Sari la conținut

0726653870 Madalina fostul Cinema Bucuresti


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

In cautarea de noi talente pe plaiurile argesene am poposit la anuntul domnisoarei din topic. Sunat, raspuns o voce destul de amabila comunicat serviciile care sunt 100 fin si 200 ora. Locatia este accesibila  blocul de peste drum de fostul Cinema Bucuresti. Ajuns la locatie m-a intampinat o fata frumusica de vreo 24-25 de ani zic eu, am facut cunostiinta la initiativa ei. Locuieste intr-o garsoniera moderna, baie cu cabina de dus. Fata are o atitudine pozitiva, usor timida dar se poate purta o discutie cu ea. Pozele sunt reale, verificate dupa tatuaje. In ceea ce priveste actul sexual am inceput cu un oral protejat, se poate si neprotejat dar eu nu eram proaspat epilat si a refuzat. Partea amuzanta e ca avea prezervativ cu gust de capsuni, eu nefiind obisnuit cu acestea m-am speriat putin cand am vazut roseata care s-a adunat, am crezut ca e sange. Te lasa sa o mangai peste tot in timpul actului sexual, bagat mana si la pasaret care era foarte curat. Avea pielea frumos mirositoare, a persistat mirosul pe maini vreo cateva ore dupa ce am plecat de la ea, deoarece nu am mai facut dus la sfarsit deci avziz amatorilor care sunt insurati. La normal am optat pentru pozitia misionar, care cred ca-i placea si ei foarte mult pentru ca ma mangaia pe piept si pe spate dupa care am schimbat in pozitia  capra( preferata mea, nu da gres niciodata) si finalizat in aceasta pozitie. Mi- a placut mult faptul ca m-a mangaiat, primeste un mare plus de la mine, chiar e foarte excitant. In conclzuie fata se implica oarecum, nu sta ca vitica. 

 

Si acum notele:

Oral: 7, pentru ca a fost protejat

Aspectul fetei: 8

Normal: 9

GFE: 8

De revenit: Cu siguranta

 

Hai sa aveti ciocane tari si prindeti-o cat mai sta pe aici ca e turista. Mi-a comunicat ca de abia a venit.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator daniel031285
Reputație: 0

In cautarea de noi talente pe plaiurile argesene am poposit la anuntul domnisoarei din topic. Sunat, raspuns o voce destul de amabila comunicat serviciile care sunt 100 fin si 200 ora. Locatia este accesibila blocul de peste drum de fostul Cinema Bucuresti. Ajuns la locatie m-a intampinat o fata frumusica de vreo 24-25 de ani zic eu, am facut cunostiinta la initiativa ei. Locuieste intr-o garsoniera moderna, baie cu cabina de dus. Fata are o atitudine pozitiva, usor timida dar se poate purta o discutie cu ea. Pozele sunt reale, verificate dupa tatuaje. In ceea ce priveste actul sexual am inceput cu un oral protejat, se poate si neprotejat dar eu nu eram proaspat epilat si a refuzat. Partea amuzanta e ca avea prezervativ cu gust de capsuni, eu nefiind obisnuit cu acestea m-am speriat putin cand am vazut roseata care s-a adunat, am crezut ca e sange. Te lasa sa o mangai peste tot in timpul actului sexual, bagat mana si la pasaret care era foarte curat. Avea pielea frumos mirositoare, a persistat mirosul pe maini vreo cateva ore dupa ce am plecat de la ea, deoarece nu am mai facut dus la sfarsit deci avziz amatorilor care sunt insurati. La normal am optat pentru pozitia misionar, care cred ca-i placea si ei foarte mult pentru ca ma mangaia pe piept si pe spate dupa care am schimbat in pozitia capra( preferata mea, nu da gres niciodata) si finalizat in aceasta pozitie. Mi- a placut mult faptul ca m-a mangaiat, primeste un mare plus de la mine, chiar e foarte excitant. In conclzuie fata se implica oarecum, nu sta ca vitica.

 

Si acum notele:

Oral: 7, pentru ca a fost protejat

Aspectul fetei: 8

Normal: 9

GFE: 8

De revenit: Cu siguranta

 

Hai sa aveti ciocane tari si prindeti-o cat mai sta pe aici ca e turista. Mi-a comunicat ca de abia a venit.

salut .spune mi daca foloseste lubrefiant sau se uda singura.?

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Am vizitat aceasta fatuca astazi,locatie langa fostul Cinema Bucuresti.Are in jur de 25 de ani,am intrat in garsoniera,era imbracata cu un body negru.

Actiunea a inceput cu un oral protejat din partea ei,dupa care am gustat si eu din piersicuta ei,lady on top cu mangaieri dupa care a urmat pozitia caprita unde am dat ca un nebun si finalizat!!!

Locatie-9 usor de ajuns

Madalina-10 fara fite,foarte curata!pozele sunt reale!

Halatul 100 200ora

Hai sa aveti spor!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

fratilor nu stiu ce ati vazut la duduie de o laudati in halul asta.

locatia intradevar foarte ok(curata si moderna) dar dameza mi-a lasat un gust amar.

oral neprotejat ,finalizare orala dar ca prestatie nu s-a ridicat nici la nivelul unei labe.

halatul 100 nu recomand!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...