Sari la conținut

Pentru o saptamana... - 0736817877


Postări Recomandate

Hai că te ajut eu puțin cu toate că nu mai vreau să postez nimic. Pozele nu cred că sunt reale dar seamănă mult tipa destul de frumoasă, undeva la vreo 25-27 de ani după mine. Serviciile op, on. np diferite poziții 150 fin 300 h și se comportă destul de bine, io zic că merită să o vizitezi

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Isla de la Muerte
  • Oras:Isla de la Muerte

Am vizitat-o si eu pe domnisoara in urma cu ceva timp, nu am lasat recenzie pentru ca pleca in ziua urmatoare si nu stia daca se va mai intoarce. Pozele sunt reale, insa sunt facute din unghiuri si in pozitii care sa o avantajeze. Locatia unde am fost este la blocurile de langa Eon (Pandurilor), insa prestatia nu a fost spectaculoasa. Fata e chiar ok, atat ca aspect, cat si ca prestatie, insa pe mine nu m-a facut sa revin. Am lasat 150 lei pentru o finalizare.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vazut ca a reaparut anuntul astazi pe publi24,asa ca mi-am luat inima in dinti si am sunat-o pe domnisoara,o voce placută mi-a dat detaliile cerute şi mi-a spus ca e disponibila, i-am cerut locatia si mi-a spus ca e înfrătirii nr. 2, binecunoscută de multi, nu si de mine,am zis sa ma risc totusi, prin urmare in 10 minute am fost la ea,

Ajung la ea, ma astepta o femeie foarte frumoasa, carismatică cu un zâmbet superb, păr prins in coc, e genul de femeie care daca o vezi pe strada iti doresti mai mult decat doar sa o futi odata.

Ma pofteste inauntru, intru in camera, nescapand-o din ochi nicio clipă, ea intretine o discutie amicala, mereu cu zambetul pe buze.

Tipa mi-a spus ca are 29 de ani nu cred ca e ea in pozele postate mai sus dar e frumusica tare.

Am optat pentru o ora,(250 lei) ii las banii pe mobila langa pat si ma cer la duş, ea isi cere scuze ca nu are prosop de baie (nu imi aduc aminte ce motiv a invocat) asadar imi da un sul de prosoape de bucatarie, cu care m-am descurcat in cele din urma.

Revin in camera ma asteapta goala pusca, imi place ce vad, incepe a face oral, incet fără graba, timp de cateva minute bune, timp in care incerc sa ma joc cu sanii ei, dar ma intrerupe ca are ceva iritatie, asa ca imi gasesc altceva cu ce sa ma joc, un loc mai umed, pe urma trecem la misionar si finalizez in prezervativ.

O mică pauza si reluam actiunea, oral, doggy, LOT si finalizez din nou.

Din punctul meu de vedere a fost o experienta reusita, tipa e frumusica, si poti vorbi cu ea una alta, insa mi se pare putin grabita pentru ritmul nostru ardelenesc; daca ar fi sa notez experienta ar fi cam asa:

Locatie: 5

Aspect escorta:9.5

Atitudine: 9

Oral: 9.5

Normal: 9

Eu o recomand!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...