Sari la conținut

Roxxy - Confirm cu tatuajul - 0730898532


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Ba dar mai da-te-n gatu' ma-tii si mai lasa-ne dracu cu varsta ta. Pe nimeni nu intereseaza ba laba trista ce varsta ai tu. Tu-s 'mnezaii ma-tii de copil.

drumbum ne batem sau o dam la pace a intrebat fratimiu tu alegi...ca sa stie daca ramane sau nu in constanta ai grija ca face lupte de strada si are si 180de kile (nu sti cu cine te-ai pus prostalaule).

 

 

.trebuia sa te iei de mine nu de mama care este batrana si bolnava mare greseala ai facut ... te bagi ca prostu si jignesti... eu doar faceam misto pe aici si tu ai cazut in plasa ca prostul si nu ai fost singurul care a cazut in plasa cu ceilalti nu am nimic pentru ca nu s-au luat de familia .

 

 

si nu mie frica de nimeni si nici de nimic singurl de care imi este frica este dumnezeu daca este nevoie fac si puscarie toata viata pentru familia mea vezi ca eu chiar am luat-o personal atunci cand te-ai luat de mama ratatule imi dau si viata pentru familia mea  .

nu prea stiu eu sa romana da intelegi tu ideea.

 

 

.puteai sa zici ce  vrei tu de mine ca nu iti facea nimeni nimic nu ma suparam...dar nu te lua de familia mea  si vezi fraiere ca eu sunt cu 2 ani mai mare decat tine invata sa respecti.

 

laba trista esti tu ratatule pentru familia mea fac  si puscarie toata viata mea daca este nevoie sa te omor singurul de care imi e frica este doar dumnezeu.

 

si  nu te lua  de mama mare greseala ai facut  ca te-ai luat de ea...tot ce trebuie sa facem acum este doar sa aflam cine esti atata tot sa vezi ce bataie iti iei daca esti prost ce sa-ti fac sper sa reuseasca baietii sa te gaseasca si sa te bata ... poti sa zici ce vrei tu  de mine da nu de familia mea repet.

 

pizdaiseama ce-ai facut pulaastanuteaigandit pizdoiule.

 

 

nu te lua de mama ca te ia mama dracu eeeeeeee bagamea-si pula-n gura ta de prost ce esti... ia-te de mine nu de mama eu nu prea stiu sa ma exprim in romana dar  cred ca ai prins ideea  nu prea stiu sa vorbesc romana  da tot afla fratimiu cine esti si vezi ca eu nu te amenint cacat cu ochi ce esti iti promit ca mananci bataie ;) .

 

tu alegi iei bataie sau iti ceri iertare,  retragi tot ce ai zis de mama si te lasam in pace vezi ca astept raspunsul tau  ;).si mai este si a 3a varianta daca esti prieten cu Amelia te iert.

 

eu doar glumeam pe aici pe topicul asta am vrut sa vad cati fraieri imi cad in plasa si tu ai fost singurul fraier.

 

 

eu sunt baiat bun pana te iei de familia mea pe mine ma poti jigni spune ce vrei tu la adresa mea da nu te lua de familia mea.

:angry nimeni nu se ia de familia mea . :angry imi cer scuze Roxana ca am scris aici da aici l-am gasit pe fraier.

 

 

poti depune plangere ratatulee drumbum daca vrei nu ma intereseaza fa ce vrei ai facut o mare greseala cand te-ai luat de familia mea. 

 

vreau sa fiu banat si pe ratatul asta o sa-l bat  daca nu-si cere iertare atat am mai avut de spus.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

na acum cu poza asta vrei sa ma bagi in nebunie >_<

Eeh, nu e ca și când nu știai ce ascunde fata asta :))

Cu toate ca mi-e ca iar am făcut o greșeală :))

Data trecuta când am postat și le-am explicat la baieti sa încerce cu mesaje când nu răspunde, din de 2 ori pe zi, abia o mai prindeam odată la 2 zile. Acum, după poza asta, cred ca o sa trebuiască să ne programam cu 2/3 zile mai devreme :))

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...