Sari la conținut

Sofia - Bucur Obor - 0755450726


Postări Recomandate

Salutare dragi confutaciosi,

 

Din pacate astazi scriu o recenzie despre o experienta nefasta. Saptamana trecuta fiind in zona Obor, si avand aproximativ 80 minute la dispozitie, m-am gandit sa profit si sa merg la un masaj (aveam o durere de spate). Am cautat maseuzele de pe Nimfomane din zona Obor, dar nu mi-a raspuns nimeni la telefon (era  cam dimineata pe la ora 9.30).

In aceste conditii am zis sa ma risc si sa incerc ce gasesc pe "anuntul"

 

Gasit urmatorul anunt:

 

 
100 Lei

43 ani, noua. Masaj terapeutic de relaxare si intretinere, efectuat fara graba pe masa de masaj. Detalii mai multe la telefon. Zona Bucur Obor.

 
Prestari servicii - servicii diverse
Bucuresti, ieri, 11:2
 
 

 

 

https://www.anuntul.ro/anunt-sofia-2Qkd3q#BoQ83

 

Sunat la telefon, informat ca este vorba de masaj 30 minute pe masa de masaj, sau masaj 60 minute cu finalizare 150 ron. Cum eu cautam un masaj, dar imi place si o finalizare la final, am pus botul la oferta. De asemenea existenta unei mese de masaj in pozele doamnei m-a facut sa cred ca este chiar vorba de masaj.

 

 

Cum eram in zona, am cauta blocul cu pricina, undeva in spate la ACR si purces la apartamentul doamnei. Deschide usa in stilul clasic ascunsa dupa usa :( ... intru si cand ma intorc ma sperii un pic. O doamna de vreo 50 ani, foarte grasa, imbracata cu un neglijeu negru, care nu o avantaja deloc. La fata nici nu mai comentez ...

 

Dar eram acolo pentru masaj, deci nu conta prea mult. Mers in camera, unde era si o masa de masaj. Cerut banii inainte, decartat, apoi dezbracat si trecut pe masa de masaj (fara dus, fiind dusat acasa). Doamna dispare si revine in camera fara chiloti si sutien, doar cu neglijeul deschis ca sa imi fie clar ce se intampla. Mi-am repetat din nou ca e ok, am venit pentru masaj. Incepe sa ma maseze cu un ulei de masaj, puternic parfumat. Dupa cum va inchipuiti, nu a fost chiar masaj, a fost ca atunci cand te dai cu lotiune de soare la plaja. M-a manjit pe spate peste tot si apoi cica intoarce-te. M-am intors. m-a manjit si pe fata si apoi cica hai pe pat si se dezbraca de tot.

 

Ii explica ca nu vreau finalizare prin contact, eu am venit la masaj si finalizare manuala la sfarsitul masajului.

S-a ofticat, ca daca nu vreau asta e, nu vreau nu ma obliga nimeni.

Evident continuare a fost si mai proasta decat inceputul daca se poate spune asa. 

 

Toata experienta a durat 25 minute (door to door).

 

Sumar:
  • Locatia - 5 - un apartament sarac, neingrijit intr-un bloc vechi langa Obor. Baia nu am vazut-o pentru ca am fugit cat am putut de repede.
  • Igiena fetei - 8 - nu am fost prea apropiati, dar overall as zice ok. Avea in camera servetele uscate, umede si prezervative.
  • Aspect - 3 - Imi pare rau, desi mie imi plac femeile sa fie femei nu bete, doamna aceasta nu mi-a placut deloc. Mult prea grasa si complet neingrijita. A si pozele sunt false din anunt. 
  • Masajul - 0 absolut - nu exista masaj ... este capcana pentru fraieri ca mine
  • Erotism si finalizare manuala - Erotism nu a existat ... nu pot sa dau nota
  • Atitudine / GFE - 6 -  in afara de faptul aproape ca s-a suparat ca nu am vrut sa o fut, in rest a fost oarecum ok  ...

 

Concluzie: Nu mai calc in viata mea pe acolo, este capcana pentru fraieri, nu are treaba cu masajul, de aceea am deschis threadul la escorte.

Bafta in alte parti.

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Mie asta cu pantaloni de latex imi inspira fast fuck. Sper sa nu fie scandura la care am fost anul trecut in spate la ACR. Dupa parerea mea este rebranding, cuib si posibil pozele “colegei” care nu este in locatie.

Poate face vreun confrate o vizionare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...