Sari la conținut

0720702877 (Tineretului)


Postări Recomandate

Amanta perfecta Bruneta pasionala si plina de viata te invit intr-un cadru intim pt a petrece impreuna clipe magice de extaz !Te scot din rutina zilica Te astept!! SEX TOTAL ORAL ,NORMAL,ANAL. 0720.702.877 100% 27 May 16:34 0720.702.877 poze furate

Link spre comentariu

Amanta perfecta Bruneta pasionala si plina de viata te invit intr-un cadru intim pt a petrece impreuna clipe magice de extaz !Te scot din rutina zilica Te astept!! SEX TOTAL ORAL ,NORMAL,ANAL. 0720.702.877 100% 27 May 16:34 0720.702.877 http://www.anuntul.ro/anunt/Amanta_perfecta__Bruneta_pasionala_si_plina_de_viata_te_invit_intr-un_cadru_i..._2841663profil falstot ea http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=714

Link spre comentariu
post-168-133409690807_thumb.jpgpost-168-133409690809_thumb.jpgpost-168-13340969081_thumb.jpgpost-168-133409690812_thumb.jpg0720702877 bani 150 ron pe ora pentru doua finalizari , adresa blv unirii zepter.Bruneta lokuieste singura in casa si nu cred ca e ea din poza.Poate a furat pozele dar a facut-o cu cap foarte discret.....E destul de draguta si sociabila si nu are mai mult de 19 ani. Ca servicii pe care le face sunt oral fara condom si sex normal.De anal nu a mentionat dar o puteti intreba la telefon daca face si sex anal fiindca pe mn nu ma pasioneaza gaura maro si nu prea cer sa u o fac din cand in cand ..... Fizicul e bunicel zambetul e frumos poponetul obraznic si ochii superbi...te pierzi in ei......Face minuni cu gurita ei mica si e foarte foarte prietenoasa.Stie sa-si inebuneasca partenerul de placere. E de recomandat pustoaica.

post-168-133409690813_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dead, bati campii! Si nu e prima oara. Din tot ce ai spus numai locatia este corecta.Tipa nu este cea din poze. Nu locuieste singura. Cand am fost mai era cu o fata. Au si o catelusa alba. Nu am ramas, pentru ca, nici una dintre ele nu semana cu fata din poze. Nici pe departe. Sunt doua pustoaice cu aspect comun, care, mie, nu mi-au inspirat nimic. Nu recomand!

Link spre comentariu
  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

poze clar furate.. si daca imi aduc bine aminte a mai scris ccineva pe aici despre ea.. si a mentionat si cine e de fapt in poze.. o pornaciune de pe afara ceva

Link spre comentariu
  • Administrator
Reputație: 113801
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
-New: La 3 incalcari succesive de regulament se va primi 3 avertizari (Warn) dupa care contul va fi suspendat sau dezactivat dupa caz.
are deja 2 avertismente pentru cele doua thread-uri inutile.La al 3-lea avertisment e banat.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0
confirm ca fotografiile sunt ciordite
Sincer ma asteptam pe acest forum ca fiecare sa argumenteze ceea ce spune . In cazul de fata nu stiu care este realitatea , n-am fost la starleta . Insa pt iluminarea mea spuneti-mi si mie cum ati dedus ca pozele sunt furate .Multumesc, R.
Link spre comentariu

3 topic-uri despre aceeaşi furăcioasă, cam mult...

Sincer ma asteptam pe acest forum ca fiecare sa argumenteze ceea ce spune . In cazul de fata nu stiu care este realitatea ' date=' n-am fost la starleta . Insa pt iluminarea mea spuneti-mi si mie cum ati dedus ca pozele sunt furate .Multumesc, R.[/quote']Raven Riley! S-a spus pe un alt thread, acum unit cu acesta.
Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0
3 topic-uri despre aceeaşi furăcioasă' date=' cam mult...Raven Riley! S-a spus pe un alt thread, acum unit cu acesta.[/quote']Merci ! Chiar nu intelegeam de unde au aparut mai multe comentarii ..desi puteam sa jur ca eu postasem corect !!! Intre timp am verificat si eu si am vazut ca la acelasi nr. de telefon apar foarte multe anunturi cu poze diferite ...
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

E teapa totala, am fost eu!Sunt 2 distruse in apt., una vai de mama ei, alta frumusica dar cu talente si harfe de piranda ( ceea ce buniesc ca si este ).Apt. e cam varza, fara aer conditionat, la parterul unui bloc de vis-a-vis de Palatul Copiilor ( Tineretului ). Igiena asa si asa prin casa, insa fata mi s-a parut curata.Am intrat cu aia frumusica, zicandu-mi in sine ca macar sa fut o prospatura pt. ca arata foarte bine la corp si era si frumusica la fata, genul teen ...cam ca Miruna.La telefon face sex total, la fata locului sa vedem cat o ai de mare, fara CIM, fara CIF.Oral cam de 7 asa, cu putina atentie si prin imprejurimi, sa zicem per total ca a fost un oral ok. De cum s-a sculat prietenul Ciocanel a zis ca ea nu poate anal cu mine ca cica o am mare. Oh, daca si eu o am mare, o sa-ti trimit vreo 2 prieteni de ai mei sa te sperie cu serpalaii, i-am replicat dezgustat si dezamagit.Normal nota 5 s-a pus capra si a stat ca vaca fara sa schiteze nimic, a scheunat un pic cand i-am dat mai tare insa n-am tinut-o mult pe cosor ca mi se facuse sila de lehamitea si neimplicarea ei. In cateva minute am finalizat si am intins-o.GFE nota 1, te lasa doar s-o mangai atat, no FK, nu te mangaie ea pe tine, are chiar o atitudine ostila pot spune.Poze false clar!Pacat de ea ca arata bine, in rest e varza cu carne! Cei care vor o prospatura o pot incerca, insa luati-o la o finalizare si negociati cu ea de la inceput pretul , cu anal, fara anal s.a.m.d. pt. ca e serpoaica si incearca sa traga bani extra, apoi zice ca nu poate anal din cauza marimii. Eu m-am dat un pic la ea si mi-a returnat 20 Ron din 100 pt. ca n-a vrut anal. Luati-o capra pt. ca are cur frumos si dati in ea ca surdu in tobe.NU RECOMAND, nu aruncati banii in vant!Bafta si ciocane tari!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gexypepsi
Reputație: 0
Amanta perfecta Bruneta pasionala si plina de viata te invit intr-un cadru intim pt a petrece impreuna clipe magice de extaz !Te scot din rutina zilica Te astept!! SEX TOTAL ORAL ' date='NORMAL,ANAL. 0720.702.877 100% 27 May 16:34 0720.702.877 http://www.anuntul.ro/anunt/Amanta_perfecta__Bruneta_pasionala_si_plina_de_viata_te_invit_intr-un_cadru_i..._2841663profil falstot ea http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=714[/quote']a fost cineva la domnisoara....sincer ma gandesc sa-i fac o vizita azi.......si revin cu o recenzie :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...