Sari la conținut

Alesia Sau Alina 0752190365


Postări Recomandate

Inainte de a incepe marea pandemie am ajuns si eu de cateva ori la Alina. Am sa fac o recenzie scurta cu un rezumat al celor 3-4 intalnire avute cu aceasta doamna.

 

    Am luat numarul de telefon din titlu am sunat si nu mi-a raspuns. Am trimis mesaj cu ora la care as dori o programare dar din pacate in acea zi nu avea nici o ora disponibila pentru programare asa ca am facut  pentru ziua urmatoare.  La prima intalnire am discutat un pic despre modalitatea de a avea o programare cu dansa.  Doamna lucreaza doar pe baza unui caiet de programari care si-l face cu o zi inainte sau cel mai tarziu ziua in curs dimineata daca vreti o programare dati mesaj cu o zi inainte si intalnirea va fi posibila. Daca nu obtineti o intalnire inseamna ca nu ati trecut de exigenta doamnei mentionez  ca daca i se pare ceva suspect la telefon ve-ti fi refuzati. 

     Intalnirea a avut loc la locatia ei aproape de iesirea din Braila.  Locatia este modesta nu te da pe spate apartamentul nu e de lux dar respecta conditiile necesare pentru astfel de practici. Putin deranjant la aceasta locatie sunt peretii subtiri prin care pot auzi vecinii foarte usor ce se defasoara acolo asa ca in locatie zgomotele sunt putin limitate. In rest este dotata cu tot ce trebuie: apa calda, prosop curat, papuci, geluri de dus, pat mare care scartaie un pic nu deranjant.

 

  Serviciile sunt urmatoarele: o p/np +n/p 100 ron nr,  o p/np +n/p +a/p 150 nr pe durata a maxim 30 minute. Pentru preturile la ora intrebati voi eu pana acum nam fost interesat.

 

Aspectul doamnei s-a discutat pe aici nu insist. Am vazut si eu pozele de pe prima pagina si cred ca nu sunt ale ei sau nu seamana cu realitatea poate sunt mai vechi. Pe scurt mie cel putin imi place doamna nu intorci capul dupa ea pe strada dar nici neobservata nu va trece.  Are un cur bestial maricel cu care tare pe el dar sanii sunt putin lasati  datorita varstei si la fata e draguta asa ca la o doamna de aproximativ 40 de ani.

 

    Actiunea de fiecare data a debutat cu oral neprotejat bun inspre foarte bun cu atentie la bijuterii si destul de adanc(nu deep), si continuat cu normal protejat in diverse pozitii . La ultima intalnire inainte de pauza am servit si anal dar nu am apucat sa-l savurez din cauza mea nu a doamnei. Toata actiunea a fost prasarata cu F.K,  gemete si vorbe dulci exact atat cat trebuie sa poti sa te simti bine dupa o astfel de intalnire. Finalizarea nua am intrebat unde si cum inainte asa ca am finalizat pe sani fund si in prezervativ.

   Mentionez ca la anal nu am intalnit mirosuri suspecte am stabilit din-ainte ca la acea inalnire voi vrea sa beneficiez si de anal asa ca igienizarea si actiunea a fost potrivita.  

 

Note:

G.f.e           10

Oral             9  (buna tehnica nu stiu C.I.M daca face nu am intrebat)

Normal        9

Anal             nu punctez mai vedem la urmatoarea intalnire.

 

Concluzie: revin cu placere de cate ori voi avea drum prin Braila. Eu o recomand la top.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:USA
  • Oras:USA

Salutare.. mai stie cineva ceva despre ea? Am tot sunat si telefonul este inchis.

Multumesc anticipat

 

Incearca intre ora 10 si 14, mai are cate o pauza de o zi, dar este activa. In schimb i s-a rupt patul, o sa o faceti direct pe saltea, pe podea. Inseamna ca chiar a avut activitate :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:USA
  • Oras:USA

Nu -mi inspira încredere recenziile voastre ...imi plac dnele mature dar sa stie si meserie

 

Ce treaba ai tu cu recenziile noastre? Fiecare a scris ce a crezut sau cum s-a simtit, dar asta nu inseamna ca tu nu trebuie sa fii de acord cu noi pana nu te convingi de adevar sau de recenzii false. 

Mergi la ea apoi fa tu o recenzie ca sa te credem.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator maradona10
Reputație: 0

Din discuțiile avute cu ea, recent, mi-a spus, că pe fondul situației actuale nu mai acceptă clienți noi, ci doar cu circuit închis. Adică ce are salvat în tel. 

 

Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Acum 1 oră, maradona10 a spus:

Din discuțiile avute cu ea, recent, mi-a spus, că pe fondul situației actuale nu mai acceptă clienți noi, ci doar cu circuit închis. Adică ce are salvat în tel. 

 

Confirm. Mai ales ca nici anuntul pe publi nu a mai aparut de mult.

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Acum 36 minute, catalin_29 a spus:

Stiu ca lucra cu circuit inchis, dar de vre-o luna telefonul este inchis. Stie cineva ceva???

Am pierdut telefonul ei din agenda. E valabil cel din titlu? Și eu tot peste tel închis am dat în ultima vreme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...