blaugrana Reputație: 985 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 9, 2018 Se pare ca ai pierdut-o. Din moment ce si-a sters contul ,nu cred ca are de gand sa se reintoaca.Am vazut,dar speram sa nu fie adevarat sau poate cu inceperea scoli revine
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 Am vazut,dar speram sa nu fie adevarat sau poate cu inceperea scoli revine Cu inceperea scolii ? :) Sa invete sau sa ne-nvete ?
manutm Reputație: 3085 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 9, 2018 S-a retras miss fata de la tara? :dontgetitDaca era bruneta sigur nu se retragea! :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 S-a retras miss fata de la tara? :dontgetit Dac'a vrut la capitala...
manutm Reputație: 3085 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 9, 2018 Dac'a vrut la capitala...Ea saraca nu a vrut la capitala dar a vazut ca o cauta ccfdtig pe aici, de nevoie a plecat! :DSi eu as fi procedat la fel in locul ei! :) 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 Ea saraca nu a vrut la capitala dar a vazut ca o cauta ccfdtig pe aici, de nevoie a plecat! :DSi eu as fi procedat la fel in locul ei! :)A dreaq, pielea pa tine. :))))))Ca fata parca nu ar fi vrut si ea...Nu m-am dus ca stiu io de ce...nu ca nu puteam a merge. ;)E grele astea pt tine.Sari peste.;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum