Sari la conținut

!!!!!! TOPIC MUTAT LA DE EVITAT PENTRU CLONE SI RECENZII FALSE DE LA PROXENET !!! Andreeabubu si Cristina Threesome 0734750249


Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

Asta e fix tipul de raspuns pe care nu-l suport. Omul a intrebat destul de direct fara judecata. Nu stiu cum "ce inseamna _____" nu merita raspuns clar.

Pana la urma threesome inseamna sex intre 3 oameni. Nu prea inseamna unul cu una si apoi cu alta.

Oricum, daca omul a intrebat, inseamna ca il intereseaza raspunsul. Nu e nici o rusine daca nu faceti ceea ce doreste. Nu mai bine spui clar decat sa fie neintelegeri?

 

 

Cand esti prost nu trebuie sa semnalizezi ca sa vada toata lumea.Daca nu stia diferenta dinre show lesby si threesome trebuia sa intre pe goagle sa caute ,fetele sunt foarte clare cand spun ca fac threesome,eu nu am vazut ambiguitati in serviciile lor.

Acuma văd răspunsul ăsta.

Tocmai. ”Threesome” fiind cuvând englezesc, eu de fapt știu ce înseamnă, cum am zis înăinte, și Google nu mă contrazice. Sex with 3 people. Nu înseamnă nimic altceva. Dacă unii curvari români îi adaugă alt meaning când le convine nu știu, și reprezintă o excepție. ”Show” și ”lesby” sunt de asemenea luate din engleza, deși în altă ordine, și înseamnă că TE UIȚI la lezbiene.

2 fete care fac sex cu un singur bărbat fără să facă între ele două este un fel de threesome (un păcat de threesome), dar nu este definiția termenului. Pe de alta parte, ”show” înseamnă foarte clar ceva la care te uiți, nu în care particip.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...