Sari la conținut

Cine-i fazangiul ala trist?


Postări Recomandate

In ziua de azi nu mai poti fute sau juca fazan, ca un retard iti fute creierii

Ba, inteleg sa joci fazan.

 

 

Dar de pe conturi multiple doar pentru a jigni userii? 

 

Tu ai observat spamul de useri cu nume gen dolores prostovanul, XOXO sclavul, dragnea, aurolaca rozkendra, amada obeza,  futacul de **spam editat**e colericu, >**spam editat**ele lui picon<, aurolaca vistantric?Se vede de la o posta ca in spatele acestor conturi e unul singur!  

 

Poate ca are dreptate sau poate ca nu, dar de ce o face asa ca o muiere  si nu le spune direct de pe contul lui original? 

 

 

 

 

Inteleg apoi si sa mergi la curve.

Dar PULA MEA, nu te apuci sa scrii mai multe recenzii favorabile de pe mai multe conturi false sa-ti promovezi pitipoanca ca asa te dai de gol ca ii esti peste!  

Link spre comentariu

Bai captain cunnilingus,posteaza de pe contul tau principal.

 
 

@blupunisher ai ramas singura maimuta slugarnica care face spume de pe zecile de conturi de ocazie create la 2 noaptea dupa ce ai fost refuzat de asiatica. pentru motan esti sluga perfecta, producator de trafic si flame. Ai umplut forumul softpedia de aberatiile tale cu referire la nimfomane.com. Gogule, esti cretin ???

 

 

 
 
S-a dat de gol.Si cica s-ar afla si in spatele contului bluepunisher, care culmea, e amic cu Xoxo, dar de pe alte conturi il injura cu spume.  Ciudat individul cu tulburare bipolara.  
Am aflat  cine-i specimenul care joaca fazan de pe conturi multiple simultan,  minuseaza zeci de useri zilnic  de pe mai multe conturi SP ,  care  a banat multi useri asta-vara si cine ameninta ocazional de pe conturi facute asa ca sa para ca-i ceva   procuror-interlop securist, dar de fapt e vai steaua lui daca sta toata ziua sa se joace fazan pe toate topicele 24/7. 
 
Ma asteptam sa fie yankees, miskin, miky, ivanturbinca (ca asta mai avea ceva cu toata lumea pe forum),  alexcwerty,  marinaru.........sau Rozkendra sau un oarecare peste al unei escorte. 
 
Oricum, zic sa-i umplem frigiderul.
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Dupa modul cum postezi si injuri si dupa cum joci fazan de pe conturi multiple de un an incoace, cred ca tu ar trebui sa le iei. 

depresive, jurate ca joc fazan non stop :)))) 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...