Sari la conținut

Cristina - şatena singurică - 0756542057


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

azi m-a facut Amelia atat de curios ca i-am facut si eu o vizita 

tipa m-a primit foarte bine si foarte profi .....intr-adevar este o tipa inalta circa 1,75 cu niste sani superbi 

povestea din pat nu a depasit cred eu povestea Ameliei dar nici eu nu ma ridic la valoarea erotica a Ameliei.Am un minus mare ...nu sunt lesbiana .

totusi oralul a fost excelent cu o tehnica foarte buna si mai ales plin de perversitati cu un stil intalnit mai rar ....iar la normal a fost ok  ca  piesa de rezistenta este fundul acela in care ai pompa in draci ......eu unul desi am stat pentru inceput doar un numar i-am promis ca voi revenii sa vedem tot potentialul de care dispune si sa descoper tot arsenalul de peversitati de care este capabila .daca esti o  persoana deschisa si ok tipa mi s-a parut foarte ok....nu este figuranta deloc si chiar ai cu cine vorbi.

mi-a placut experienta cu ea si la prima intalnire ii dau nota 8,5 per total si cred ca are un potential mult mai mare ....pe care nu l-am descoperit inca.

  • Like 4
Link spre comentariu

Daaaaa...hai sa va zik :)

 

Ca doar creca am ramas datoare sa va spun o poveste cu si dispri Cristinutaaa !

 

Daca ti apusi de cetesti topingu asta capcoada nu poti sa traji o concluziie dispri fata asta. Ie uni flacai cari o lauda...si porma ie uni flacai cari o injura. Poati din cauza asta io personal nisi nu am puso pi Cristina pi lista mia scurta vrodata. Mam lasat si io influientata di cie or zis uni pi acilea pi nasoale dispri ia. Si zik io ca nam facut bini...ca trebea io din prima sami vad di mersu mieu...si sa fut fata pi stilu mieu.

 

Eee uiti ca vinirea trecuta...pi dupeamiaza...am sunato io pi Cristina cu intentiia sai fac o vizita di cafielutza. Fata ti dirijeaza la telifon cum sa ajunji la ia...si ie ienervant di simplu. Am paÅŸit in locatiia iei dila parter...si vriau sa zic ca afara iera caldura naibi...da ân tona iei iera racoare...cu geamuri dischise...si adia aieru prin apartamient. Climatic vorbind...iera tocma bini di futai...pardon...cafielutza.

 

Ân primu rînd...pozili lu Cristina pi cari li videti voi acilea...ti pacaleste ! Io ma astiptam sa vad o fata moi plinuta...moi durdumanca o leaca. Nui asea !!! Diloc !!! Cristina ie kear subtirica cind o viezi in natura si live. Ari un trup mumos...armonios...bini proportionat...cu talie subtire. Ari nisti ochi superbi...si ii fată frumusica foc...da ii si o sinpatica pi deasupra. Clar...din punctu mieu di videre...pozele nui fac dreptate lu Cristina...si no avantajeaza diloc. Neam asezat noi doua pi canape in living...ca doua dive...mo servit fata cu un pahar di apa plata rece...ca se cerea...si dai taifas pi noi !

 

Ci am inteles io dila ia o fost ca acilea...pi forum...ia no sa intre in polemici cu nisiunu dintri voi. Io banuiam ca asta iera tactica iei...si iam spus bravo la ea...ca asa se fase. Nari sens sa ti iei in gura cu lumili dipi forum...ca oricum...o fata ca ia nari sorti di izbinda acilea in fatza la atitia "specialisti". In ciel moi rau caz...daca va loati di ia...si io mam convins acuma ca di celi moi multi ori ie pi nidrept...ia osa isi faca un selfi...si...PAC...vil baga acilea. Si gata cu gargara !!!

 

Dupe cie nio apucat durerea di mandibule...dila atita birfa...am zis sa ni apucam si di treba ceia rusinoasa. Ia o fugit la dus...so spele paia mica...io imediat dupe ia...si uiti asea...am ajuns amindoua curatele si in curu gol in dormitor. Cristina sio adus telifonu din living...uni il lasase...si o pus pi Iutub melodia ceia dila Titanic. Si o dato pi ripiiit...ca am auzito di atitea ori ca zau di nu mise fasea rau di mare. Am asezat io fata frumos pi perne...comfortabila...iam zis sa ia o pauza di rilaxare...sa inchida ochisoriii...si mam apucat io sai cunosc fiicari centimetru patrat di pelisica.

 

Ân al doilea rind...mah...mah fata asta ie o futacioasa mica mah ! Mam apucat io suav asea sa o sarut...pi buzi...pi ochisori...pi urechiuse...pi gitu iei finut. Mah cind am ajuns di coboram pila sfirce...sa li rontai o leaca cu buzili si linba...imi arunc privirea in jos...si cie mio fost sa vaz ??? Mah fata asta mica frumusica isi freca lindicu di zor cu mînuta iei !!! Adica ia kear nu moi avia rabdare sa ajung io pi colea !!! Si iam zis io ca asta nui treaba ! Poi cum asea...sasi frece ia singura lindicu...ca doar ia poa sa faca asta oricind...si cind ie singurica la ia acasa...cind nu sint io cu ia. Acuma ie vremea mea sa ma joc...doar io cu lindicu iei...asea ca sa fak bini si sal lase in pasi !!! Si uiti asea iam loat io miinili si i leam pus pisti cap...amindoua...si daca aviam o sfoara...zau di nu ii li ligam. Oricum...io mam prins acuma dice titlu topingului ie "Blonda Singurica"...ca blonda asta mica...cari bai za uei nu moi ie blonda...cind ie singurica...creca se joaca tata ziua cu motu ala mumos al iei. Mah acuma cum sa va zic io...si io di aveam o pizda atit di mumoasa ca a iei...zau di nu ma jucam cu ia tat timpu.

 

Mah baeti...am rontait di am inebunit ! Jur ca io nu ma mai saturam di pizda iei !!! Ari fata asta o pizda superba !!! Finuta...cu pelisica pefecta...cu buze carnoasa...cu un lindic maaari...di ti ia tat dragu sal scoti din teaca si sal suji. Mah si fata iti da toata pizda ! Mah cind se incinge ti ia di par si di urechi si ti traji cu linba cu nas si cu ochi cu tat fix in pizda iei. Mah fasi oricie fata ca sasi dea drumu !!! Si pizda iei curjeee...Doamnee cit se uda...si ii plaseee...si ingînă...si isi ravaseste paru pi perna di cit se zbuciuma mititica. Cie frumos ie sa fi lezbiianca !!!

 

Doar un lucru îi clar...lu fata asta kear ii plasi sa se futa !!! ;)

 

Dupe civa vreme o vinit si vremea mea. Si mo loat Crintinica mea cu gurita iei mumoasa usor si finut la incieput...fix asea cum iam zis. Si mo probat...si mo gadilat...si mo analizat...si mo bagat. Dara cind so ingrosat treaba...si sor alertat lucrurili...o aruncato ia in high gear...si dai...si dai...si mai scuipa ia iexcesu di slaiva direct pi obiectu munci...si dai din nou...si dai...si dai ! Va zic ca mio loat civa vreme sami scot cearceafu din cur ! Partea cu iubareala si rostogoleala no mai durat mult...ca io ieram muuult pria incinsa si naviam cum dreaq sa moi rezist. Am lesinat io iepuizata si transpirata pi marjinea patului...da iam zis feti...next time se lasa cu perviersiuni maxime dragutoo. Vin pregatita di razboi...si sa vezi tu si curu tau ci lupta osa fii pi noi !!!

 

Io am invatat citiva lucruri in vizita la Cristina. Sa nu ma moi iau dupe voi. Poi daca ascultam la uni dintri voi io ratam futaiu naibiii. Clar ca ie uni cari si in cia moi frumoasa pizda gaseste cuie !!! Am invatat ca doar dak iejti antitalent nu ti futi bini cu fata asta ! Am invatat...din nou...ca fetili cari stau tat anu in Constanta...si nu ie lacuste migratoare...li intereseaza calitatea pi cari ieli li ofera flacailor si fetilor ca mini. Pi final...am intrebato pi Cristina cu cit is io datoare...si ia draguta mio zis ca cit vriau io...da va zic ca la 100 cu 200 nai cum sa dai gres cu fata asta !!! Io am stat civa timp cu ia...si culmea...cind am sosit kear ieram pi graba. Cristina mio facut tati plaserili...io nam auzit "NU" din gurita iei frumoasa...si am lasat 250. Fata merita mult moi mult !!!

 

Io o recomand cu multa plasere pi Cristina...si zau ca dabea astiept so ravasesc din nou !

 

;)

mulțumesc frumos pentru apreciere,te m-ai aștept cu drag pup😘
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

azi m-a facut Amelia atat de curios ca i-am facut si eu o vizita

tipa m-a primit foarte bine si foarte profi .....intr-adevar este o tipa inalta circa 1,75 cu niste sani superbi

povestea din pat nu a depasit cred eu povestea Ameliei dar nici eu nu ma ridic la valoarea erotica a Ameliei.Am un minus mare ...nu sunt lesbiana .

totusi oralul a fost excelent cu o tehnica foarte buna si mai ales plin de perversitati cu un stil intalnit mai rar ....iar la normal a fost ok ca piesa de rezistenta este fundul acela in care ai pompa in draci ......eu unul desi am stat pentru inceput doar un numar i-am promis ca voi revenii sa vedem tot potentialul de care dispune si sa descoper tot arsenalul de peversitati de care este capabila .daca esti o persoana deschisa si ok tipa mi s-a parut foarte ok....nu este figuranta deloc si chiar ai cu cine vorbi.

mi-a placut experienta cu ea si la prima intalnire ii dau nota 8,5 per total si cred ca are un potential mult mai mare ....pe care nu l-am descoperit inca.

mulțumesc de apreciere te m-ai aștept😘
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea

Poze reale , fata frumoasa , am fost pt o finalizare , nu te lasa sa stai mai mult de 15min , si nu te lasa o atingi la sani , cica am pretenti pentru 100lei

Bre va hotarati odata?

Gica zice ca e belea si ca o face intre sani

Link spre comentariu

Salut

Ieri am fost la Cristina si eu si va pot apune ca a fost o experienta placuta

Arata mai bine ca in poze este draguta si ai cu cine socializa

Locatie este accesibila langa filicori

(Am inteles ca doar saptamana asta mai este disponibila acolo)

Am luat legatura prin mesaj apoi programat prin telefon

Am optat ptr.o ora oral nep.si normal

Actiunea a durat aprox 20 de minute si a fost una multumitoare pentru cerintele mele

Oral 9 daca era cu fin.orala terminam repede asa ca am oprit

Normal 9 se implica te intreaba daca este bine ce face si geme usor.

GFE 10 este o tipa faina cu atitudine openmind.

Tariful 200 lei dtd aprox.40 min.

  • Like 7
Link spre comentariu

Salut

Ieri am fost la Cristina si eu si va pot apune ca a fost o experienta placuta

Arata mai bine ca in poze este draguta si ai cu cine socializa

Locatie este accesibila langa filicori

(Am inteles ca doar saptamana asta mai este disponibila acolo)

Am luat legatura prin mesaj apoi programat prin telefon

Am optat ptr.o ora oral nep.si normal

Actiunea a durat aprox 20 de minute si a fost una multumitoare pentru cerintele mele

Oral 9 daca era cu fin.orala terminam repede asa ca am oprit

Normal 9 se implica te intreaba daca este bine ce face si geme usor.

GFE 10 este o tipa faina cu atitudine openmind.

Tariful 200 lei dtd aprox.40 min.

mulțumesc pentru vizita si apreciere te mai astept 😘
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salut

Ieri am fost la Cristina si eu si va pot apune ca a fost o experienta placuta

Arata mai bine ca in poze este draguta si ai cu cine socializa

Locatie este accesibila langa filicori

(Am inteles ca doar saptamana asta mai este disponibila acolo)

Am luat legatura prin mesaj apoi programat prin telefon

Am optat ptr.o ora oral nep.si normal

Actiunea a durat aprox 20 de minute si a fost una multumitoare pentru cerintele mele

Oral 9 daca era cu fin.orala terminam repede asa ca am oprit

Normal 9 se implica te intreaba daca este bine ce face si geme usor.

GFE 10 este o tipa faina cu atitudine openmind.

Tariful 200 lei dtd aprox.40 min.

Bre Anaconda, tu esti profilul clientului perfect:

o ai de 10 ... cm

platesti o ora

stai 20 min

 

 

dar ...

 

eu cred ca de fapt o cunosti bine pe posesoarea topicului ...ca si cum te-ai cunoaste pe tine

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia

este pe toane am telefonat de 3 ori cu ea si de 2 ori a fost ok dar am avut ghinion cu programul ei, iar 1 data (prima oara) sictir ultimativ pe ea. am cam aceas parere ca colegul, nu cred ca daca insistam si o vizitam sugea sau sa futea mult mai bine.

Link spre comentariu

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Eu nu o recomand deloc.

E pusa pe facut bani.

Cititi recenziile, cred ca are mai multe proaste decat bune.

Daca nu ii scri recenzie buna te ameninta si te si blesteama.

Nu va apropiati de ea.

E o distrusa fata

Tu oi fost la ia ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...