Sari la conținut

Salon Blue Moon din Madach Imre - 0756507453


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare!

 

Am cautat sa identific pe forum salonul la care am fost, dar sincer nu imi dau seama care este. Eu stiu ca am fost la Blue Moon, in strada Madach Imre, dar este posibil sa aiba alt nume. Ca atare, rog administratorii ca in cazul in care mai este un topic deschis pe acest salon, sa le uneasca.

La salon am ajuns noaptea, si sincer pentru ca era singurul unde am gasit ceva liber. A, si nu pentru ca ar fi raspuns repede la telefon, ci pentru ca desi au secretara, am sunat de 3 - 4 ori si abia atunci au raspuns. Ca atare intamplarea m-a dus acolo, si nu neaparat alegerea mea.

Nu stiu Clujul si nu imi dau seama de zona, dar strada Madach Imre dupa parera mea pare sa fie destul de aproape de centrul. Salonul este intr-o vila cu curte mica, cu un gard ce nu ofera prea multa intimitate.

Cand am intrat am gasit o receptie destul de mare si relativ curatica. O secretara activa care incerca sa ma tina de vorba desi nu prea aveam mare chef. Intr-un final apar si doua fete, ceea ce era super in conditiile in care alte saloane nu aveau nimic liber. Una foarte slabuta cu ochelari (parea mai tinerica) si una mai spre 30 de ani, mai blonduta.

Am optat pentru blonduta de 30, pe nume de scena Gabi. Halat 150.

Camera destul de ok, relativ curata si aici, cu baie din camera. Spun relativ curata pentru ca baia nu parea foarte foarte curata, dar oricum in limite decente.

Domnisoara Gabi a fost ok, masaj bun, erotic idem, destul de atenta si fara graba. Nu pupat, nu degetele, nu sex. Fata de alte pustoaice te face sa crezi ca ii pasa, si este destul de atenta.

Daca mai ajung prin Cluj poate poate mai revin, dar sincer 80% pentru Gabi.

 

Site-ul lor: http://www.salonbluemoon.ro/

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Salutare!

 

Am cautat sa identific pe forum salonul la care am fost, dar sincer nu imi dau seama care este. Eu stiu ca am fost la Blue Moon, in strada Madach Imre, dar este posibil sa aiba alt nume.

...

 

Salon pe Madach Imre = Salon Red Lips.

 

P.S.: nu ma ostenesc a cauta pe forum topicul salonului.

Exista (topicul), dar mi-e lene acum sa-l caut.

Link spre comentariu
Vizitator adrian8877
Reputație: 0

Cred ca red lips s-a rebranduit in blue moon. Am fost si eu acolo in urma cu cateva zile. Locatia cea descrisa mai sus. Tot asa am vazut doua fete pe care nu le-am gasit atractive - cea cu ochelari din primul post si inca o fata mai grasuta pe la vreo 28-30 de ani - am mers cu cea de-a doua.

Camera ok cu baie in camera, prosop ce parea curat.

Platit 150 la inceput. Masaj relativ ok, partea erotica la fel. Nu am cerut si nu mi s-au oferit servicii extra. Happy ending dupa vreo 30 de minute, am mai stat vreo 20, plecat multumit. (ca fapt divers la ambele saloane la care am fost am observat ca fetele incearca sa faca happyending in prima jumatate de ora dupa care sa stai de vorba - mai corect mi s-ar parea sa intrebe daca sa continue cu masajul...)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Cred ca red lips s-a rebranduit in blue moon. Am fost si eu acolo in urma cu cateva zile. Locatia cea descrisa mai sus. Tot asa am vazut doua fete pe care nu le-am gasit atractive - cea cu ochelari din primul post si inca o fata mai grasuta pe la vreo 28-30 de ani - am mers cu cea de-a doua.

Camera ok cu baie in camera, prosop ce parea curat.

Platit 150 la inceput. Masaj relativ ok, partea erotica la fel. Nu am cerut si nu mi s-au oferit servicii extra. Happy ending dupa vreo 30 de minute, am mai stat vreo 20, plecat multumit. (ca fapt divers la ambele saloane la care am fost am observat ca fetele incearca sa faca happyending in prima jumatate de ora dupa care sa stai de vorba - mai corect mi s-ar parea sa intrebe daca sa continuie cu masajul...)

 

Nu stii cum o chema pe fata?

Link spre comentariu

Lasă-ne, că nu mai suntem proști ca în primele zile de capitalism, să punem botul la astfel de înșelăciuni ridicole. În loc să ne mințiți mai bine ați face cumva să îmbunătățiți prestațiile sau să schimbați cataclismele alea de „maseuze” pe care le aveți acum - altfel nici dracu nu va mai calca pragu

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

In toamna anului 2018, La Red Lips a lucrat o fata slabuta, cu ochelari (Marina). Am aflat ca nu mai lucreaza acolo. Stie cineva daca s-a mutat la alt salon? Multumesc!

În REVISAL ai căutat?

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am frecventat acest salon de cateva ori iar ultima data am avut o experienta jalnica, care se numeste Bella. Domnisoara cam plinuta (dar nu e bai) , tanara 21 de ani, mare fundul, per total o nota de trecere ar fi primit. Incepe sa faca masajul , foarte mecanic, plictisitor. Mi se aprinde un beculet si ma gandesc ca poate nu masajul e punctul ei forte asa ca ma intorc pe spate si o las sa faca ce vrea ea fara indicatii. Incep sa-i masez sanii sfarcurile se intaresc si devin optimist, ajung cu degetele in zona pelvina iar ea imi zice ca pot atinge peste tot mai putin zona genitala. Imi pastrez speranta la o laba care stoarce si ultima picatura de sperma din mine. In momentul urmator incepe sa puna ulei si pune si tot pune nu se mai opreste, nu aveam nicio sansa sa termin in stilul ala, am inchis ochii mi-am amintit de colega ei Vanessa si m-am terminat. Indignat intreb cu ce treaba se afla la salon ca vad ca masajul nu e punctul ei forte si imi raspunde: "am venit sa fac un ban in plus, ce crezi ca ii place cuiva sa faca asta, am si alta munca si tb sa rotunjesc cumva venitul." Mi-am facut dus am plecat acasa dupa 40 de minute.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...