Sari la conținut

Cătălina 0768851368


dpf

Postări Recomandate

  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-sunt-Catalina-va-astept-sa-sunati-cu-incredere-la-nr-afisat/780866717e686452.html

Am fost la căprioară recent, pe seară. Sunați cu încredere dacă vreți să pierdeți 100 sau 200 de lei pentru că astea sunt preturile.

Aveam chef să fut una de asta cu aspect de curvă penala, doar că nu e doar aspect, asta și e. Mică de statura, burtă, noroc că are țâțele mai mari și nu ți se apleacă de tot, locație într-o garsonieră infecta într-un bloc la fel de infect în micro 14,vis-a-vis de biserică.

Acțiunea.... Imaginați-vă o centurista pe care nu o fuți în mașină ci pe o canapea inconfortabila, oral slab și puțin, normal pe repede înainte în vreo 3 poziții, cam greu de cuprins butoiașul.

Nu recomand decât dușmanilor, locație jalnică, igienizare pe bază de șervețele umede, fast fuck, fată de etnie pusă pe japcă, singura poză reală e aia în care își arată fața.

Spor la dat la buci!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bacău
  • Oras:Bacău

Aha,asta e,ai furat o acum,poate data viitoare te informezi.

Nu prea am avut de unde să mă informez, tocmai de asta am deschis topic, să nu și-o fure și alții

 

Link spre comentariu
  • Oras:În mai multe parti
  • Oras:În mai multe parti

Se vede dupa dublarea siglei ca celelalte sunt furate.

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180615/0832/93bb3973d3ceeff702f75e902c3f8ce8.jpg

Margineanu Ce frumoasa esti!
Link spre comentariu

Nebunialuicastravete dc ma înjuri de morți înjură morți tai țăranu dreacu....eu nu va iau bani cu japca daca vreti sa veniti la mine veniti pentru ca asa vreti voi nu va forțează nimeni.....1nu am fost si nu am lucrat in viata mea la strada pentru știința voastră....2 am o locație cu igiena maxima care am avut-o mereu..3 igiena mea este nu intactă ci perfecta....vorbiti foarte urat si aproape 100 la sută din voi sunteti niste imputiti care mirositi mai aveti si pretenții de oral fara pei daca voi nu va spălați cum dreacu sa prestam ma la voi ce vreti pe 100 de lei aici va dati mari si cand veniti la noi ne lingeti până în fund...imi e scârba sa mai citesc ce ati scris de mine țărani dreacu .

..Nu mai venit frate la mine am clienti care stă la rând la mine cu bun simt si curați fata de mulți alți...va ti găsit aici 3 prapaditi sa vb urat de mine dati va dreacu de gunoaie urat mirositoare mai spalativa mulți din voi mirositi a hoit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...