Sari la conținut

Silvy - 0732838107 / 0721717865


Postări Recomandate

  • Oras:tm
  • Oras:tm

cu tot offtopicul din lume...sylvie a vrut sa nu piarda banu' si tre' sa-si asume pierderea de 'imagine'...scenariul lui gabriel, desi ideal, e mult prea alambicat. pur si simplu treaba sa se tina de programare si daca nu venea e pierderea 'casei'. e drept ca in toata scena nu sunt doar escortele si clientii, dar...pana la urma cineva tre sa-si asume pierderea.

 

personal, sa nu te tii de cuvant a programare e prostie maxima. denota un fel de gandire. d-aia de unele nu se alege nimic...doar km de pula ;)

Link spre comentariu

      Eu am zis ca este mai simplu asa. Eu nu m-as fi suparat daca as fi vrut o prelungire si fata ar fi dorit sa sune sa vada daca cel programat se tine de cuvant. Iar un telefon dat celui cu programarea cu 5 minute inainte de ora fixata nu deranja pe nimeni. Asta cred ca era cea mai cinstita varianta pentru toti cei 3 implicati.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

ok. cu telefonul dat inapoi e putin mai sensibil. si multe se feresc si din anumite motive de discretie...

 

cat despre afirmatiile mele finale...mie sylvie mi s-a parut ok cand am fost pe la ea ca si atitudine/comportament si imi dau seama ca poate ce am spus e putin cam dur. insa stiu eu altele la care sigur li s-ar potrivi descrierea, dar poate ca trebuia sa ma abtin cu afirmatia pentru topicul potrivit.

  • Like 1
Link spre comentariu

       Cu cinci-zece minute inainte de ora de programare nu prea are de ce sa fie sensibil pentru ca se presupune ca esti pe drum spre a onora acea programare.  Stiu foarte clar ca sint colegi care nu respecta programarile ( si nu discutam motivele de ce nu respecta programarile) si nici macar nu dau un sms in care sa anunte ca nu mai ajung la programare. Deci ea putea sa se asigure cu un telefon scurt cu 5 minute inainte de ora programata ca cel care trebuia sa vina o si face si atunci trebuia sa ii spuna clientului pofticios ( cel care dorea prelungirea) daca poate sa mai ramana sau nu. Nu este corect sa stam ca tantalaii prin carciumi sa asteptam sa isi eficientizeze fetele castigul.

     Daca esti atent la postarea ei care vine la 12 ore dupa ce a postat colegul nostru care si-a spus necazul, ea nu isi cere scuze pentru ca l-a pus pe drumuri pe coleg ci ii doar il invata cum sta treaba cu programarile. Si ne mai spune ca este dezamagita ca nu i-a putut incasa si lui banii, dar ca il asteapta cu nerabdare .... eventual in zilele cand nu are clienti. Atunci sint sigur ca este bun!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

eu am fost la ea cand avea locatia in complex. am sunat, facut programare in vreo 30 de min. am sunat cand am ajuns, m-a mai invartit pe langa bloc vreo 15 min (dragule, te sun imediat, ma bag la dush), dar pana la urma m-a primit. tipa e foarte volubila, nu e cine stie ce frumusete, dar e ok, cel putin cu mine a fost cinstita.

ajuns in locatie, am facut cunostinta, am baut un pahar cu apa. banii mi-au fost ceruti inainte, nu mai stiu exact cat (70 sau 80 de lei). oralul e f bun (am fost si la lore, si la magda, n-am ajuns inca la camy), fara maini si cu priviri perverse, cu deep. mie mi-a parut ca stie ce face si stie ce ii place unui barbat.

la normal, capacitatea mea de a fute s-a compromis (nu stiu nici eu de ce, poate ca n-a fost acel click), dar am luat-o misionar si m-am terminat in 2-3 minute.

cu notele, stam cam asa:

oral ok, cu deep foarte mult, dar intr-o singura pozitie (pt ca am fost oarecum emotiv :))))))-  8 (e bun, dar parca prea mecanic)

la normal, a scuipat fata in palma si si-a umezit gaoacea ca sa intre putulica mea (n-a fost click, putulica mea nu era chiar TARE, dar nu a folosit lubrifiant) -  6 (doar din cauza mea e nota asa mica);

gfe a fost, cu un pic de mozoale si unghii pe spate, iar mai apoi cu pic de dirty-talk (fute-ma tare, da-mi-o bine, etc.)- 8-9.

finalizarea a fost in preze, asta cred ca nu e nimic spectaculos pt nicicare dintre noi :))

voi mai reveni la ea, am inteles ca a schimbat locatia, acum e undeva prin circumvalatiunii.

bafta la futut!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

  M-am hotarat sa aduc si eu o mica contributie,mai ales ca din punctul meu de vedere Silvy chiar a fost senzatie.Aflat in ceva delegatie in orasul de pe Bega,m-am hotarat sa ii fac o vizita domnisoarei.In prima zi am vorbit la telefon dar nu am reusit sa ajung la ea,deoarece cand am vrut sa imi fac programarea nu am mai dat de ea.A doua zi insa am sunat ,i-am spus ca ajung in cateva minute si fata m-a rugat sa intarzi putin ca e plecata din locatie.A fost ok,am asteptat-o 10 min sa ajunga dar a meritat.

 Am intrat in casa,fata m-a asteptat intr-o tinuta sexy,am servit un pahar de apa si ne-am pus la povesti.Chiar e vorbareata fata si nu se grabeste deloc.Are si vocabular,e umblata ,ai cu cine sa legi o conversatie.Vreau sa spun ca daca nu o opream fata turuia in continuu insa am decis sa o opresc.Am cerut sa fac un dus desi venisem de la fotbal si am facut si dus la stadion insa pentru confortul meu si al fetei consider ca e mai bine sa te improspatezi la fata locului.Fata mi-a oferit prosop curat si papuci si cand m-am intors am trecut la actiune.Am solicitat oral NP,pt care am decartat 80 ron.Fata a inceput cu un preludiu,mangaieri,pipait pe tot corpul,ce sa mai ,nu am avut deloc senzatia de banda rulanta,parca eram cu o veche prietena pofticioasa.Silvy a si zis ca ii place sa o suga si o cred,nu are cum sa fie o actrita asa de buna.Posibil ca daca exista click si te citeste cum trebuie chiar sa ii placa cu adevarat.

 Oralul a fost senzatie,nr 1 in topul personal indiscutabil.Am avut parte de tot ce va poate trece prin cap,deepthroat adevarat(timp in care isi misca si limba,senzatieeeee),scuipat,ruperi de ritm,bataie peste fatza,finalizare in gura si fata nu s-a grabit deloc pana nu a simtit ca m-am linistit complet.

 Pe la jumatatea numarului cand deja eram in mega extaz s-a oprit putin si m-a intrebat zambitoare daca imi place mai romantic sau mai pervers si si-a cerut scuze ca nu m-a intrebat de la inceput.Ce sa ii mai spun ca era chiar perfect,i-am zis ca continue ce face ,indiferent cum ii spune ea,banuiesc ca am avut parte de "oralul pervers" ca daca nu nu imi pot imagina cum ar fi ala :)

 

Niste note de final:

 

Locatia-9 - din punctul meu de vedere cel mai important este sa fie curat si discret si sa am un loc de parcare in apropiere.E adevarat ca eu am ajuns destul de tarziu la ea,dupa ora 22 si atunci erau locuri de parcare destule nu stiu cum este pe zi ca nu cunosc orasul.

 

Fata- se vede in poze

 

GFE- 9 ,destul de placuta fata de stat la povesti si nu mi-a dat deloc senzatia ca se grabeste,de fapt timpul total petrecut cu ea cred ca a fost undeva la 40 min

 

Oral- nota 10 cu coronita din punctul meu de vedere

 

Normal-nu am incercat si daca o s-o mai intalnesc ma indoiesc ca o sa pot ajunge la asa ceva,pur si simplu cred ca e greu de oprit din oralul ala furtunos

 

E de revenit din punctul meu de vedere pt oralul de senzatie iar pretul este foarte corect,un raport pret calitate excelent.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salut !
Am fost si eu la ea. Locatie Cetatii colt cu Gh Lazar.

 

Am sunat-o si peste 20 de minute urma sa fiu acolo. Am intirziat max 10 minute, a fost un pic de miriiala ca programarea incoace-incolo... 

Pina la urma am intrat. Fata e zglobie, vorbareata, miniona, ok toate pe ea. La fatza sta mai prost... dar treaca-mearga.

Face ceva tentative deep throat, dar atit ! Sa fim seriosi, scula ii atinge fundul gurii si asta e. NU este voie sa o impingi de ceafa, nici macar sa-i pui mina pe par !!!

"Lasa ca fac eu cum stiu si cum imi place !"

Da, la scuipat + palmute + lingau la oo e foarte OK ! Daca vrei anilingus "aia mai costa 50 in plus". Grrr !  Desi, daca intrebam inaite sa-i dau banii, sigur se includea in pretul de baza.

La normal e cit de cit OK, dar e valabila vechea placa a minionelor "Au ! Au ! Nu da asa tare !!!"  Asa ca m-am pus pe relanti. Stie sa vorbeasca porcos daca o rogi ! Asta era cool ! Nu se jeneaza ca altele. Isi da drumul.

La anal, cu greu mi-a acceptat dimensiunea (medie). Am pus gel, dar si asa stringea de gaurica uau uau ! Si trebuia s-o lucrez foarte incet aici ! Eu as fi vrut sa-i dau ca surdu-n tobe, dar nu era voie. 

Ii propun finalizare pe fatza, dar tot asa  "aia mai costa 50 in plus !".  Grrr.

Asa ca i-am umplut gura cu miere ! A decartat la baie.

Apoi mi-a facut si vre-o 10 minute de masaj (mingiiere mai exact) pe spate, pina mi-a revenit respiratia la normal.

Distractia m-a costat 150 si am stat o ora.

 

Note: ORAL 8 ca nu permite s-o ajuti la DT,          NORMAL 7-8, ca nu merge la supraturare        ANAL 6-7 ca merge numai la subrelanti

Nu e rea, dar mie imi place ceva mai hard. Nu cred ca mai revin, doar in caz de forta majora.

Pentru cei mai "linistiti" o recomand cu caldura.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea

Ciao augustus si ms de recenzie.In primul rand fanteziile clientului se platesc EXTRA.Ex fin pe fata,anilingus..etc daca iei de la  1 h in sus la 250,300(depinde de fantezii) cu jocuri etc intra in pret,stiu ca ai vrea de toate pe bani putini DAR NU SE POATE. In al doilea rand ma confunzi.ANAL NU TI.AM FACUT DEOARECE NU FAC ANAL(SI MAI ALES LA 150 LEI).Subliniez nu intrebati de anal ca nu imi place,si nici de masaj de relaxare,deoarece nu stiu sa fac.Erotic da.NU accept sex fff hard.Cu faza cu impinsul in puta(la oral) NU accept. Faza: desi daca intrebam inainte sa ai dau banii se includea in pret(anilingus) asta ai parerea ta. De ce nu ai intrebat inainte? Sa auzi si raspunsul....,cu respect Silvy.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

       Ciao,am aj pe la Silvy vineri seara,programare facuta cu 30 min inainte,aj la scara blocului,punctual,sun si...nimic.Spre surprinderea mea imi trimite msg **vb cu sotul la tel** :laugh2 ,familia pe primul plan,normal,sincer am fost amuzat asa ca am mai asteptat 15/20 min pana am fost chemat sus.Locatia cunoscuta,Gh. Lazar,vis a vis de Pub 33,urc sus,tipa ma astepta intr-un prosop lasand picioarele la vedere si putin din cur,si-a cerut scuze pt intarziere,ma serveste cu un pahar de Cola si discutam vrute si nevrute.Maritata,din Brasov,barbatul plecat pe dincolo,etc.Ea are cam 1.60,50kg,blonduta,curata,pielea catifelata,cur misto,sani medii,figura putin cam patratoasa dar sincer mie mi a placut per total,poti sa discuti cu ea,nu ii clasica escorta cu un iq la limita.Apartamentul decent,patul nu scartaie,dus sau clasica spalare a utilajelor :laugh2.In ce priveste desfasurarea actiunii...aici iasa putin din tipare...cel putin ale mele...ii genul nimfo perversa clar si se vede ca ii face placere sa se futa si sa o suga.In timp ce ma dezbracam imi pica ochii pe o gramada de dildouri,cravase,peruci si ceva ce semana cu RPG 7 si la forma si la marime :laugh2.Intre ele ce vad???O palnie de plastic...wtf?O iau in mana si o intreb ce dracu cauta chestia asta de pus bulionul in sticle in gramada de vibratoare...Ma bucur ca mama nu o sa afle niciodata raspunsul    :laugh2 ,pt doritorii de uro...Open mind tipa...si chiar asa ii.Ostilitatiile or debutat frumos cu...nu pot sa ii zic oral clasic,termenul potrivit ii muie cu tot tacamul,lins,supt,scuipa pe ea,si o bate de obraz,incercari de deep...80% reusit...marimea si forma de maciuca nu o ajutau deloc :laugh2.Lucru de care am fost surprins la normal ii pasiunea cu care se implica,ii destul de stramta,se uda natural,dirty talk la greu,ii place sa o faci curva,tarfa,muista,sa o tragi de par...in limita bunului simt :laugh2 ,pleznita peste cur,se misca bine,saruta,schimba pozitii,se vede ca ii face placere,clar.Faza ii ca experienta isi spune cuvantul,pe mine m o citit dupa moaca(nu prea dau a Patapievici(,ca imi place genul mai hard core fara romantisme si s o comportat ca atare.Chiar si capra s o comportat admirabil,cu toate ca mi o zis sa fiu mai finut ca o doare.Finalizarea ea in genunchi langa oglinda si eu admirand cum ii forez gurita.Spre uimirea mea nu prea reuseam sa ma termin,cred ca am fost afectat psihic de tolceru ala,palnia,asa ca am ajutat o putin si eu cu mana,din vina mea asta,prestatia ei o fost admirabila si implicarea la ora aia m or surprins...nu cred ca eram intre primi 5 clienti pe ziua aia.Finalizarea in gurita si putin pe buze...genial...m am simtit ca Gigi pe muntele Athos...divin,nu se grabeste..privirea aia perversa de jos in sus chiar isi merita toti banii...Conclizile si notele mele...hmmm...chiar mi o placut tipa,Aspect 8,Oralul peste medie pt cei care vor mai hard,deci 9,5   Normal 9,se implica,geme,uda,stramta...si curutul ala,ufff!Plata 100 ron inainte,dati din toata inima...Pt mine de revenit,clar                                                                                                                                                                                                                              

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

„Sunt celebru”...

Sa nu credeti ca ma laud de unul singur, o sa vedeti despre ce e vorba. Dupa esecul intalnirii cu „Aparitie noua 0735294792” si cum voiam sa mai omor niste copilasi ce imi zic: hai sa ii fac o vizata mult laudatei, pentru oralul spectaculos, Silvy. Pun mana pe telefon, o sun si ma programez in 30 maxim 40 de minute. Asa ca am plecat cu viteza a doua, maxim a treia (din cauza traficului) spre domnisoara si in exact 32 de minute pe ceas (mai exact pe telefon) eram la locul cu pricina. O sun sa ii spun ca am ajuns, dar surpriza, imi spune ca nu pe mine ma astepta, ca nu am sunat-o de pe acelasi numar de telefon (desi nu era asa), etc, dar ca revine ea cu un telefon in cateva zeci de secunde. Ma si gandeam ca voi avea parte de a doua tzeapa pe ziua de azi. Cea de-a doua, cu Silvy, dupa ce am strabatut tot orasul. Am asteptat 5 minute dupa care i-am dat un mesaj in care am intrebat-o daca mai are rost sa stau? Nu de alta, dar, ii spun, ar fi a doua tzeapa pe care mi-o trage (dupa cea din prima sau a doua ei zi de lucru in Timisoara). La cateva zeci de secunde dupa ce i-am trimis mesajul m-a sunat inapoi. I-am inchis si am sunat-o eu. Mi-a spus ca ne vedem in fata blocului (fata fiind iesita cu cainele la plimbare-unul de altfel foarte simpatic, nu stiu ce rasa era). Ne-am intalnit in fata usii ocazie cu care i-am spus ca ma si vedeam tzepuit a doua oara dupa intamplarea cu proprietarul din urma cu cateva luni. La care ea a exclamat: TU ESTI CELEBRUL NELLU DE PE FORUM!!!!???? Da, eu sunt, i-am raspuns insa nu stiu daca celebru e chiar cel mai potrivit termen. Si nu stiu daca e chiar o calitate ii zic. Si de ce nu mi-ai spus asta, imi spune ea. In timp ce urcam cu liftul, a inceput o discutie legata de forum si de faptul ca niciodata nu spun fetelor inainte (de cele mai multe ori nici dupa) cine sunt, pentru ca nu vreau sa se interpreteze. Discutia a continuat si dupa ce am intrat in apartament, unul nu foarte nou, dar totusi curat. Eu mi-am aprins o tigara, timp in care Silvy s-a dus sa faca un dus. S-a intors de la baie doar in prosop, ocazie cu care am putut sa imi dau si eu seama de infatisarea ei ajutat si de faptul ca din cand in cand se mai lepada de el (de prosop) pentru a se sterge. Fata e micuta de statura – maxim 1,60 m., corpul insa e bine proportionat, curul misto, sani medii dar destul de fermi cu sfarcuri erectile, la fatza asa si asa (clar nu e punctul ei forte). Dupa ce am terminat tigara, m-am dus si eu la baie pentru o lunga igienizare. De ce zic lunga? Pentru ca nu venea deloc apa calda. Intr-un final s-a prins Silvy care e problema si anume ca nu era pornita centrala. Dar cum apa calda se incapatana sa vina l-am spalat pe „nellu mic” cu apa rece. Asta cumva ca sa ma razbun pe el pentru toate belelele pe care mi le-a facut in ultimul timp. De remarcat ca baia, desi veche, e curata si cu doua-trei geluri de dus barbatesti (dintre care doua identice-Nivea). Prosopul curat, luat din dulap. Intors in camera m-am intins pe spate in pat (unul mare si curat) si am inceput actiunea. Mai exact a inceput Silvy. Startul a fost dat de cateva saruturi de la gat in jos, dupa care putin lins pe outze, dupa care luat „amicul” la smotocit. Si a inceput sa-l smotoceasca destul de energic. Stiind ca n-a fost cuminte de cateva ori in ultima vreme, s-a razbunat si Silvy pe el si l-a scuipat de vreo doua-trei ori incat mai ca imi venea sa-i zic: bine ii faci! Oralul a fost presarat cu destule momente de deep, din ala pe bune. In sensul ca nu mai ramanea nimic afara. Ma si intrebam cum poate intra tovarasul meu intr-o guritza atat de mica. Doar Magda si blonda de lux siliconata mi-a mai facut asa ceva. La un moment dat, o vad pe Silvy a mea ca se opreste, isi cere scuze si imi zice ceva de genul: chiar nu ma pot abtine! Eu credeam ca Nellu e un pustan de 22 de ani, smecheras, pe cand tu... Aici n-am prea stiut ca sa ii raspund. M-am simtit bine ca nu eram privit ca un smecheras, in schimb chestia cu anii... Stiu si eu ca nu am chiar 22 de ani, ci 22 si cateva zeci de luni. Trecem peste moment si reluam ce am inceput. Dupa hai sa zicem 7-8 minute de pozitie, eu pe spate si ea intinsa intre picioarele mele, ii propun sa schimbam. Prima data, eu in picioare si ea stand in fund pe jos. O pozitie ce-i drept mai avantajoasa pentru mine pentru ca puteam mai usor sa o iau de cap si sa i-o indes mai bine in gura (desi se descurca si singura) dar mai putin avantajoasa pentru Silvy. Motiv pentru care am schimbat, eu ramanand in picioare, iar ea in genunchi pe pat. Atunci mi-a si spus ceva de genul: nu te-am intrebat daca iti place mai hard oralul. I-am spus sa continue ce si cum a inceput si totul e OK. Dupa 3-4 minute de pompat la greu, cand am simtit ca vine „viitura” am prins-o de cap si am inceput sa i-l indes mai tare pe „nellu mic” in  guritza. S-a mai inecat cate un pic, insa nu a fost nicio problema. Finalizarea s-a produs adanc in gat, motiv pentru care cred ca macar cativa copilasi au luat-o usor la vale. Oricum, fata nu l-a scos pe al meu tovaras din gura decat dupa ceteva zeci de secunde, cand s-a asigurat ca nu a mai ramas nimic pe tzeava. Ea s-a dus la bucatarie sa scuipe ce o mai fi ramas, iar eu la baie pentru o a doua igienizare. Intre timp se incalzise si apa. Am mai stat la o tigara in care am vorbit despre forum, despre escorte in general, despre clienti seriosi sau neseriosi (imi zicea ceva de genul ca astazi 10 s-au programat si doar unul in afara de mine a venit – urat din partea lor), dupa care mi-am luat la revedere si dus am fost. Ca si note:

- locatie: 8,5 (desi veche, e totusi curata)

- aspect general fata: 8,5 (are tot ce ii trebuie)

- aspect fatza: 7,5 (dupa cum spuneam, nu e punctul ei forte)

- igiena: 9 (desi nu am eplorat corpul fetei deloc, tinand cont ca facuse dus inainte ii dau nota asta)

- oral: 9,75 (unul dintre cele mai bune oraluri din cate am intalnit - cu deep profund, cu scuipat instrumentul, cu lovit limba cu el, cu bagat pe o parte si scos cu zgomot pe celalalta parte, ce mai, facut ca la carte)

- normal: ? nu stiu, nu am incercat, poate data viitoare (desi la ce oral bun face s-ar putea sa vreau tot numai un oral)

- raport calitate/pret: 9

Halatul m-a costat 100 de lei, bani platiti la final.

Pentru cine vrea un oral de calitate, o recomand cu incredere. Pentru alte cele, nu stiu pentru ca nu am experimentat.

P.S. Atasez si cateva poze, postate astazi.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

       Mda dupa atatea chesti frumoase spuse despre ea m-am hotarat sa ii fac si eu o vizita . Toate bune si frumoase . O sun raspunde la tel. ii zic ca am nr. de pe Forum si ca as vrea si eu sa ii fac o vizita si cand se poate , la care gagica foarte serioasa imi zice ca asteapta pe cineva acuma si ca nu stie cat sta dar ca imi trimite un mesaj cand e gata . 

        

       Bun dupa aproximativ 40 min 1 ora imi trimite mesaj " Am terminat " bun , incerc sa o sun ocupat , o sun a doua oara nu raspunde intrun final a treia oara raspunde la tel.  

       La care o mai intreb o data adresa, imi zice ca unde ti-am zis dupa care mai imi zice o data adresa si ma intreaba in cat timp ajung. La care ii zic ca na in 15-20 max de unde stau eu pana acolo.

       La care imi zice frumos " auzi nu te supara dar sa stii ca eu nu mai pot de spate ma doare spatele de mor cred ca ma duc la urgente ca-i mai importanta sanatatea mea decat altii asa ca o lasam pe mai incolo sau pe altadata "

 

       Nu vreau sa fiu rau cu ea dar nu as crede ca asta ar fi motivul pt care mi-a zis asta, tind sa cred ca in perioada imediata dupa ce mi-a trimis mesajul nu a durat 1-2 min pana sal citesc si sa o sun a sunat-o alcineva si la chemat nu vreau sa fiu rau cu ea ma repet dar tind sa cred ca minte cam mult cu tot felul de scuze penibile parerea mea . Nu vrea sa piarda 10 min timpul in care ajungi la ea de aia se cam intampla la fiecare client din cate am vazut eu sa astepte 10-15 min aia insemnand ca intra client dupa client :) e foarte ok nu e nimca rau dar hai sa nu mai gasim atatea scuze domnisoara Silvy. Si incearca macar pe baieti care te cauta de pe Forum sa ii bagi mai mult in seama ca nu santem pesoane care mergem la escorte 1 data pe luna suntem clienti fideli de-ai vostri de aia zic eu tratatine ca atare ca nu ne uitam la 150-200 cat va dam !

 

      Astea find spuse, ma voi gandi mai mult inainte sa ajung la ea, ca nus genul care sa astepte in fata 10-20 min chiar nu imi place :)  

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

             Si sa vio zic pe ultima :)

             Am fost sunat azidimineatza de domnisoara Silvy, si rugat sa sterg cele scrise mai sus pt. ca chiar a fost la urgente si a stat 14 ore internata ! Eu m-am referit in randurile mai sus ca " tind " sa cred ca " minte " nu ca minte neaparat . Asa ca domnisoara Silvy pentru disconfortul creat imi cer scuze daca chiar ai fost pusa intr-o pasa naspa si defapt tu chiar ai fost la spital la urgente si nu e nevoie sa imi demonstrezi asta cum ziceai la tel este ok asa ! 

 

            Iar ce ma deranjeaza mai mult este faptul ca m-ai sunat personal si m-ai amenintat cea ce sincer iti zic nu e frumos pt. ca nu stii niciodata cu cine stai de vb la capatul celalalt de fir. Si pt. curiozitatea ta nu am nici 18 nici 19 ani am peste 25 :)

 

            Iar acuma ma repet din nou imi cer scz daca ai fost in spitat poate credeam ca minti cum fac majoritatea si de aia nu te-am crezut lucru pt. care mi-am cerut scz ! Dar tu nu uita ca nu stii cu cine vb la tel niciodata :)

 

            Iar eu sincer as vrea sa raman prieten cu tine si chiar mi-as dori sa te vizitez la ce chesti frumoase sau zis de tine asa ca speri sa iti treaca supararea si sa ma primesti si pe mine cum trebe la tine :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nu ai pt ce sa iti ceri scuze te asigur. Curva e curva si in mormant! Ar fi meritat sa fie in top are potential dar atitudine de cacat . Minte cum respira si a ajuns o banda rulanta la ea la usa se axeaza pe numar pe cantitate nicidecum pe calitate. Avantaul e ca e nimfomana si asta pt noi e fenomenal. Adica si plictisita si obosita si bolnava se fute ca disperata. De aia nu sta mult intr-un loc a prestat in Brasov, in Craiova acuma e pe la noi cine stie unde mai alearga dupa o bucata de madular. Nu respecta clientul deloc nu respecta programarea, nu respecta comportamentul dupa ce a luat banii imediat sa te termine sa pleci. Are insa amblele calitati pt escorta...ahtiata dupa bani si moarta dupa pula...mai trebe caracter...sa fie o profesionista in rest ramane o curva ieftina indiferent cati bani cere, ne-am inteles Silvia? poti sa te gandesti unde vei presta in continuare ca incepem sa ne plictisim

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Dupa o perioada de absenta , in care am aruncat cu ochii pe aici , ca sa raman informat :P ... saptamana trecuta am vizitat-o pe domnisoara Silvy , condus de recenzile colegilor de pe aici si mai mult sau mai putin curios de oralul ei hard.

Precizez ca nu sunt chiar un fan al oralului hard dar chestia cu scuipat & stuff mi-a starnit curiozitatea ...

 

Asa ca am sunat si m-am progamat peste o ora , cand ajung la locatie surpriza , fata nu raspundea la tel , stiind de pe aici ca nu e prea corecta cu progamarile zic hai sa omor un pic timpul si mai incerc , dau o tura prin zona , si dupa 10 min incerc din nou ... fata raspunde de data asta si imi da ultimele indicatii ... ajung in fata usii si imi deschide o prezenta destul de satisfacatoare , micutza de statura , imbracata sexi , forme OK , figura e mai stearsa dar trecem peste ...

Ma pofteste inauntru si schimbam cateva vorbe la o tigara dupa care ma infig in dush ... cand ies din dush , fata deja pierduse textila de pe ea si ma pofteste pe pat langa ea , incepe cu niste saruturi pe corp pana da de al mic si se infige in el , si aici incepe distractia , fata suge cu pofta , spittin , schimbari de viteza , dirty talk , dezmiarda si bijuteriile , priviri perverse ... deci cu tot arsenalul asta de tratatii nu a trebuit prea mult pana fata a fost servita cu un CIM din partea mea ...

... as fi vrut sa incerc si normal dar nemai fiind in stare sa trec de oral , si din cauza ca ma grabeam si nu am putut sa mai raman un numar , am zis ca o lasam pe data viitoare ...

 

Notele mele ar fi :

 

ASPECT GENERAL :

  • CORP : 8.5
  • FATZA : 7

IGIENA : 9 (nu am prea explorat , dar totul parea OK , nici un miros special)

ORAL : 9.5 (pentru ca tot timpul las loc pentru mai bine ;)

NORMAL : nu am incercat , probabil voi incerca data viitoare

 

Per total nu as putea sa zic cum sta treaba , ca nu am incercat NORMAL cu ea , dar pt ORAL are OK-ul meu ... e de bifat :)

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Buuuun.....sa o luam cu inceputul ! Imi voi permite sa ii iau apararea in fata catorva` " futaciosi " de pe aici care din cate observ invidia , gelozia si faptul ca...nu au auzit si nu stiu ce inseamna "autocontrolul" isi dau arama pe fata exact ca niste mici "pizde"  si spun despre ea ca NU E CORECTA SI CA MINTE eu unul pot spune cu toata sinceritatea ca...acesti "futaciosi" probabil sunt niste frustrati sau "labari" cum imi place sa ii numesc care au dat de 2 ori din cur s`au terminat si vor plange 2 zile dupa acel "milion" sau cat au dat ! Domnii mei Silvy nu v`a chemat cu forta la ea...NU v`a sunat ea pe voi .....voi sunteti acei "doritori" care au contactato desi in anunt scrie destul de clar.....e dedicata job`ului , e nimfomana, si ii place ca toata lumea sa plece multumita lucru de care eu unul SUNT MEGA MULTUMIT ! eu sincer....i`as da nota de "head master escort" de pe TIMISOARA ! Iar faza cu programarile sincer sunt foarte multi disperati care de cum raspunde Silvy gata....ei deja se vad in ea ! pai fratilor...nu asa se face ! Plus ca v`a spus si ea....sunt multi care la telefon spun ca vor 1 numar iar apoi ajung la concluzia ca .....mai vor unul ! Atunci in situatia in care clientul urmator stie ca are programare la ora "D" ! Pai mai domnule "FUTI BINE" SI "FUTACIOSULE" daca tu mai vrei al 2lea numar si ea iti spune ca NU POATE CA URMATORUL CLIENT ASTEAPTA SI sa zicem ca....iti cere sa pleci ! Atunci ce faci ? NU MERGI DE CUM AJUNGI ACASA SI TE PLANGI CA UN "NEFUTUT" PE FORUM CA te`a dat afara si ca nu te`a satisfacut ?(lucru care probabil l-a facut in 5 minute la un "agarici" ca tine ! Asa raspunzandu`i clientului urmator nu il lasa sa plece ci ii spune frumos cerandu`si scuzele de rigoare daca mai poate astepta putin da ?  Parera mea despre astia care va dati mari "zmei" e ca sunteti praf.....sunteti frustrati de aia nici nu STITI ALTCEVA decat sa faceti anti-reclama pentru ca voi nu a`ti fost in stare sa "satisfaceti" voi o femeie ! 

 

 

 

Per`total o recomand cu mare mare drag ! La ea gasesti  CALITATE si nu CANTITATE ca la altele ! 

 

IGIENA : 10 ( face dus inainte mereu ba chiar te invita si pe tine iar pielea e atat de fina ca a unui bebelus! 

ORAL :10 ( singura din Timisoara care intr`adevar cunoaste semnificatia cuvantului DEEPTHROAT )

CORP: 9,50 ( ca multe alte "escorte" de pe TImisoara....are cu ce  ! si cand se pune peste tine NU simti ca...se lasa patul si ca nu te mai vezi de ea)

CARACTER : un 10 cu felicitari ! (NU e genul care iti ia banii si te lasa...e foarte deschisa te face efectiv sa uiti de tot , de probleme de tot tot tot )

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Domnule "Futi Bine" daca tot esti asa de futacios spune-mi si mie cate femei la care tu ai fost au putut cu adevarat sa se termine ( pe limbajul tau sa aibe orgasm) ??? Sa fim seriosi "bai" baiatule EU UNUL tind sa cred ca....habar NU AI CE INSEAMNA "arta sexului" si ca tu defapt esti un copil care probabil i-a cerut banii mamicii sau taticului sa mearga la un "suc" cand defapt el a mers la "fetite" si vazand ca..."chestiunea" lui nu a putut suporta ideea ca Silviutza chiar e profi, stie ce face si e dedicata muncii ma repet inca o data a preferat sa spuna vorbe la misto`....la plezneala ca sa NU PICE EL DEFAPT DE (cacao) ! Eu iti dau un sfat prietene.....du-te mai bine pe centura pe calea Araadului si mai "SEXperimenteaza" arta SEXULUI si vino cand esti sigur pe tine ! :)

Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Seriously Dario69? Tocmai in sfanta zi de azi cand s-au scos punctele minus ti-ai gasit si tu sa-ti faci cont si sa sari in schema ca un gentleman?

 

Frustratii de-aici te vor intelege perfect, insa nu in sensul in care doresti tu!

 

Have a nice day!

Link spre comentariu

    Dario69 bine ai venit pe forum si ne bucuram ca ai decis sa postezi o recenzie. Totodata o sa fiu si mai bucuros cand o sa postezi si a doua recenzie dar la alta domnisoara caci dupa ceea ce am vazut eu ai o experienta bogata in fetele din Timisoara.

   Astept cu maxim interes. Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Deci sa o luam cu incepul ! G2br13l voi posta desigur ....pot confirma cu poze pentru tine domnule` Eugenelonescu dar totodata daca iti confrm o sa`ti pun si "sfantul" madular in mana sa faci ce stii cu el ! TE ASIGUR EU BOSS....ceea ce presteaza Silvy dupa "umila" mea parere e ca nu gasesti in TIMISOARA ! ;) 

 

 

hv a nice day 2 G2br13l !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...