Sari la conținut

Luiza


Postări Recomandate

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Tu intradevar ai probleme, prietene! Nu caut galceava. Dar esti extrem de impertinent si ......coleric intradevar. Intre 2 filmulete si laba/labile de rigoare, te-ai uitat si tu la stiri si retinut notiunea de "analfabet functional". In loc sa faci o recenzie, te iei de toata lumea. Mai usor! Vezi sa nu te lovesti la ceas!!!

Chichirez galceava mo?

Link spre comentariu

Ieri avand chef de o aventura in lipsa Andreei si Ioanei am incercat pe la vreo 3 usi am intrat am discutat si am plecat. Vroiam sa renunt. Pe la spital am zis hai sa incerc si la Luiza. Am sunat o a raspuns a fost GPS pana am ajuns la ea in Aleea Trandafirilor . Mi a deschisel o fata in lenjerie intima rosie. Fata destul de ok. Am intrat, am vorbit. Am ales 1 nr find prima data sa vad ce face si cum. Dupa ce am facut cunosti ta cu trupul ei unde fata a recunoscatoare ca nu a dotat o mama natura ( sanicii nr 2) dar fermi, m am intins in pat si a inceput ea actiunea. Saruta tot corpul nu se grabeste. L a luat pe micut in gura pana la facut par fara sa puna mana. Vroia sa l pape il inghitea tot. Fara graba cu pauza sa iti revina micutul repeta . Am trecut pe urma la normal cu prezy 3 pozitii. La normal inchidea ochii si gemea de placere in limite. De si a dat cu putin gel este destul de stramta ca simteam orice miscare. Locatie 9, oral 10, normal 9. Decartat 100. Se Merita. O sa revin. Poze reale. Sa nu speriati fata. PS. Desi sanii mici cand ii sarutam s au ridicat sfarcurile de ziceai ca te impunge. Te pup Luiza.

  • Like 1
Link spre comentariu

 

 

Mai pune mana pe o carte sau măcar pe dex, numai asa sa vezi ce înseamnă analfabet funcțional... /quote]

 

N-am nevoie să caut. Dar te poți informa tu ca să realizezi că ești între cei 40% dintre românii analfabeți funcționali conform ultimelor statistici. Nu e totuna cu analfabetul ce nu știe să scrie sau să citească.

Link spre comentariu

L-ai catalogat tu analfabet.....

Functional chiar. Bai "baiatule"! Fa-te administrator de site sau de dameze. Rupe-o in l.....a sa-ti treaca colericismul. Si prietenasul anglo-saxon cu "chiriz galceava", sa-si vada de tuciul lui, de fer, de ciordilas.....

Link spre comentariu

Analfabet functional e cum ai spune ca un sarac paralitic e campion la sarituri in lungime..... Repet! Ai grija sa nu te lovesti la ceas! Daca esti implicat in afacerea asta, spune-o si gata. Sau fa tu regulile. Dupa cum vezi eu nu-mi dau cu presupusul. Cat despre dameze......nu mai zic nimic. Fa-te baiat moderator! Nu te mai da inteligent, ca doare inteligenta!!!!!!

Link spre comentariu

Astazi am vizitat o din nou pe Luiza. Mie mi a placut si asta e motivul pentru care am revenit si o sa revin. A raspuns prompt la telefon si mi a zis ca in cateva minute e disponibila. Asa a fost. PS. In urma un or com ale colegilor am crezut ca e cu fite, ca iti da aere....Nu e asa. E o fata ok. Pupici Luis

Link spre comentariu
  • Oras:tgv
  • Oras:tgv

Salutare! Am zis dupa o perioada in care nu am fost activ pe forum sa imi fac debutul, atat aici, cat si in realitate cu o escorta, timpul fiind din ce in ce mai scurt pentru a agata "prospaturi". Deci da, am fost pentru prima data, de curiozitate. Am sunat astazi in jur de ora 13 insa raspundea mesageria...am zis ca o las balta dar totusi hai sa mai incerc o data...cu noroc ! A raspuns o fata cu o voce placuta, care parca te facea sa o vrei acum :)) Am primit indicatiile locatiei ( Aleea trandafirilor) si am ajuns acolo in cateva minute, timp in care am stat de vorba cu fata la telefon, fiind foarte "lipicioasa". Cand am ajuns la usa m-a intampinat in lenjerie intima, foarte placuta. Am observat ca are si o colega...din pacate nefiind pe placul meu - imi plac fetele slim. Am ajuns in camera cu pricina unde fata m-a luat in brate...ca pe un iubit! :) Ce sa mai, GFE...ca tot am invatat abrevierile. Fata este foarte curata, mirosea foarte frumos. A inceput cu un oral np deep, fara maini...am ramas placut impresionat deoarece este micuta insa poate...si nu sunt chiar mititel. Am trecut la un normal protejat unde am schimbat cateva pozitii. Fata geme frumos, nu stiu ce sa zic dar nu parea ca se preface, sfarcurile o tradau :) Per total mi-a placut, a fost o experienta interesanta pe care nu cred ca o voi repeta prea curand, avand oarecum succes la fete. Cum i-am spus si ei, va spun si voua, fata este frumoasa foc, cel putin mie mi-a placut mult. Am uitat sa mentionez ca este moldoveanca si este super draguta cand atmosfera devine destinsa si ea isi foloseste accentul. Tariful a fost 150 ron pt aproximativ 40 de minute, timp in care nu am fost grabit deloc, nu a raspuns la telefoane si a facut tot posibilul sa ma faca sa ma simt cat mai bine, deci un mare plus de la mine. In caz ca citeste aceste randuri - eu sunt cel care avea o "bomba" in geanta :)) Asa mi-a spus cand m-a vazut. Sper ca am mentionat tot ce trebuia, este prima mea recenzie... Mult succes !

Link spre comentariu

Incep cu o observatie pentru sinamics. Era o vorba: „Singurul hotel din oras este cel mai bun”. La fel si la el, cu fetele...

In alta ordine de idei. Postarile de pe topic mi-au starnit curiozitatea. Am sunat-o pe domnisoara de cate ori am avut ocazia. Eram foarte curios sa cunosc o asa bunatate de fata... Dupa vreo doua saptamani am reusit sa ajung la ea( Indemnul lui Celibi se pare ca a fost urmat de targovisteni...). Am ajuns miercurea trecuta. M-a ghidat la fel ca pe cei dinaintea mea(am impresia ca numai din momentul in care intri in aria vizuala) si am intrat in locatie. M-a asteptat in aceeasi lenjerie intima roz, alaturi de puiul de doberman. Altceva in locatie nu am mai simtit...Este o tipa micuta, blonda, cu nasul usor acvilian, nu doar slim, ci „snur”. Nu este urata dar in nici un caz o frumusete. Am decis sa raman pentru un numar si am decartat 150 lei( nu 100 cum spun unii...). Da, este un pic mai pupacioasa, dar mai degraba protocolar, decat pasional. Nu m-a impresionat. Am inceput cu un oral neprotejat(am trecut testul) dupa ce am folosit un servetel, nu baia. A fost acceptabil. Apoi normal cu ea deasupra urmat de „capra”, si misionar, pozitie in care am finalizat dupa vre 15-20 de minute de lupte. Da, este detul de stramta, dar...atat. Geme putin, de protocol, incercand senzatia ca-i place. Dar...eu nu cred.

Sincer, nu am fost foarte incantat.  Cred ca-mi dati dreptate cand afirm ca aspectul fizic conteaza la fel de mult precum calitatea serviciilor.

Singurul avantaj este locatia, dar nu este suficient.

Pentru servicii as da 7

Locatia 7(nu am vazut baia)

In lipsa alternativelor merge, desi eu nu cred ca as mai vizita-o.

Succes amatorilor.

Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

am reusit sa o prind si eu la telefonsi nu m-a facut sa merg la ea

a marit preturile la 150/250 iar pe fundal se auzea pestele care-si baga puli in telefon ... so pass

nu o cunosc personal insa mi s a parut ca nu face 250/h avand in vedere ca suntem in targoviste totusi, nu este vreo zana apelor sarate iar pestele nu este niciodata prea departe

succes!

  • Like 1
Link spre comentariu

Oricum, cubacigar   la ea ajungi numai daca "ai noroc". Asa cum am scris mai inainte, am stabilit o ora cand sa o vizitez, si cu cateva minute inainte cand am sunat-o sa-mi spuna locatia a spus ca are alt client si m-a trimis la alta. Asa am ajuns a doua oara la Anelys. Nu prea merita sa pierzi vremea cu ea. Si nici banii.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut. Azi am vizitat o din nou pe Luiza. Nu stiu cum se intampla la unit dar dupa ce am vorbit la telefon m am dus la punct fix. Fata ma astepta. Face un oral de vis. Normalul diferite pozitii si simti fiecare miscare pe care o face find destul de stramta. Avand in vedere ca are o locatie super destul de ferita de ochii lumii o recomand. Dupa parerea mea alaturi de Maya e in top. O sa revin de cate or pot la ambele fete.

Link spre comentariu

Salut, azi am fost la Luiza, este o tipa super de treaba si vorbareata, nu cred ca mai are sens sa zic ca pozele sunt reale si chiar arata super bine in realitate, tipa se descurca super bine si chiar se straduie sa se merite pretul pe care-l are, nu sunt foarte multe de zis pentru ca nu prea are defecte din punctul meu de vedere, se merita sa o vizitezi deoarece este o tipa calma frumoasa si nu te grabeste, pe langa toate astea este super draguta si te face sa te simti super bine alaturi de ea. #Timid in caz ca citesti si tu asta Luiza ;). Mie chiar mi-a placut si as mai vrea sa te vizitez, dar nu cred ca imi pot face timp, din cate am inteles o plece cat de curand. sad.

Link spre comentariu

Salutare. Sa va mai zic ca Luiza nu degeaba este in top pentru mine? Sunt convins ca cei care au fost la ea sunt de aceeasi parere cu mine. Langa ea mai este si Maya. Sunt singurele fete care merita 150 lei numarul. Dar fara graba si fara stres. Sincer eu evit motelurile din diferite motive. Luiza parca a mai capatat si experienta si parca o doreste sI o face din placere ca pune suflet. Ce bine ar fi daca nu ar mai pleca din Targoviste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...