Sari la conținut

Osho

Vizitator andreeabubu

Postări Recomandate

• Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O

slab, foarte slab.. mâncarea nu-i rea dar nu excelează prin absolut nimic, locația okish, personalul sictirit in concordanță cu oamenii care frecventează restaurantul de zici ca au plecat la carnaval, nu sa mănânce in oras :)) cam asta cu localul fițos de pe "Primaverii".

E mai frumos la Isoletta

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa

slab, foarte slab.. mâncarea nu-i rea dar nu excelează prin absolut nimic, locația okish, personalul sictirit in concordanță cu oamenii care frecventează restaurantul de zici ca au plecat la carnaval, nu sa mănânce in oras :)) cam asta cu localul fițos de pe "Primaverii".

Desigur, fiecare remarca ce este pentru el important. Eu vorbesc strict despre calitatea carnii din USA, Argentina sau New Zeland si a vinului Romanesc de la Osho.

...si credeti-ma sau nu, dar stiu despre ce vorbesc. Restul e can can...(pentru mine)

Carina, te invit la un steak si vin in Osho!

Te pup

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Cel mai bun steak house din Bucuresti este JW Steakhouse in cadrul JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti. Macar astia nu o ard cu prosteli gen Osho si Vacamuu.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294458-d5932371-Reviews-JW_Steakhouse-Bucharest.html

De asemenea va recomand sa mai incercati si Red Angus in Centrul Vechi, acuma ceva timp era si peste Osho si peste Vacamuu.

Link spre comentariu

Calitatea steakului la Vacamuu e net superioara. Dar gusturile si culorile nu se discuta:-)

In general nu suport fitele, iar chelnerii din Vacamuu Floreasca sunt plini de ei...mai ok mi s au parut cei din Vacamuu 2.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...