Sari la conținut

Cleo masaj-recenzii negative


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

NU URMARESC , defaimarea acestui salon, mai degraba inbunatatirea serviciilor si a atitudinii fata de noi, clientii.

Mai de diminieata am postat ca si raspuns la reclamatia unui alt coleg referitor la faptul ca la telefon te informeaza ca sunt mai multe fete disponibile iar la fata locului se prezinta doar 1-2 de obicei cele care nu fac “targhetul”....la care am mai adaugat si eu mai multe neplaceri constatate acolo.

Salonul Cleo, a preferat sa stearga postarile , drept urmare reactionez in felul acesta, repostand reclamatiile pe un alt topic pt a nu fi sterse de Cleo, Roxana.

Tot aici vreau sa informez ca Cleo Masaj este o unitate PUBLICA , o firma care la fel ca si celelalte trebuie sa respecte anumite reguli,standarde de igiena.Nu esti o escorta care neglijeaza igiena, igiena ei si a locatiei, si pe care o evitam .....

Am reclamat urmatoarele :

1. La telefon se informeaza ca sunt mai multe fete dar la fata locului se prezinta doar 1-2 disponibile, de obicei cele mai NESOLICITATE, desi am vazut ca usile camerelor sunt deschise....sun cu 10-20 minute inainte de a ajunge.

2. Prosoapele PUT !Cel mai probabil se spala fara detergent! in cel mai fericit caz....

3. Gelul de dus, sapun lichid .....o rugam pe Roxana sa se spele cu el si sa ne spuna daca este OK....

4. Asternuturile, pernitele sunt înbibate cu ulei si alte “chestii” lipicioase .

5. De baut , apa de la robinet desi au dozator “la fantana” la intrare in casa dar nu-i bagat in priza ori cola la pahar, obosita, clocita

6. Obiceiuri proaste:a) dupa întampinare urci sus,ASTEPTI fetele, alegi , mergi la dus ASTEPTI fata....b) masaj relaxare, masaj erotic, finalizare si gata treaba, nici o intentie de continuitate ,urmeaza povesti si tolaneala pe banii nostrii....

 

Iar aici raspunsul si atitudinea lor:

 

“Buna dimineața

Ne-am luat drept de moderare pentru 2 clienții in mod special ,care au tendința sa abereze pe topicul nostru ! ‍♀Ne asumam dintotdeauna recenziile negative ,cu condiția ca tot ceea ce se spune sa fie și adevărat ! Noi nu obligam pe nimeni sa ne calce pragul ,iar clienții atat de nemulțumiți sunt rugați sa nu ne mai viziteze !

O zi frumoasa”

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Motan suprem :

Te rog lasa acest topic in rubrica “Masaj Erotic Cluj “ pt ca nimfomanii nostrii sa vada mai bine, mai repede,cu ce sunt intampinati la cel mai bun salon din Cj.

Iar Cleo sa “ simta “ eventuala lipsa a nimfomanilor.....

Totul in scop pozitiv , hai sa vada ca nu suntem pula-n drum....

  • Like 2
Link spre comentariu

Ce sa zic,alt salon mai bun in Cluj nu e.N am vrut sa fac si nici nu am de gand sa fac reclama proasta salonului.Mi am zis punctul de vedere cu :timpul(tragerea de timp)despre asa zisul sindicat,lipsa pozelor pe siteul lor(unele fete nuci nu mai sant la salon),Da cun a zis si colegul un pahar de apa ar fi bun,dar macar sa nu fie robinet.Prosoapele,da au mai f zile in care aveau cv miros(poate sant multe la numar se spala mai la graba,totusi e vara se usuca repede fata de iarna.)ultimele dați am primit prosoape ok,cred ca erau noi.De 2ori am fost nemultumit de Cleo in afara de cele de mai sus care le mai trecem cu vederea,nu ne obliga nimeni sa mergem dar se poate remedia multe din ele.cu bunavointa Roxanei si a fetelor.O data daca isi aduce aminte Cleo a fost la o sedinta cand langa pat am gasit cv mai neplacut acolo,iar o data am f intrat cu Sofia si am fost dezamagit putin,ca mai tarziu sa aud ca am facut o grasana.nu nu in nici un caz nu a f asa.Sper ca ,cu timpul sa se rezolve neajunsurile.Mult succes Cleo.pr mine tot santeti nr 1

Link spre comentariu
Vizitator ediov
Reputație: 0

Am făcut recenzie la acest salon și ei au șters Am sa atașez poza cu cea de-a doua recenzie cât și cu cea de-a treia. Toate au fost șterse

post-156705-0-20359900-1533498012_thumb.png

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Nu stiu ce va tot chinuiti (cica sa faceti salonul mai bun... pai sunteti voi managerii lui sau primiti salar de consultanta?) cand pozitia matroanei de acolo (ma rog, si aia doar pusa matroana de forma) este ca vin fraierii si asa deci nu schimba nimic iar cel al curvarilor e cea tipic romaneasca de mai rau sa nu fie.
Vreti sa imbunatatiti? Nu mai mergeti cateva luni, poate chiar un an si atunci poate se schimba ceva. Banii vorbesc, restul e pierdere de timp.

Link spre comentariu

Bine le face ca le sterge recenziile, da i in pula mea de sclaveti, 98% n au nici o problema cu asta, retardatul de minimus a spus o cu subiect si predicat, ca numai recenziile necoloratilor se sterg.

Suflete de slugi, nici un pisat nu merita irosit pe ei, iar curvele stiu asta foarte bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Prosoapele,da au mai f zile in care aveau cv miros(poate sant multe la numar se spala mai la graba,totusi e vara se usuca repede fata de iarna.)ultimele dați am primit prosoape ok,cred ca erau noi.

E interesant comportamentul asta de pudel. Găsești scuze acolo unde acestea nu au voie sa existe.

 

Hai sa vedem. Cate fete au? Sa zicem 10. Fiecare în medie cu 5 clienți. Face 50x150 RON=7500 RON/zi.

Cat costa sa speli un prosop? Cumperi 100 de prosoape albe și speli în fiecare zi 50 de bucăți cu mașina de spălat pusa la 90 de grade. Doua încărcături, cat poate costa? La 7500 ron/zi (calculat la prețul minim pe care-l lasă un client) te poți aștepta sa primească fiecare client, de fiecare data, un prosop curat, nu în care și-au mai șters alți 10 pula și transpirația.

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...