Sari la conținut

0747621961 Satena dulce si pasionala dornica sa te rasfat.


Vizitator dariata24

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare . Am vizitat-o în seara asta din nou pe simpatică Daria , doar ca sa ma conving daca e chiar ea fata din poza de mai sus .Bun motiv mi-am gasit ! Daca tot am trecut pe la ea am rămas si la o "discutie" cam de 150 de lei . Am găsit aceeași fata frumoasă, lipicioasa , implicată cu atitudine pro client . In urma vizitei tot nu m-am convins în totalitate ca e ea cea din poză , astfel ma vad obligat să revin la ea . Daca va mai continua sa postez poze de genul asta , va trebui sami fac abonament .

Pupici , Daria .

Succes !

  • Like 2
Link spre comentariu
Multumesc pentru tandrețea ta, Daria.

 

Am fost ieri prima dată la Daria și, fără îndoială, este exact ce promite. Nu vreau să intru în detalii căci toți au documentat igiena și aspectul fizic și apartamentul etc. toți au spus aproximativ aceleași lucruri care în final m-au trimis la ea. Acum, desigur, realitatea este diferită de poze și cred ca e ridicol să te tot intorci la poze în încercarea să te convingi că e "aceeași persoană". În realitate, este o femeie minionă și frumoasă cu un accent adorabil de proveniență estică, ușor stins și, în momentele cheie, perfect șoptit. Este o femeie care te strânge in brate cand intri în apartament. Se uită direct în ochii tăi și ghicește ce-ți dorești. Are grija de tine, te dezbracă, te întinde și te asigură că nimic rău nu se poate întâmpla. Nu țipă dar o poți auzi câteodată, te intreabă daca e ok, dacă iți dorești altceva și se supune foarte natural la cerințele tale. Te ascultă și te urmărește pe tot parcursul cu cea mai mare atenție și răbdare. Mă condamn că mi-am pierdut răbdarea cu mine, am grabit totul și nu mi-am permis să mă las răsfățat complet de ea. Și da, te ține în brațe și după. În final, am fumat o țigară împreună în bucătarie. Cand am întrebat-o dacă ar trebui să plec, mi-a spus pe cel mai cald ton ca nu e nicio grabă. Am îmbrățișat-o la plecare și am ieșit afară, în soare, cu un zambet larg si tâmp pe față.

 

Cred ca Daria își merită locul în topul clujean.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

De mult mi-am pus in gand sa o revizitez pe Daria, dar nu am reusit sa-mi fac timp pentru o revedere. Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima intâlnire am gasit-o la fel de primitoare si calda. Am stat la o cafea , si la un mic chat.

De data aceasta am primit un răsfăţ deosebit. Dupa ce am dezmierdat-o ca pe o pisica , acoperind-o cu sarutari dulci, am primit o finalizare orala , de m-a dat pe spate. Desi am rugat-o sa vina peste mine, iar la un momentdat i-am spus ca nu ma mai pot abtine, a continuat sa-mi produca placere pana la finalizare.

 

Notele nu-si mai au rostul . Sunt maxime pentru tot ce am primit. DtD aprox 40 min, iar amenda 150 tigri.

 

Multumesc Daria şi sper într-o revedere cât mai curândă.

 

Happy Hunting !!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare. Am vizitat-o și eu pe Daria de câteva ori. O fata drăguță, simpatica care se implica în ceea ce face. Eu personal am primit îmbrățișări în timpul actului de parca își dorea f mult sa ma simtă, a avut și orgasm. O fata de dus acasă.

Note:

Onp9,5

Np9

Implicare10

Corp9

Fata8,5 (prea mult fond)

Locatie9

De revenit? da!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Fost pe la Daria. Park Lake, locatie ok. 

 

Nr 150, extra 50 pt CIM (e in meniu daca igiena/chimia corespunde din ce am inteles). ON, evident. 

 

NP bun spre foarte bun, usurica si usor de manevrat in ce pozitii vrei, plus activa cand e ea in control. 

 

Note de 8 si 9 peste tot. 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

De ceva vreme tot aruncam cate-o privire pe threadul asta, si-am tot zis ca la un moment dat a fi musai s-o cunosc si io pe Daria. No, azi s-or aliniat astrele.

 

Dom'le, nush cum sa zic... jos cu pwlaria palaria. Scuze, nu vreau sa par vreun lingau / entuziasmat-de-serviciu, dar fata e din categoria "ai de plm..!!", in cel mai bun sens posibil al cuvintelor :)

 

Programare perfect respectata din partea ei, cu un mic "sughitz" din partea mea, c-am intarziat vreo 10-15 minute (da' sa-i fwtzi cu organizarile lor, ca i-o mancat in k00r sa inchida azi centru' si io n-am stiut; am ocolit prin Mihai Viteazu, fortat vreo 2 semafoare... in fine, aventuri la Marea Neagra). Ajuns in cele din urma, cerut scuze... D-ra extraordinar de amabila, da' "amabila" nu-i cel mai bun termen. Nu stiu cum sa ma exprim... poate "dulce" ar fi un termen mai adecvat. Are, dom'le, un fel de dulceata naturala, combinat cu accentul, cu privirea, cu felul in care te ia... plm, nu mai insist. Scuze, (sper ca) nu-s genul libidinos, dar recunosc sincer ca m-a cucerit :laugh2

 

Foarte fain apartamentul (Park Lake), curatenie exemplara peste tot, igiena personala de-asemenea. Din vorba-n vorba, am intrebat de ce zicea colegu' bashar cu privire la CIM functie de chimie/igiena, pt +50 RON... mi s-a zis ca da, e OK. De regula platesc din proprie initiativa la-nceput, ca dupa aia mi-e ca ma ia valu', uit si apare o situatie penibila cand oblig fata sa-mi aminteasca. Prefer sa-mi iau grija de pe cap. Drept care am scos o hartie de 200 RON, ca n-aveam mai marunt... s-a repezit imediat sa-mi dea rest 50, eu i-am zis sa lasam deocamdata asa, oricum inca nu eram decis cat raman... si mai vedem cum se desfasoara actiunea pe parcurs.

 

Parca presimteam eu ceva... ei bine, actiunea e de exceptie, cel putin pentru cei care prefera un stil mai... nu neaparat soft, dar sa zicem mai spre GFE / girl-next-door experience, decat spre ultra-hardcore-pornstar experience. ON, dar nu oricum, ci unul din cele mai faine posibile. Intr-adevar, fara DT in cazul meu, insa atat de umed, de fin si de perfect nimerit in ce priveste schimbarile de ritm, micile schimbari de pozitie, incat nu m-am mai putut satura. Presara actiunea cu tot felul de gesturi marunte, te mai mangaie pe ici-pe colo, te mai ia de mana... dom'le, excelent. Cu riscul de a ma repeta, jos palaria.

 

Atata numa' o fost baiu', ca dupa vreo... nu stiu sigur, 10, poate 15 minute mi-o devenit clar in minte ca azi nu mai apuc io' NP-ul, ca prea bine era ce se-ntampla acolo :blushing2 (in niciun moment n-a schitat nici macar vreo aluzie sau intrebare daca sa trecem mai departe, sau ceva... doar m-a intrebat de cateva ori daca e OK ce face, daca ma simt bine...) Ma rog, am anuntat-o (am zis ca daca cumva intre timp s-o fi decis ca nu vrea CIM, sa nu fiu nesimtit), dar n-a fost problema, a continuat hotarata pana cand s-o gatat toata povestea.

 

Si uite-asa m-am ales io cu o (super-) finalizare CIM, io care nu-s neaparat mare fan de asa ceva. Dar amu', asa o fost filmu'. Ca fapt divers, escortele cu care am reusit (contra?)performanta de a nu mai ajunge pana la NP, le pot numara pe degetele de la o mana.

 

In timp ce ma imbracam, si dupa aia in lift, am remarcat ca-mi tremurau mainile. N-am mai patit de mult...

 

Revenind cu picioarele pe pamant si concluzionand, unu' mai cinic ar putea observa ca, at the end of the day, am dat 200 RON pe un simplu ON, fie el si cu CIM (bine, alegerea sa ramanem la ON si sa nu trecem mai departe a fost 100% a mea, nu-i vina nimanui). Intr-adevar, nu-i tocmai ieftin, la banii astia mai sunt optiuni. Dar judecand experienta in ansamblu, pentru cum m-am simtit, nici scump nu e. Adica, nu regret niciun leu din banii dati si din punctul meu de vedere, e de revenit si recomandat.

 

Apropo, ca fapt divers, am aruncat amu' (inca) o privire rapida peste topic, si la o prima vedere, cred ca-s peste 10 review-uri (cel putin) pozitive. Oare n-ar trebui tras (usor) de coada / de mustati motanu', sa arunce o privire aici?

 

Oricum, felicitari si salutari Dariei, daca citeste... "succesuri" nebanuite si-o sara faina tuturor :)

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...