Sari la conținut

Sani mari 0756318257


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am facut eu pasul cel mare. Metoda de contact: sms. Locatie: Grigore al nostru (Moisil). Ma suna cand ajung si imi cere o favoare..adica ghiciti ce? Nu are prezervative si ma roaga sa intru la magazin. Am ascultat-o fiind un cetatean european educat :)) Apropo...a fost foarte corecta, returnandu-mi banii pe obiectele muncii. Ajung sus si imi deschide usa o nu stiu cum s-o descriu. Realitatea nu pusca deloc cu pozele. E mult mai facuta si mai in varsta. Dornic de un analut micut, m-am gandit bine si am ramas, desi nu este genul meu de dama. Locatia este ok dupa cum bine stiti, dar lipsa aerului conditionat m-a facut sa transpir precum o preacinstita pula. Oralul a fost destul de bine executat, dupa care a trecut ea peste mine. Am avut ceva emotii, deoarece nu e tocmai micuta :)) a zis ca ea nu poate deasupra, asa ca am intors-o (vorba vine, nu eu ci ea). Am dat un pic din buci la normal si am cerut anal. S-a pus capra si m-am luptat cu curul ei ca un erou, pozitie in care am finalizat. Ofera si fk, dar n-am fost interesat. Are ceva laptarie, numai ca sunt putin mai mult lasate:)). Decartat 150 oral, normal, anal. De revenit: personal nu, in ciuda faptului ca a fost draguta si educata, doar ca am eu o problema cu femeile plinute. De recomandat: doar iubitorilor al acestui gen de femei.

Spor la ce vreti voi. Sper ca sacrificiul meu sa fie de ajutor comunitatii. Toate cele bune, prietenasi

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

O varsta , inaltime , greutate , poti sa aproximezi ? :)

Incerc :) undeva la 35 de ani zic eu, 1.70 si kg...pffff :)))....sa zicem intre 70 si 75. Nu ma pricep la greutati, nu am avut femei ''harnice'' in viata mea :)) sper sa-ti fie de ajutor
  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Buna confrati. 

Dupa descrierea colegului daniell1231 am zis ca incerc si eu la doamna respectiva . Citind ca e mai in varsta si se comporta ok am sunat-o si m-am programat in 20 de minute. Ajuns in fata locatiei a zis sa o resun in 3 minute. Zis si facut. Resunat si urcat sus unde am gasit o femeie cam la 38-40 de ani, sani mari si lasati, burta destul de mare bine bronzata , eu zic ca e de etnie. Cand am intrat a fugit in camera colega ei. Nu am vazut-o bine dar e mai micuta si slaba.. M-am cerut la baie pentru o mica reimprospatare, unde nu am gasit prosop curat, apoi revenit in camera, bucatarie  colega fiind in camera alaturata. A inceput cu un ON destul de grabit, ajutat mult de mana, apoi a pus protectia. A mai continuat oralul putin si a trecut in LOT. Aici s-a miscat cat de cat, apoi am schimbat in doggy unde am pompat pana am terminat.. A dat jos protectia, m-am imbracat si am plecat. Notele nu le detaliez, un general de 6.  Grabita, pusa pe fast fuck, .Banii dati inainte 150 numarul. Pentru mine nu e de revenit. A zis ca e din Bucuresti si mai sta 1 zi. Concluzia : bani aruncati pe geam..

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...