Sari la conținut

Care sunt proxenetii care o urmaresc pe VisTantric ?


Postări Recomandate

esti proasta rau de tot. Canalele youtube sunt publice. Pozele private cu buletine/carti de identitate postate aici fara consimtamantul persoanei in care reprezinta infractiune serioasa.

 

 

cum adica alte discutii nu te intereseaza ? mergi si fa o plangare la politie sa vezi ce se intampla. Sa nu uiti sa explici lumii ca te prostituezi ca sa inteleaga bine situtia. Oare ce vina are copilul ala ca trebuie sa indure o asemean umilinta ? sa afle toti prietenii lui, invatatorii, colegii ca masa este o curva.

 

 

Băi dobitocule, sa-ti futa tie copilul un obsedat de pe forumul ăsta si sa-l dea la produs pentru ca iti stie identitatea, stie unde locuiesti si stie cum arată copilul tau!!!Iti convine sau mai insisti?

 

Care identitate, nu pricepi?Eu am vazut doar o poză...

 

 

Bai rapandulo (pt ca asta esti), scoate naibii linkul ala de pe canalul de youtube, penalo. Cine stie unde locuiesti ??? Cine te cauta prin oras ???? O arzi ca te cauta interlopii/proxenetii pentru ca  esti o printesa de success ? ai ajuns in plm la 50 de ani sa se prostituezi de foame, sa traiesti de pe o zi pe alta.

 

 

Tu esti idiot, clar...

Nu-mi spune tu mie ce sa fac, am adus reclamația unei infracțiuni...va conformati dorinței mele, dati report si incetati orice alte discutii de sustragere de la subiect!

E clar sau sunteți prea idioți?

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...