Sari la conținut

Litoral


Postări Recomandate

Dacă mergeți la mare e musai să vă faceți timp/sustrage pentru a vizita placerile litoralului.

1. In Mamaia km 0 e summerland. Fete din toate zonele țării, scoruri mai mult sau mai putin peste medie. Găsești fete bune (rar) acolo cu 100/200, dar și cu 500/1000. Media e spre 200/400. Majoritatea pitipoance cu corpuri perfecte, dar fast-fuck-uri in genere. Am ars cateva, dar memorabile sunt doar corpurile. Unele cu "patronii" in fata blocului, dar pasnici. Cereți indicatii clare. Summerland cuprinde vreo 20 de blocuri. Nu are rost sa nominalizez vreuna pt ca fauna e in continua schimbare.

2. Paula de la top constanța si colega ei. 150/250 fiecare dar fac si show. Nu mergeți acolo doar pt un nr. Minim o ora. Foarte perverse si versate fetele fac de toate (dirty talk de 5 stele). Am stat cu fiecare 1 ora. Merita fiecare leu.

3. Fetele cu locații in ct sunt mai serioase ca cele din Mamaia. Multe fac un nr cu 1 milion si sunt drăguțe. Nu se merita sa le chemi la hotel. Cu un gsp e usor si in oras, iar majoritatea stau prin zona mall-ului.

Am spart pe curve la mare mai mult decât pe mâncare si băutura, dar s-a meritat. Încercați macar una. Recomand Paula cu căldură.

Respect si concedii placute

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Tot ce spui este adevarat, dar aceste lucruri se pot greu realiza ( ma refer la vizite) daca se merge cu familia. Poate mi se va spune ca o scuza se poate gasi intotdeauna dar nu este asa usor. Eu recomand ca atunci cand mergeti cu familia in concediu sa stai pe fundul vostru. :D Vizite la fetite se pot face cu alte ocazii, cand familia nu este alaturi. Poate ca gandirea mea este de moda veche si altii gandesc in alt fel.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Fetele din constanta le-am vizitat cand "am mers să văd finala mica/mare de la mondial" . Asa bine le.am văzut din pizda ... Prin summerland am fost cand "am mers la aquamagic". Ca sa va dau idei :)

Ti s-a stricat tv-ul la Oradea si doar la Constanta ai gasit unul bun? :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...