Sari la conținut

Stapana Andreea cu asistenta


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Urmaresc forumul de mai multa vreme, prospectand ofertele sau sa vad ce mai scrie unul sau altu. Astazi a venit randul meu. Dupa o indelungata asteptare in care am tot cautat ceva special,  iata ca a sosit clipa sa scriu prima recenzie.   Aproape ca un ritual, neavand ce face si dornic de mai multa vreme de ceva inedit, ca de obicei, am luat forumul la puricat, apoi publi 24, unde am dat peste urmatorul anunt  https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/Stapana/7808637071696a52.html. La un search pe google cu nr de tel, rezultatele m-au condus la ideea ca  s-a strecurat o greseala cu locatia, din ceea ce citisem pe forum, tipa activa in bucuresti. I-am lasat un mesaj in care am intrebat-o, mi-a raspuns  aproape imediat ca da, e in constanta. Stapana,  asistenta, lenjerie intima, feminizare..  toate argumentele pentru a stabili o intalnire, ceea ce s-a si intamplat 40 de minute mai tarziu.

 Doamnele, foarte feminine, Andreea, stapana,  destul de bine mai inalta decat mine, si am 1 80, asistenta blonda,  Milf-uri  pe care daca le vezi in sutien sau o fusta mulata pe cur, te simti atat de norocos, m-au intampinat in  ciorapi plasa, pantofi cu toc, corset, foarte sexy decoltate.  Asa ca de la inceput am simtit ca sunt in locul care trebuie, cu cine trebuie. Mai mult nu-mi putea dori, sau ceea ce-mi doream  in cele mai ascunse fantezii, avea sa se intample in urmatoarele minute. Am socializat putin la o tigara, dupa care Andreea  m-a impins in fotoliu poruncindu-i asistentei sa aduca o pereche de dessuri negre, foarte fini, cu un fel de stelute ca model, nu mai stiu, cert e ca-i priveam cum asistenta mi ruleaza pe picior in timp ce ma lasam prada  ambelor femei. A urmat o repriza lunga ( acum mi se pare asa de scurta) de mangaieri, sarutari, de cuvinte rostite directe, sau mai putin directe.  Nu mi s-a intamplat decat de vreo doua, trei ori sa fiu intre doua  femei, insa atunci cand ambele stiu ceea ce fac si simti ca le place ceea ce fac, timpul parca sta in loc  atunci cand esti intre ele, ptr ca apoi, cand  s-a terminat, sa ai senzatia  ca nu ai  memorat  suficient fiecare clipa, pozitie, atingere, de ca si cum nici nu s-a intamplat.

 

 Din capul locului anuntul si ceea ce ofera aceste doua doamne, mi s-a parut asa, ca un salt cu parasuta.  A meritat pe deplin.

  Inca ceva, ca o completare, am inteles de la ele ca  au un topic pe Constanta, l-am cautat, dar nu l-am gasit. Din ceea ce  am gasit la un search pe google, doamnele  apar doar pe bucuresti.  

 

Locatie, undeva in Faleza N, apartament, curat, un adevarat arsenal de jucarii, doamne extrem de deschise, feminine  si amabile.

  Am stabilit initial 300 de lei sendinta, ajuns acolo  si pe tot parcursul vizitei, nu am simtit ca sunt presat de timp. A durat cu totul mai bine de 1 ora jumate cred, am lasat  cu drag 400 de lei.

 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

domnisoara roscata seamana cu bunica mea ....dumnezeu sa o ierte ...s-o urcat tot asa in cires  sa culeaga fructele si o cazut de acolo ...si si-a rupt soldul iar de la asta i s-o tras moartea

 

daca n-o stiam sigur ca este moarta puteam sa jur ca este ia.

  • Like 3
Link spre comentariu

domnisoara roscata seamana cu bunica mea ....dumnezeu sa o ierte ...s-o urcat tot asa in cires sa culeaga fructele si o cazut de acolo ...si si-a rupt soldul iar de la asta i s-o tras moartea

 

daca n-o stiam sigur ca este moarta puteam sa jur ca este ia.

Facea Dominare bunica!??

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

sesiuni de face-farting se pot face?

 

Ciprianus , sesisuni de bāsini pi fatā  doar in weekend!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Doua trei basini acolo și pe urmă fasss. Cum sa asiști la așa ceva frate?! Odată în Jackass Ryan Dunn a încasat vreo trei basini cu capul bazat într-o casca de plastic transparent. Si-a vărsat toate mațele...Astea in aer liber or fi mai neinvazive dar nu vad cine ar face așa ceva. Tre' sa fie o armata de partaitori casa iasa de o sesiune de jumătate de ora. Am vazut ca Kasandra oferă ....

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...