Sari la conținut

0758908180 de evitat


Postări Recomandate

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Alessia, brunetă, 167, 55, 20, sâni mari, plăcută, ofer companie d-lor generoşi. Cer şi ofer igienă. Deţin loc. Vă aştept! Pup! Sună-mă la tel 0758908180. cam asa suna anuntul in ziarul evenimentul.aseara in jurul orei 22 fiind un pic ametit am zis sa merg la aceasta domnisoara.am sunat-o si mi-a comunicat preturile (60 ron/nr oral si normal protejat 120 ron/1h oral si normal protejat si 200 ron/1h sex total) m-a indrumat si spre locatie undeva din podul ros spre pod nicolina la semaforul dinainte faci stanga.am ajuns la ea, o tipa la vreun 1.65m, in jur de 60 kg varsta cred eu undeva la 24-25 ani bruneta nu chiar frumusica si nici atragatoare dar decis sa raman un numar sex oral si normal si daca e bine mergem pe 1h.spunandu-i ca nu sunt prea dotat si nici nu ma tine mult primul numar mi-am cerut voie sa merg la baie si cand m-am intors vazandu-ma ca sunt ametit mi-a propus sa facem un pariu care suna in felul urmator ”sa-i platesc 120ron pe un numar de sex total si daca termin in 5 min imi ofera un nr gratuit” , bineinteles ca am acceptat si am inceput.oral protejat foarte scurt 2 min nu are grija zonelor adiacente si accepta doar finalizare pe corp dupa care mi-a spus sa trecem la anal tot 2 min si imediat hai sa facem normal.bineinteles ca au trecut cele 5 minute mi-a dat jos prezervativul si mi-a pus altul si a mai inceput un rand de oral tot de 2 min dupa care i-am spus sa mai facem anal dar nu a acceptat pt ca au trecut cele 5 min si daca mai vreau normal (ideea este ca am pierdut pariul dar stabilisem pt sex total, asta ma deranjat)am facut normal inca vreo 3 min si am terminat in caciulita si cam asta a fost.si notele:

ORAL 5

ANAL 7

NORMAL 6

Eu zic ca este de evitat pt ca stie sa profite de clienti si oricum incearca sa te termine cat mai repede si sa-si i-a banii si oricum nu este cine stie ce.

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare. Domnisoara si-a modificat putin numele si anuntul, asa ca aveti de grija : aceeasi Marie cu alt anunt :))

 

Lora, brunetă, discretă, plăcută, 167, 55, 20, sâni mari, ofer companie şi masaj de relaxare d-lor generoşi şi serioşi. Sună-mă la tel 0758908180. Pupici peste tot! Deţin loc.

 

Anuntul e din ziarul local Evenimentul.

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salut, am intalnit-o si eu pe domnisoara respectiva, acum 2 luni cred, si profesa sub numele Rebecca. tipa este micuta de inaltime, 165 aproximativ, o idee plinuta, avea un pierce/clips deasupra buzei superioare, pare destul de simpatica, bruneta, sanii nu sunt mari, marimea 4 probabil(pentru mine nici 6 nu e suficient). nu o recomand pentru ca te duce cu vorba, se plange la oral, geme fals, mai are un al 2-lea numar de mobil si acum ATENTIE!!! -- 0747 670 156 -- te roaga sa-i transferi credit, ori te roaga sa-i dai ei parfumul tau, etc... eu nu mai merg la ea.

 

Oral: 8, a primit si ea: reactii de nota 9

Anal, normal nu am insistat

Aspect: 7

Comunicativitate: 7

Camera: 8

 

DAR, cum am zis mai sus, nu recomand in angajarea unor discutii mai profunde, cere diverse.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

SAL AM FOST SI EU LA LARISA  ARE MAI MULTE NR DR TEL SI NUME DAR O STIU DE LARISA PUTIN CONTEAZA O SUN MA GHIDEAZA AJUNG LOCATIA  IN PODU ROS LA PARTERU UNUI BLOC IMI DESCHIDE USA  IMI TRAG AERU EA E MICUTA 160 CRED DAR E CAM GRASA SA FIM REALISTI DAR FRUMUSICA SI CURATA  OPTEZ PT O ORA ADIK 2 NUMERE ORA E SA FIE  INCEPE CU UN ORAL MAI MULT LABA TRECEM LA NORMAL EU C EA NU SE IMPLICA DELOC  FINALIZEZ  IMI TRAG AERU INTRETIMP EA VB LA TEL NU MA DERANJAT INCEPEM AL DOILEA NR CU UN ORAL  TRECEM LA NORMAL MA CAM GRABEA  ADEVARUL E CA TE GRABESTE FINALIZEZ MA DUC LA BAIE MA SPAL  MA IMBRAC  CIND PLEC IMI TRAGE O PALMUTA PESTE FUND SI IMI SPUNE SA MAI REVIN ZIMBIND  CONCLUZII E DRAGUTA  CURATA DAR TE GRABESTE DE MAMA FOCULUI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,LOC 5 DEOARECE BAIA ARATA NASOL ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,FIZIK -10,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ORAL-6,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,NORMAL-7,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ANAL NU AM FACUT,,,,,,,,,,,,PRETURI---60NR--120 ORA---SEX TOTAL--200 ORA  ZONA E LINISTITA ESCORTA NU ARE AERE PESTI LINGA EA  E BN

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare,aceasta fata are deja un topic cu numele ei,sta in spate la garibaldi la parter,e plinutza insa are zile si zile,eu am fost de 2 ori la ea si a fost relativ ok,prima data nu era fresh insa a 2 a oara a fost bine,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...