Ce-i drept pe unele le puneam sa ne arate si pasarica, dar asta-i alta problema :laugh2. Deci iata explicatia pentru dorinta mea nebuna de a saruta fetele. De la gradinita mi se trage.

 

CIOCANE TARI SA AVETI!

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase ! Te pup si te mai astept cu drag ! :*
Link spre comentariu

M-AM INDRAGOSTIT! (pentru 40 de minute)

Dupa doua incercari nereusite, astazi am ajuns in sfarsit la Maria. Si ma bucur ca am fost perseverent. Pentru ca intalnirea cu ea a fost, daca nu in top 5, macar in top 10 intalniri de-a lungul celor aproape 20 de ani de curvasareala. Deci pot spune ca am termen de comparatie. Dar sa trecem la scopul expunerii mele. Am sunat-o in jurul pranzului si mi-a inchis imediat (probabil nu putea vorbi). Atunci mi-am zis ca nu mi se arata sa ma intalnesc cu Maria. Insa imediat mi-a intrat un mesaj cu ce face si la ce preturi (lucru pe care il stiam deja ca pe Tatal Nostru :laugh2). Tot prin intermediul mesajelor am stabilit sa ne vedem in jumatate de ora. Asa ca in 28 de minute fix eram in fata blocului. Am primit numarul apartamentului si am urcat. Cand am intrat am avut placerea sa dau peste o faptura frumoasa foc si foarte joviala ceea ce a eliminat tracul primei intalniri. Inainte de orice am stat la o tigara in bucatarie dupa care m-am cerut la dus. Intors in camera a inceput dezmatul. Maria s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute usor pe obraz, pe ureche, pe gat moment in care i-am spus ca as vrea sa trecem la lucruri mai serioase, adica la sarutul clasic. Ce-i drept, ce aceleasi texte (adevarate de altfel), ca nu pot rezista tentatiei de a saruta o fata frumoasa. Iar ce a urmat a fost un adevarat delir din acest punct de vedere. Cred ca din cele 30 de minute cat a durat intalnirea efectiva, 20 ne-am sarutat. I-am si spus la un moment dat ca as putea sa plec fara sa mai facem nimic, doar sa ne sarutam. Nu a fost chiar asa, dar pe aproape. Dupa vreo 5 minute in care Maria m-a sarutat cu patos, a venit randul meu sa o dezmierd. 2-3 minute de saruturi pe gura, 1-2 minute de dezmierdat sanii dupa care am trecut la un oral foarte bine receptat de Maria (cel putin asa a parut - cu gemete, cu tremuraturi si strans de picioare, cu tras respectiv impins capul pentru a fi unde si a face exact ce trebuie). Am urcat incet, incet spre gurita, din nou saruturi pasionale dupa care am schimbat rolurile. Maria a revenit peste mine si a reinceput sa ma sarute, cu o mica pauza in care a montat prezervativul. A coborat incet, incet la ala micu, pe care l-a smotocit putin pana a ajuns in pozitie de tragere. I-am cerut sa o facem in pozitia misionarului pentru a avea control deplin asupra situatiei. Nu de alta, dar daca venea peste mine, la cat eram de infierbantat, cred ca in cateva zeci de secunde eram gata. Asa, am prelungit extazul 2-3 minute :laugh2. Finalizat glorios in balonas, dupa care a urmat igienizarea cu servetele umede (Pampers) facuta minutios de Maria. In timp ce ma imbracam a facut si Maria un dus dupa care am mai stat la o tigara in bucatarie ocazie cu care i-am inmanat si cadoul - 200 de lei. Ne-am sarutat pasional si la plecare cu promisunea ca ne vom revedea. Jurizare:

Locatie: 9,5 (nimic de obiectat, curat in camera, pat mare, bun pentru astfel de activitati, baia curata dotata cu tot ce trebuie, prosop curat)

Aspect fata: 9,75. Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur. 

Atitudine: 9,95 (impecabila pe toata durata intalnirii)

GFE: 10 (nu stiu daca asta e definitia GFE-ului, insa daca GFE inseamna sarut pasional, atunci clar merita 10)

Igiena: 9,95 (igiena impecabila atat cea orala cat si in rest. Pentru mine, igiena orala este foarte importanta, iar Maria pot spune ca a trecut cu brio testul. Nici piersicuta nu pot spune ca nu avea un gust si un miros placut. Parfumul folosit a fost de asemenea unul de calitate si mi-a adus aminte de parfumul folosit de o fosta amanta de-a mea - poata ma ajuta Maria sa-mi spuna care e marca :laugh2).

Oral: 9 (scad putin pentru ca a fost protejat si scurt, insa asta din cauza mea. N-am cerut sa nu fie protejat si nici nu i-am spus sa insiste, motivele fiind bine-cunoscute - apropierea sococului)

Normal: 9,5 ( scurt, dar intens. Si fiind si cu sarut din plin, nu avea cum sa nu fie bun)

Raport calitate/pret: bun.

De recomandat: DA, DA, DA. Prezenta ei la top este binemeritata. Abia astept sa o vizitez din nou si ma REINDRAGOSTESC PRET DE 30-40 DE MINUTE.

P.S.Inchei raspunzandu-i unui coleg(nu-i dau numele, ca sa nu-l fac mare cum zice Robu despre adeversarii politici care il ataca) care se lua de noi, astia disperatii dupa sarut. Nu vad nimic anormal in dorinta de a vrea sa saruti o fata frumoasa. Ba mai mult, mie mi se pare asta printre cele mai erotice momente cu o fata. Si in cazul meu, cred ca am si o explcatie: la gradinita (dar si in clasele 1-4) eu impreuna cu cel mai bun prieten al meu (fiind cel mai bine-vazuti din grupa/clasa), in pauze, luam fetele si le duceam undeva unde nu puteam fi vazuti si le sarutam. Ce-i drept pe unele le puneam sa ne arate si pasarica, dar asta-i alta problema :laugh2. Deci iata explicatia pentru dorinta mea nebuna de a saruta fetele. De la gradinita mi se trage. 

 

CIOCANE TARI SA AVETI!

 

Ce retard... indragostit auzi! Vai de pula ta...

  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator akephalos2016
Reputație: 0

M-AM INDRAGOSTIT! (pentru 40 de minute)

Dupa doua incercari nereusite, astazi am ajuns in sfarsit la Maria. Si ma bucur ca am fost perseverent. Pentru ca intalnirea cu ea a fost, daca nu in top 5, macar in top 10 intalniri de-a lungul celor aproape 20 de ani de curvasareala. Deci pot spune ca am termen de comparatie. Dar sa trecem la scopul expunerii mele. Am sunat-o in jurul pranzului si mi-a inchis imediat (probabil nu putea vorbi). Atunci mi-am zis ca nu mi se arata sa ma intalnesc cu Maria. Insa imediat mi-a intrat un mesaj cu ce face si la ce preturi (lucru pe care il stiam deja ca pe Tatal Nostru :laugh2). Tot prin intermediul mesajelor am stabilit sa ne vedem in jumatate de ora. Asa ca in 28 de minute fix eram in fata blocului. Am primit numarul apartamentului si am urcat. Cand am intrat am avut placerea sa dau peste o faptura frumoasa foc si foarte joviala ceea ce a eliminat tracul primei intalniri. Inainte de orice am stat la o tigara in bucatarie dupa care m-am cerut la dus. Intors in camera a inceput dezmatul. Maria s-a pus peste mine si a inceput sa ma sarute usor pe obraz, pe ureche, pe gat moment in care i-am spus ca as vrea sa trecem la lucruri mai serioase, adica la sarutul clasic. Ce-i drept, ce aceleasi texte (adevarate de altfel), ca nu pot rezista tentatiei de a saruta o fata frumoasa. Iar ce a urmat a fost un adevarat delir din acest punct de vedere. Cred ca din cele 30 de minute cat a durat intalnirea efectiva, 20 ne-am sarutat. I-am si spus la un moment dat ca as putea sa plec fara sa mai facem nimic, doar sa ne sarutam. Nu a fost chiar asa, dar pe aproape. Dupa vreo 5 minute in care Maria m-a sarutat cu patos, a venit randul meu sa o dezmierd. 2-3 minute de saruturi pe gura, 1-2 minute de dezmierdat sanii dupa care am trecut la un oral foarte bine receptat de Maria (cel putin asa a parut - cu gemete, cu tremuraturi si strans de picioare, cu tras respectiv impins capul pentru a fi unde si a face exact ce trebuie). Am urcat incet, incet spre gurita, din nou saruturi pasionale dupa care am schimbat rolurile. Maria a revenit peste mine si a reinceput sa ma sarute, cu o mica pauza in care a montat prezervativul. A coborat incet, incet la ala micu, pe care l-a smotocit putin pana a ajuns in pozitie de tragere. I-am cerut sa o facem in pozitia misionarului pentru a avea control deplin asupra situatiei. Nu de alta, dar daca venea peste mine, la cat eram de infierbantat, cred ca in cateva zeci de secunde eram gata. Asa, am prelungit extazul 2-3 minute :laugh2. Finalizat glorios in balonas, dupa care a urmat igienizarea cu servetele umede (Pampers) facuta minutios de Maria. In timp ce ma imbracam a facut si Maria un dus dupa care am mai stat la o tigara in bucatarie ocazie cu care i-am inmanat si cadoul - 200 de lei. Ne-am sarutat pasional si la plecare cu promisunea ca ne vom revedea. Jurizare:

Locatie: 9,5 (nimic de obiectat, curat in camera, pat mare, bun pentru astfel de activitati, baia curata dotata cu tot ce trebuie, prosop curat)

Aspect fata: 9,75. Frumosa din toate punctele de vedere, chiar nu i-am gasit niciun cusur.

Atitudine: 9,95 (impecabila pe toata durata intalnirii)

GFE: 10 (nu stiu daca asta e definitia GFE-ului, insa daca GFE inseamna sarut pasional, atunci clar merita 10)

Igiena: 9,95 (igiena impecabila atat cea orala cat si in rest. Pentru mine, igiena orala este foarte importanta, iar Maria pot spune ca a trecut cu brio testul. Nici piersicuta nu pot spune ca nu avea un gust si un miros placut. Parfumul folosit a fost de asemenea unul de calitate si mi-a adus aminte de parfumul folosit de o fosta amanta de-a mea - poata ma ajuta Maria sa-mi spuna care e marca :laugh2).

Oral: 9 (scad putin pentru ca a fost protejat si scurt, insa asta din cauza mea. N-am cerut sa nu fie protejat si nici nu i-am spus sa insiste, motivele fiind bine-cunoscute - apropierea sococului)

Normal: 9,5 ( scurt, dar intens. Si fiind si cu sarut din plin, nu avea cum sa nu fie bun)

Raport calitate/pret: bun.

De recomandat: DA, DA, DA. Prezenta ei la top este binemeritata. Abia astept sa o vizitez din nou si ma REINDRAGOSTESC PRET DE 30-40 DE MINUTE.

P.S.Inchei raspunzandu-i unui coleg(nu-i dau numele, ca sa nu-l fac mare cum zice Robu despre adeversarii politici care il ataca) care se lua de noi, astia disperatii dupa sarut. Nu vad nimic anormal in dorinta de a vrea sa saruti o fata frumoasa. Ba mai mult, mie mi se pare asta printre cele mai erotice momente cu o fata. Si in cazul meu, cred ca am si o explcatie: la gradinita (dar si in clasele 1-4) eu impreuna cu cel mai bun prieten al meu (fiind cel mai bine-vazuti din grupa/clasa), in pauze, luam fetele si le duceam undeva unde nu puteam fi vazuti si le sarutam. Ce-i drept pe unele le puneam sa ne arate si pasarica, dar asta-i alta problema :laugh2. Deci iata explicatia pentru dorinta mea nebuna de a saruta fetele. De la gradinita mi se trage.

 

CIOCANE TARI SA AVETI!

Bună dimineața dl Nellu

Chiar dacă am dat și + la recenzie, am vrut neapărat să vă felicit pentru recenzie. Și mă bucur că ați avut o experiență demnă "de urmat".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...