andreeadt Reputație: 691 Postat August 12, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 12, 2018 Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele 😆 Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor 😀 Link spre comentariu
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor Singura posibilitate de a imi tremura picioarele in fata ta este aceea de ma suge atat de bine incat sa patesc asta . In rest nici o sansa :)) Link spre comentariu
ronaldobrasil Reputație: 680 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele 😆 Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor 😀Daca ne-ai si suge/fute precum vorbesti... dar tu nuuuu,figuri,150 finalizarea,mancati o ciorbica daca n-aveti 200 in buzunar bai saracilor... :) 2 Link spre comentariu
larisa77 Reputație: 15 Postat August 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 13, 2018 :* :* :* Link spre comentariu
andreeadt Reputație: 691 Postat August 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 13, 2018 Singura posibilitate de a imi tremura picioarele in fata ta este aceea de ma suge atat de bine incat sa patesc asta . In rest nici o sansa :))Corect :) Link spre comentariu
cartier.must Reputație: 231 Postat August 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 13, 2018 Ce tari in tastatura sunteti...si cand dati ochii cu mine va tremura picioarele 😆 Lasati discutiile si bucurati-va de viata,frumoooosilor 😀Buna seara, mai bine ne-ai spune când ajungi la Constanata ca vreau sa-mi tremure picioarele... 1 Link spre comentariu
larisa77 Reputație: 15 Postat August 24, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Partajează Postat August 24, 2018 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 asa ceva !!!! ia fata de aici daca vrei sa ai picioare frumoase https://www.unica.ro/sanatatea-picioarelor-monturile-scapi-21592 (intereseaza-te cum corectezi hallux valgus) bine ca le-ai ascuns in sosete ca altfel ........http://replygif.net/i/1450.gif Link spre comentariu
mount28 Reputație: 704 Postat August 25, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 25, 2018 Adica ? Nu prea inteleg si vad in poza ? Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat August 25, 2018 Partajează Postat August 25, 2018 Adica ? Nu prea inteleg si vad in poza ? nu tu trebuie sa pricepi. Poza este pt diva. Eu unu nu platesc banii astia sa fut toate strambele cu pretentii de diva. Cele mai multe aveti impresia ca operetiile estetice sunt sa ti faci un implant la tate sau buze umflate cu pompa. Ia mai umblati si la partile strambe pe care le aveti cum ar fi nasul, dintii si degetele de la picioare .... nici macar nu costa cat jumatatea de tata.... Gata vara s-a terminat ... prostii care sa mai plateasca 400 se cam duc si ei inapoi la munca Incepe toamna grea si iarna geroasa ... 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat August 25, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat August 25, 2018 Adica ? Nu prea inteleg si vad in poza ?Omu este piciorolog :) nu te pui cu el la ceea ce inseamna picioare perfecte :)Cum si eu sunt tzatzolog :))) dar eu nu sunt prea pretentios...trebuie doar sa fie mari :)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum