Sari la conținut

LARISA🌸NEW🌸NEW🌸NEW

Postări Recomandate

Vizitator alexandrucristian1948
Reputație: 0

Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor

Singura posibilitate de a imi tremura picioarele in fata ta este aceea de ma suge atat de bine incat sa patesc asta . In rest nici o sansa :))

Link spre comentariu

Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele 😆 Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor 😀

Daca ne-ai si suge/fute precum vorbesti... dar tu nuuuu,figuri,150 finalizarea,mancati o ciorbica daca n-aveti 200 in buzunar bai saracilor... :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele 😆 Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor 😀

Buna seara, mai bine ne-ai spune când ajungi la Constanata ca vreau sa-mi tremure picioarele...
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Adica ? Nu prea inteleg si vad in poza ?

nu tu trebuie sa pricepi. Poza este pt diva.

Eu unu nu platesc banii astia sa fut toate strambele cu pretentii de diva. Cele mai multe aveti impresia ca operetiile estetice sunt sa ti faci un implant la tate sau buze umflate cu pompa.

Ia mai umblati si la partile strambe pe care le aveti cum ar fi nasul, dintii si degetele de la picioare .... nici macar nu costa cat jumatatea de tata....

Gata vara s-a terminat ... prostii care sa mai plateasca 400 se cam duc si ei inapoi la munca

Incepe toamna grea si iarna geroasa ...

• Like 1
Link spre comentariu

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Adica ? Nu prea inteleg si vad in poza ?

Omu este piciorolog :) nu te pui cu el la ceea ce inseamna picioare perfecte :)

Cum si eu sunt tzatzolog :))) dar eu nu sunt prea pretentios...trebuie doar sa fie mari :))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...