baiatscorpion Reputație: 10 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 18, 2019 Buna,penisul e funcțional acuma?sau mai trebuie sa stai după operație?
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2019 Dragilor revin după ora 19,distracție la baile felix cu un client minunat 💖😘
bursucx Reputație: 1 Postat Februarie 18, 2019 Oras:galati Oras:galati Postat Februarie 18, 2019 Bună cat te-a ajuns operatia de mărire si îngroșare si cu cât mai exact sa mărit 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2019 Bună cat te-a ajuns operatia de mărire si îngroșare si cu cât mai exact sa mărit fr mult, RECOMAND cu toată încrederea 😘😘
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2019 Pentru curioși ,App nu este în Erectie 🤩🦄📠3
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 18, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 18, 2019 Aflat prin capitala păcatelor , o sun si îmi Răspunde , zic cumSa nu ma revăd cu ea ... tocmai ce terminase cu un client F important ... un tip plin de bani din Spusele ei , eram in Zina si o iau cu masina ne oprimSa luamCeva de mâncare ... la un drive , si începe sa mi puna mâna pe pula ... sa o frece deja eram excitat si eu si ea , ajunși acasă la ea ... urcam si imediat își face un dush mirosea ca un buchet de flori proaspete ... Si nu mai aveam eu timp de stat ... vine in pat si mi zice al meu ești ... zic ai de plm ... Si începe sa o sugă frumos de 10 plus fără Dinți fără nimic ... i se școala si mi spune fute ma ca mor abia aștept sa te simt ... pun un condom si cum stătea pe spate ea ... io bag si începe si ziceau ce bine e fute ma ... si și-o freca cu o mâna era așa frumos sa o vezi excitată ... nu a durat mult pana a finalizat si ea da sa vezi erecție ce a avut si cât a finalizat am rămas surprins niciodată nu a finalizat așa de abundent ... cert este ca ia plăcut tare ca mia zis ca ma mai vrea ... Este o profesionista .... are talent are si preț ... 500 lei / h Își merita fiecare leuț .... feminină etc tot ce vrei si la final mia dat si o răcoritoare si un e regizat la pachet ca aveam drum lung către unde mergeam .... Aștept sa ne revedem Drumuri bune ca in Bavaria land 2 6
emi669 Reputație: 1 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2019 Noi proceduri pentru o bombă sexy😅ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ†ðŸ‘ðŸ“ce ti ai facut aici?
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Februarie 18, 2019 fr mult, RECOMAND cu toată încrederea 😘😘Aby trav spunea ca dureaZa 6 luni rexuperarea..ca nu ai voie efort..erc etc. la tine cum este? Sau ai facut doar niste injectii cu botox...? Pentru ca operatia de marire este ceva complicat...
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2019 Aflat prin capitala păcatelor , o sun si îmi Răspunde , zic cumSa nu ma revăd cu ea ... tocmai ce terminase cu un client F important ... un tip plin de bani din Spusele ei , eram in Zina si o iau cu masina ne oprimSa luamCeva de mâncare ... la un drive , si începe sa mi puna mâna pe pula ... sa o frece deja eram excitat si eu si ea , ajunși acasă la ea ... urcam si imediat își face un dush mirosea ca un buchet de flori proaspete ... Si nu mai aveam eu timp de stat ... vine in pat si mi zice al meu ești ... zic ai de plm ... Si începe sa o sugă frumos de 10 plus fără Dinți fără nimic ... i se școala si mi spune fute ma ca mor abia aștept sa te simt ... pun un condom si cum stătea pe spate ea ... io bag si începe si ziceau ce bine e fute ma ... si și-o freca cu o mâna era așa frumos sa o vezi excitată ... nu a durat mult pana a finalizat si ea da sa vezi erecție ce a avut si cât a finalizat am rămas surprins niciodată nu a finalizat așa de abundent ... cert este ca ia plăcut tare ca mia zis ca ma mai vrea ... Este o profesionista .... are talent are si preț ... 500 lei / h ÃŽși merita fiecare leuț .... feminină etc tot ce vrei si la final mia dat si o răcoritoare si un e regizat la pachet ca aveam drum lung către unde mergeam .... Aștept sa ne revedem Drumuri bune ca in Bavaria land LOL prea multe detalii 🙈🤣mi-am amintit cine ești, mulțumesc pentru apreciere, vizită și clipe frumoase, te m-ai aștept cu drag și data viitoare bebița iubarețðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Proceduri noi, frumusețe nouă 😊ðŸ©ðŸ˜˜ 1
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2019 Postat Februarie 19, 2019 [quote name="lorenlory" post="5469474" timestamp="1550581346 esti superba
edmondo Reputație: 58 Postat Februarie 19, 2019 Oras:suceava Oras:suceava Postat Februarie 19, 2019 Wow..frumoasa dotare..a mea e asa in erectie :))) 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2019 Dragii mei sunt în bucurești până vineri ,va astept cu drag!
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2019 🤩✌ 2
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2019 Postat Februarie 21, 2019 Pentru curioși ,App nu este în Erectie Aceeasi sensibilitate sau diminuata? Stiu ca in urma unei operatii de genul asta apar ceva probleme. Daca tot recomanzi, spune-ne si noua cum se numeste procedura, unde ai facut-o si cat a costat.
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Aceeasi sensibilitate sau diminuata? Stiu ca in urma unei operatii de genul asta apar ceva probleme. Daca tot recomanzi, spune-ne si noua cum se numeste procedura, unde ai facut-o si cat a costat.neața, bby se face sus o incizie unde îți taie o chestie pentru alungire și mi-am băgat și oanumită supstanta pentru îngroșare, abea acum m-am Trezit, lasama să-l întreb pe dn doctor și revin cu informații ,ma costat 2500 de euro, penisul e fr sensibilă jur ca eri am finalizat de 2 ori, îmi cer scuze că scriu cu greșeli..
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Buna dimi ðŸ˜ðŸ˜˜
nicck Reputație: 6 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 21, 2019 Buna dimi ðŸ˜ðŸ˜˜ Neața,A fost o întâlnirea de vis!!! Mulțumesc, Lory!!!😋
liviu95 Reputație: 2258 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Bună cat te-a ajuns operatia de mărire si îngroșare si cu cât mai exact sa mărit Din cate stiu, mai mult de 2 3 cm in lungime nu poti sa iei. Iar in grosime in jur de 1 2 dar respectiva grasime pt ingrosarea penisului se absoarbe de catre organism in cam un an de zile fiind necesara o noua injectare.
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Neața,A fost o întâlnirea de vis!!! Mulțumesc, Lory!!!😋 mulțumesc frumos bby, te pup, și te m-ai aștept cu drag ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Fericirea are chipul tău 😋🤩💋✌ðŸ†
afrodita adaliz Reputație: 490 Postat Februarie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Să vă țină mult😊 Ce frumos vă stă impreună ca 2 porumbei😊😊 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Să vă țină mult😊 Ce frumos vă stă impreună ca 2 porumbei😊😊 mersi sorelo, te puuuup dulce 💋💋💋💖🤩
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Love, love 💖💖💖
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum