Sari la conținut

In vizita , de maine , in orasul vostru


Postări Recomandate

Buna, dragilor, de maine activez cateva zile in orasul vostru.

Salutare tuturor ofer servicii de companie intima domnilor care stiu sa se respecte implicit sa ma respecte. detin locatie un apartament curat discret si primitor care te va imbia la dragoste si relaxare inca de la intrare. totul se va petrece sub semnul respectului sunt o tipa draguta si sociabila vei descoperi tu celelalte calitati. tin la igiena si sanatate daca si tu pui pret pe acestea avem deja ceva in comun.serviciile pe care ti le pot oferi sunt de calitate. suna-ma cu incredere iar daca in urma discutiei telefonice vei simti chimie si un strop de compatibilitate ramane sa stabilim de comun acord ora intalnirii. asternut cald si curat posibilitatea unui dus intr.o baie curata prosop,gel de dus...toate le vei gasi la mine. va astept cu drag program - 09 - 23

post-269978-0-25303700-1532017027_thumb.jpg

post-269978-0-46852500-1532017067_thumb.jpg

post-269978-0-55181100-1532017091_thumb.jpg

post-269978-0-88868000-1532017102_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

buna tuturor!vizitat domnisoara astazi,modalitate de contact numarul din anunt,sunat cu o aprox. 2 ore inainte!locatia pe str.Circumvalatiunii!locatie curata ,dus cu tot ce trebuie si prosop curat si uscat.mai are o colega ,dar nu ne-am intersectat.domnisoara este aceiasi din poze,inalta si putin plinuta cum a specificat.am ales sa stau o finalizare+masaj.am fost la dus dupa care a fost si ea!am inceput cu masajul bine executat(nu profesional) dupa care am trecut la oral.m-a intrebat cum doresc sa fie,i-am spus ON acesta fiind destul de bun dar fara atentie prin zonele invecinate.am trecut la NP .aici se implica este receptiva la schimbatul pozitiilor,iar finalizarea a fost pe sani(ca tot este curioasa lumea despre ei sunt mari,putin moi,dar foarte placuti la atingere numai buni de joaca). dupa cum mi-a spus si ea este destul de noua in domeniu,dar are o atitudine pozitiva si este dornica sa invete lucruri noi.vorbareata si amabila pe tot parcursul intalnirii nu m-a grabit deloc.MI-a spus ca sta pana vineri in oras.

 

Note:

ON: 8 (din cauza  'ignorarii' vecinilor)

NP: 8( aici nici eu nu am fost prea in forma,deci nu pot spune mai multe)

GFE:8(vorbareata si atenta la nevoile tale,am uitat sa intreb de FK)

Anal: si de asta am uitat sa intreb... :))

Nota de plata: 150 lei dati la inceput

Ciocane tari sa aveti!!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

fac si eu o recenzie la domnisoara in urma unei vizite facute recent

 

Locatie: irelevanta daca nu e din tm pentru ca le va schimba des, eu am fost pe Gheorghe Lazar la blocurile turn de pe stanga cum mergi in Mehala, undeva la etajul 4. Locatia foarte ok, mai are o colega dar mult mai matura, irelevanta si ea tot din acelasi motiv

 

Aspect fizic: primele poze posibil sa fie ale ei cu precizarea ca acum e putin mai solida, aproape grasuta si cu o mica burtita deci si daca sunt ale ei, sunt ceva mai vechi, un an sau peste. Ultimele 2 poze e foarte posibil sa nu fie ale ei. Fata e relativ inalta, peste 1.70, ten alb, frumusica si foarte curata

Varsta estimez eu foarte vag undeva la 25 ani

 

Servicii, implicare: eu am stat ceva mai putin, necunoscand despre ce e vorba, am stat 30 min si doar oral neprotejat, 100 lei de care am fost foarte multumit, s-a implicat, cu rabdare si foarte reusit, finalizare pe sani. Foarte cooperanta si se straduieste. 

 

Eu o recomand si in mod sigur mai merg la ea oricand revine in tm

Daca reuseste sa slabeasca putin si sa isi tonifieze corpul, cu siguranta va avea foarte multi clienti

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare.

E prima mea recenzie, asa ca s-ar putea sa nu fie ca la manual.

Fusai la titulara topicului. Pozele sunt ale ei, inalta, plinuta. Mie imi plac femeile mai rubensiene deci am facut click rapid.

Locatia pe Gh Lazar, la etajul 4, curată.

Am stat o ora, oral si schimbat 2,3 pozitii clasice finalizat eu deasupra. Apoi ne-am luat la discutii, eu am avut ce povestii cu ea, si m-am simtit ca si cu o prietenă. Am incercat si al doilea numar dar nu am mai reusit sa finalizez, deși fata si-a dat silinta. Pentru mine a fost o experienta foarte placuta, mai ales ca se gasesc cam greu voluptoase frumoase.

La note nu ma pricep, asa ca abțin. Daca mai face putin sport si își tonifiaza mușchii e de 10.

Are atitudine proclient, vrea sa te simți bine, dar nu ar strica sa aibă mai multa inițiativă. E de recomandat, mai ales pentru pasionații de bbw.

Au revoire madame.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...