Sari la conținut

Iness 0754886261


Postări Recomandate

  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Mi se pare mie sau ai slabit ? Ca tare bine arati !! Eu sper sa ne vedem curand.

 

:kiss3 

  • Like 2
Link spre comentariu

Voi scrie aceasta recenzie nu pentru a face reclama buna sau rea ci pentru ca recent am trecut pe la domnisoara Alina si inca de la telefon am ramas placut impresionat.... raspunde la mesaje destul de prompt, are o voce calda, vorbeste frumos,civilizat pt mine a fost WAW de la bun inceput.

Ma ghideaza spre locatie(zona linistita in cart Zorilor) locuri suficiente de parcare, bloc relativ nou, pentru cei ce vor intimitate e locatia perfecta.

Cand deschide usa mai sa imi sara ochii din cap.... Wawwww .... o fata frumoasa foc, sani imensi(naturali) intr-o rochie neagra, inalta, bronzata frumos, un zambet extraordinar(ma simteam ca si cum as fi la o tipa ce am agatat-o in oras, am avut o iesire la dinner sau film si apoi ma invita la ea acasa in urmatoarea zi....a fost o senzatie super de cand a deschis usa...

foarte comunicativa, binedispusa, plina de energie pozitiva.

M-a intrebat de dus(tocmai facusem inainte sa pornesc de acasa), am stat putin la povesti si actiunea s-a petrecut intr-un living curat, primitor si modern... exact cum spuneam ma simteam ca la pretena-mea acasa.

Nimic pe graba sau pe fuga... a inceput totul cu un masaj extrem de bine facut... fata e priceputa in arta masajului(timp in care purtam si discutii foarte naturale si deschise), apoi odata intors pe spate am inceput cu atingeri, mangaieri... o adevarata Afrodita domnisoara Alina, bine lucrata fata sani extrem de placuti nelasati, pielea fina, fund tare si extrem de sexy(dupa parerea mea).... pisicutza foarte curata si frumos definita(una din cele mai frumoase pe care le-am vazut,fara nici un miros neplacut.

Am trecut la un 69 de imi venea sa imi dau drumul din prumul minut.... fata stie ce face , pune pasiune, atenta la zonele adiacente, isi da silinta maxim sa te faca sa te simti bine.

Trecem la normal unde tot asa merita un 10+++nu am rezistat eu multe pozitii dar ce am incercat fata te scoate din minti la ce frumos se misca.

Dupa parerea mea Alina merita sa fie in top 3 in Cluj... mie mi-a dat o senzatie de ‘best girl ever’.

Locatie : 10(apartament curat,modern,primitor)

Aspect: 10( e frumoasa foc, draguta, zambitoare))

Igiena : 10+(curata, piele fina, epilata perfect)

Atitudine : 10+ (cea mai primitoare fata la care am fost vreodata)

Actiunea: 10 (se implica maxim cu pasiune sa te faca sa te simti bine)

ON: 10+ facut cu deep(atenta la oo... WAW)

Cadou : 250 lei la inceput din proprie initiativa

Timp petrecut aprox 1:15h(nu te grabeste, te simti ca acasa la o prietena buna).

Pt mine a fost ‘the best experience ever’

Multumesc Alina !

  • Like 6
Link spre comentariu

Hello, gents.

Am mai revizitat-o in ultima perioada pe Alina de 2 ori. O data am optat pentru una bucata finalizare si o data o ora. De fiecare data mi-a lasat aceeasi impresie placuta: zambareata, glumeata, comunicativa. S-a adaptat dupa mine si cerinte. Un lucru foarte bun: schimbat vechea locatie cu una net superioara ca zona, locuri parcare & comfort.

Dpmdv, nota 10 pe toate liniile.

Merci, Alina, si sper sa ne revedem cst mai curand :)

@gents, sule tari.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator ga971774
Reputație: 0

Apuc și eu ziua în care evaluările se fac corect? Nu zic ca nu am picat și eu în trecut în capcana asta însă de o vreme când vad 10 pe linie nici nu mai citesc recenzia. Nu am nimic cu nimeni dar toți avem de pierdut din asta, și ele... si noi.

  • Like 2
Link spre comentariu

Apuc și eu ziua în care evaluările se fac corect? Nu zic ca nu am picat și eu în trecut în capcana asta însă de o vreme când vad 10 pe linie nici nu mai citesc recenzia. Nu am nimic cu nimeni dar toți avem de pierdut din asta, și ele... si noi.

Probabil, man, nu stiu ce sa zic... :) Banuiesc ca fiecare avem stilul nostru dr a scrie, de a da feedback, dar poți astepta si ziua in care lumea va fi asa cum vrei tu :)

Numai bine.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ga971774
Reputație: 0

Probabil, man, nu stiu ce sa zic... :) Banuiesc ca fiecare avem stilul nostru dr a scrie, de a da feedback, dar poți astepta si ziua in care lumea va fi asa cum vrei tu :)

Numai bine.

Nu contest ce spui însă hai sa fim corecți macar cu notele
Link spre comentariu

Am mai zis asta cred🤔 fiecare experienta este diferita, asa ca hai sa apreciem fiecare coleg care isi pierde timpul, sa scrie ceva productiv, nu poluari ca acolo rupem graficele. Si daca este sa ne informam putem citi mai multe recenzii inainte de a trage concluzii/ de a face o vizita. Vad ca ne plangem ca ii mare poluare, da daca aici is notele prea mari nu ii bine, daca dincolo is prea mici iar nu ii bine. Recenzam pe bareme? sa stie oameni care note unde sa nu mai scrie degeaba. Nu am fost la domnisoara(desi ma atrage, sper pe viitor).

#gettheline

Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Astazi vizita de lucru la Alina.

Programare facila prin WA, stabilit detaliile intalnirii cu o zi inainte. Programare respecta de ambele parti, fetei neplăcându-i cei care intârzie la o intalnire.

Servit un pahar de suc rece foarte bine venit şi am stabilit detaliile misiunii.

Primit prosop curat şi purces la baie , unde care am găsit tot ce aveam nevoie. Am purces în dormitor unde am surprins-o pe la spate şi am îneput să o dezmierd cu săruturi pătimaşe aplicate pe spatele gol  în aceassi timp avand grijă să mă ocup şi de sănii ei generosi. Am intins-o apoi pe spate continuând să mă ocup de sânii ei, cu zvârcuri erectile.  Am coborat încetişor spre piersicuta ei şi am început s-o explorez suav cu sărutari umede, creindu-i valuri, valuri de plăcere. A fost apoi, randul meu să fiu răsfaţat şi eu cu un ON făcut destul de bine .

Am rugat-o sa se relaxeze pentru a-mi îndeplinii mai uşor (intro)misiunea reuşind să schimbam doar două pozitii , nemaiavând nevoie de lubrefiant în aceasta etapa. La sfarşit am savurat încă un pahar de suc, ca să-mi refac hidratarea, la o mica poveste.

O întâlnire frumoasă şi interesantă sper de ambele părţi.

 

Notele subiective ca de fiecare data:

 

Locatie : 10 . Apartament super ok, in zona liniştită cu locuri de parcare.

Alina 9,50 : Brunetş cu par lung, ochi bestiali. Chiar va provoc să o priviţi in ochi şi să-i descoperiţi secretul.

ON: 9 : Soft la început cu atentie la bijuterii executat la marginea patului.

NP: 9.50 : Se mişca bine dă contre frumoase sau te cuprinde intr-o imbratisare stransa cu picioarele.

GFE : 10 Am fost tratat ca un prieten vechi si rasfatat cu sarutari dulci .

 

Amenda : 150 de tigri lasati de catre mine pe masa, la inceput.

Timpul DtD apr . 30 min care nici nu stiu cand au trecut.

Eu zic ca este de revizitat.

 

Am inteles ca pleaca miercuri acasa dar va revenii in cateva zile . Asa ca eu va spun doar atat :

 

 

Happy Hunting !!

 

 

 

 

 

  • Like 8
Link spre comentariu

Aseară am vizitat-o si eu pe Alina fata e de top eu zic ca nu se compara cu fetele din top e mult mai buna ....

Am făcut programare prin WA am avut noroc ca a fost liberă ca am vb cu ea înainte cu o oră pt programare. Am ajuns la ea cu câteva minute întârziere am fugit repede la duș . Cand am ajuns la ea in camera a zis sa ma pun in pat sa ma relaxez si dupa un minut a inceput cu un ON super bun de 10+ si dupa am trecut la NP si acela tot de top . Fata e super ok glumește si vb foarte frumos . Am plătit o oră dar nu am apucat a 2 a finalizare ca am întârziat si am stat de vorbă si chiar ai ce povesti cu Alina si a trecut timpul si nu imi pare rau .

Locația 10 un ap super frumos de lux si o zona liniștită.

Alina 10 nu ai cum sa ii dai o notă mai mică pt ca e foarte simpatica si corpul ei e de nota 10

ON 10 după 3 4 minute de ON mi-a spus sa ii spun canx vreau sa facem sex si a continuat cateva minute de ON foarte bun

NP 10 unul foarte bun ...

Amenda trebuia sa ii dau 250 dar am mai pus 50 bonus ca chiar a meritat din primul minut după ce am vazut-o am simtit ca e super ok .

Multumesc si sper sa revin cat mai curând la tine ... Te pup Alina

A zis ca azi pleaca in vacanta si se intoarce in 4 5 zile ...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Am revizitat-o azi pe Alina cred ca deja pentru a 5-a sau chiar a 6-a oara (deja le-am pierdut numarul, nu le mai tin socoteala, poate au fost chiar si mai multe vizite...). Stabilit dinainte ora, am ajuns la ea si m-a intampinat cu aceeasi caldura (chiar daca afara era deja cald...) cu care o face mereu, intr-o tinuta sexy neagra si pe alocuri transparenta. M-a servit cu un pahar de apa rece si am trecut apoi la dus, nu inainte de a achita cei 150 de lei pt o finalizare din proprie initiativa, baia dotata cu toate cele necesare. Revenit in camera a inceput cu un ON foarte bine executat si cu sex intre sanii aia superbi dupa care am trecut la LOT si la scurt timp am si finalizat pe sanii ei mari. Per total o experienta de nota 10 ca de obicei, are ceva specific, iti da asa parca o stare de bine, iti transmite o energie pozitiva chiar daca ai inainte o stare mai aiurea sau esti deprimat si nu ai chef de nimic, dupa ce pleci de la ea parca plutesti si efectiv te simti mult mai bine din toate punctele de vedere. Poate sunt eu mai subiectiv dar ce am scris e ceea ce am simtit eu. Ca note, nu prea mai are sens sa reiau, nu e prima recenzie pe care i-o fac si nu s-a schimbat nimic in rau, deci nu vad la ce as putea da mai putin de 10. Va doresc o experienta in compania ei la fel de placuta ca a mea.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Dupa cum am promis si eu in general ma cam tin de promisiuni, azi am revizitat-o pe Alina, intoarsa dintr-o mini vacanta.

Programarea am facut-o foarte facil prin WA si am purces spre locatie.

 

Azi am inteles parca mai profund termenul de compatibilitate cu o persoana , in speta cu o escorta. Ei bine va spun drept cu Alina cred ca am cea mai mare compatibilitate din "intreaga mea cariera". Vreau sa spun ca, asta inseamna, ca nu trebuie sa ne vorbim mult; ne intelegem doar din priviri, din gesturi, din atingeri fine si priviri scurte.

 

Nu sunt multe escorte cu care am avut aceeasi senzatie sau trairi similare. As putea sa le numar pe degetele de la o mana . Asta nu inseamna cu nu m-am simtit bine cu ele. Dar cu Alina, parca este altceva. Sper ca senzatia sa fi fost reciproca.

 

Intalnirea de azi o notez cu 10* si cu siguranta vor fi inca multe asemenea intalniri.

 

 

Happy Hunting !!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

×
×
  • Creează nouă...