Sari la conținut

(de incercat) 0768632447, blonda, cica e noua


Postări Recomandate

  • Oras:salajan
  • Oras:salajan

Ms colegu! Intr-adevar este cea plinuta din link si cealalta colega este Andreea sau ceva de genul, fosta colega Adelinei Baba Novac.

Fetele au raportat calitate/pret ok, nu au arfe dar nici nu intorci capul pe strada :D

Stima!

Salutare

Cum arata blonda la fata in comparatie cu fost ei colega andreea nu cea plinuta ?

Mersi

Link spre comentariu
  • Oras:pe la
  • Oras:pe la

La fața nu e cine știe ce dar își face treaba și zâmbește.

Am fost și eu la ea acu vreo 2 săptămâni.

 

Locație pe unirii aproape de piața constituției, curat, cu încă 2 fete, nu cine știe ce, par de etnie, baia ok de asemenea, nota 8 per ansamblu.

 

Fata gen slim, provinciala, încearcă să se facă plăcută. Un pic de cur și tate, ok pentru mine, prefer slim.

 

Păsărica curată, eu m am jucat un pic cu ea, săruturi pe corp, o suge ok, fără prezervativ, mi a urmat indicațiile per total

 

Eu am terminat in gură la ea pe jumătate, a scos-o când mi am dat drumul :)

 

Per total ok experienta, raport calitate pret bun 70/fin

De futut nu am apucat, eram un pic pe graba și am sperat să fur și un CIM in banii ăștia.. Aproape mi a ieșit

Recomand pt gen slim și raport bun calitate /preț, merge clar o tură pentru un buget restrâns

 

Să aveți spor..

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:buc
  • Oras:buc

am fost si eu la dsoara blonda.

are varsta care o zice, aprox 23 ani.

Pro: sani misto, marime medie.

GFE: 8

Baia/apartament: 9

 

Mai are 2 colege dar sunt mai in varsta/urate. Par de etnie dar nu sunt 100% convins. Oricum tipa blonda este peste celelalte.

Face ce ii spui, am inceput cu saruturi pe sfarcuri.

ON/NP doar o finalizare.

Halat 60ron.

 

O recomand.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tuturor,

Am decis si eu aseara sa trec pe la donsoara. Pentru mine a fost o surpriza placuta.

Am sunat pentru ora 22:00 si totul a decurs perfect. Am urcat in apartamentul ei de pe langa Casa Poporului (sunt destule locuri de parcare) si am fost intampinat de o domnusoara blonda si cainele ei cret ;)). Tipa nu e exceptionala la fata, dar nici nu e dezagreabila cum zic altii pe forum. Are un corp misto, foarte bine proportionat.

Am platit inainte, am cerut un prosop si cand m.am intors ea era deja goala. Eram super excitat si datorita oglinzii uriase si darorita caldurii corpului ei. Igiena ei e perfecta, un mare plus pentru asta.

A inceput cu un oral protejat foarte bun, in ciuda prezervativului extrem de ieftin. Cand simteam ca termin, am luat.o la capra. Se vede misto in oglinda, are fundul misto si tare si geme frumos. In final se umezise tare.

 

Note:

Locatie - 9 - apartamentul e misto, la baie ai tot ce trebuie, singurul minus e ca apa calda vine greu fiind la ultimul etaj. In rest super curat. Sigur mai avea pe cineva in locatie pentru ca mi.a zis sa vorbesc incet

Gfe - 7 - e timida, vorbeste doar cand e intrebata, nu prea intretine discutiile si nu saruta. Dar incearca pe cat poate sa fie agreabila si zambeste fain

Fizic - 8 - scad doar pentru ca e foarte alba, ea fiind blonda. Ma gandesc ca un pic de solar nu ar strica. Are sani misto, fund tare, picioare ferme. Nu stiu cine zicea ca nu are carnea tare. Total fals

Oral -7 - mecanic, dar cu ruperi de ritm. Fara atentie in alte parti, se simte misto totusi, chiar si cu prezervativ

Normal - 7 - doar o pozitie pentru ca eram incins tare. Da contre, geme, dar nu are initiativa.

 

La 70 de lei finalizarea chiar merita. Recomand cu incredere, eu unul mai revin pentru niste descarcari rapide, in caz de maxima urgenta :)))

  • Like 2
Link spre comentariu

Da...am fost și pot afirma ca nu îmi pare rău.

Am citit toate poveștile de aici ...unele mai reale, altele decente, bineînțeles și futaciosi total nemulțumiți.

Ca sa nu mai pierd vremea cu privire la topic încep:

Azi pe la ora 10 am sunat ..,prima data pe numărul colegei de ap...am discutat ce vreau după care Ana și-a deschis mobilul și am stabilit o întrevedere pentru ora 15, am mai sunat pe la ora 14...sa nu bat drumul degeaba (nu a fost cazul); am ajuns! Pb cu parcarea...grav ca nu știu ce eveniment e in piața din fata parlamentului...m-am plimbat vreo 5 minute.

Apoi sun...primesc detaliile, urc și după usa apare Ana; drăguțică in felul ei, extrem de amabila, arată bine, sâni super drăguți..eu unul am fost mulțumit; adevarul e ca nu m-am dus sa ma însor drept pentru care nu doresc sa enumăr ce și cum....igienizat ( prosoape multe curate, călcate), apa calda, baie drăguța...tot ce trebuie, camera printre cele mai drăguțe din domeniu (oglinzi pe cele doua uși glisante de la șifonier (de efect).

Am solicitat o finalizare ON, NP, pentru care s-a achitat tariful de 70 lei și o st de suc.

Nu este specialista in oral dar a fost binișor iar la normal 4 variante alese de mine fără sa avem comentarii (gen Amalia - nu pune mâna pe sâni, pe buci, pe par, pe pasa...)

Ca o concluzie este cea mai ok varianta la acest tarif.

Note:

Locație - 9+ Et superior,cu tot ce am cerut (nu am vrut papucii ...pe papuci mai cresc ciuperci și nu vreau sa le tratez după aceea;

Igiena: 8 nu a făcut dus dar posibil ca a făcut înainte ...fără vreun miros

Oralul nepro - 6

Normalul : - 8-9 se implica cât de cât ...da contre e prezenta...nu este o mare actrița din acest punct de vedere dar e ok

O fin 70 lei - mi se pare corect și de vizitat clar, fără emoții și fără așteptări ca veți găsi un fotomodel.

Bafta la toată lumea

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Salutare!

 

Am fost si eu la domnisoara aceasta zilele trecute. Programarea a fost respectata asa cum am discutat la telefon. Am gasit loc de parcare destul de usor, desi ma gandeam ca va fi o aventura pentru acea zona, iar locatia centrala si promtitudinea ii confera un plus. Domnisoara e o fata simpla si draguta cu o fata comuna. Probabil pe strada nu as intoarce capul dupa ea. Initial m-am dus hotarat pentru o finalizare orala, dar pana la urma am "accesat" si partea normala a lucrurilor. Am inceput cu mici sarutari pe corp si cu o joaca a acelor sani dementiali pana a coborat la Gigel care abia ii astepta gurita. Oralul nu are artificii deosebite, poate si din cauza ca am lasat-o pe ea sa aiba initiativa, si cred ca in ritmul in care il facea putea dura o vesnicie. La normal am lasat-o tot pe ea sa-si faca de cap si sa profite de corpul meu :laugh2 :laugh2 :laugh2 si s-a pozitionat deasupra si a inceput sa presteze miscarea de du-te - vino pentru a-l stresa pe Gigel in ideea de a-l face sa spuna tot. A reusit intr-un final sa-l determine sa vorbeasca si a facut-o cu brio in caciulita. Ca si experienta, nu as cataloga-o nici la cele mai proaste, dar nici la top, ci pe undeva pe la mijloc.

Si acum notele:

 

Locatia: 8 spre 9 - era curat din ce am observat, nu m-am dus sa cumpar apartamentul

ON: 7 (fara artificii)

NP: 8

Igiena: 8 nu am simtit nici un miros suspect

Halat: 70 de lei

 

De revenit: nu stiu ce sa zic. Poate m-as intoarce sa ma joc cu sanii aia frumosi sau pentru o descarcare rapida.

 

Sa aveti spor in toate!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am fost aseara. Programarea a fost cu putine peripetii intrucat merge pe primul sosit primul servit. Dupa cam 20 min cand am ajuns in zona fata se ocupase. Mi-am mai facut de treaba si peste alte 40 min am reusit sa o prind. Locatie OK, fata mai imparte apartamentul cu altcineva, n-am intrebat cu cate, dar discretia a fost prezenta. Aspect mai mult decat ok dpmdv. Cam 1,67, ochi verzi, slim, tate si cur misto. Putin timida, dar este placuta. Actiunea a debutat cu un oral protejat, la cererea mea, executat mediu, fara atentie la zonele de langa, dar cu ceva presiune. Nu are tehnica. La normal foloseste lubrifiant, nu in exces, sta in pozitiile pe care le ceri, fara comentarii, nu se implica cine stie ce, dar nici nu da semne ca ar fi departe in clipele acelea. Normal ok. Dupa vreo doua pozitii am finalizat, m-am imbracat si dus am fost. Locatie discreta, fara portari si curata.

Note

Locatie 9,00

Fata aspect general 8,5

Oral 7,00

Normal 8,00

Igiena 10,00

GFE 7,00

Cadou 70 lei/1 fin./30 min. Raport calitate pret bun

  • Like 5
Link spre comentariu

Hello,

 

Am fost si eu de curand la dsoara, o sa fiu succint...

Locatie 9

Fata aspect general 6 (9 pt cur / 7 sani - maricei, dar cam lasati, si cu vergeturi / fatza 0 - destul de uratica, in mod normal daca s-ar fi vazut in poze nici nu as fi mers)

Oral 5 (sec, fara artificii, nimic special...pus prezervativul si dat inainte)

Normal 6 S-a pus capra si a asteptat sa termin

Igiena 7 ( nu am simtit nici un miros sau ceva de genul, dar nu a facut dus inainte)

GFE 0 ( no FK, nema conversatii etc)

 

Atmosfera...cel mai fast fuck pe care l-am intalnit...in principiu sunt fan fast fuck din cand in cand, dar asa ceva...:) Door to door 7-8min. Nici nu m-a intrebat daca vreau sa fac dush sau ceva, direct la actiune(m-am uitat la telefon de cand am sunat-o sa ma indrume la scara, pana cand am iesit =11min :)) )

 

Deci...de revenit, pt mine din pacate nu...daca ar fi fost mai draguta la fata, as fi acceptat atmosfera de super fast fuck..

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...