Sari la conținut

0747621961 Satena dulce si pasionala dornica sa te rasfat.


Vizitator dariata24

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salut, am fost si eu azi la Daria. Pot sa spun ca am fost norocos! Am facut programare prin SMS si totul a fost ok. Fata arata foarte bine, mult mai bine decat in imagini. Spune ca a mai slabit si merge la sala- se vede transformarea. Fata este amabila, sociabila, exact asa cum ti-ai dori sa fie prietena ta pe care nu ai mai vazut-o de mult timp. E dragastoasa si afectuoasa. Am stat la ea 50 minute si halatul a fost 250. Nota 10. Cu siguranta voi mai reveni. Va recomand sa o vizitati!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Sin City
  • Oras:Sin City

Facut cunostinta cu Daria, este o fiinta dragalasa,foarte bine proportionata,are inocenta aceea a vecinei care iti zambeste cand te vede,foarte intuitiva,o experienta de nota 10.Cred ca s-a indragostit de orasul nostru ,nu o sa plece degraba zic eu,se pare ca suntem baieti eleganti  :laugh2 Nu o sa descriu actiunea,ceea ce s-a petrecut in garaj,ramane in garaj,dupa cum ar spune un gentleman.Propun pentru top,daca ma aude cineva.Daria..iti sta tare bine cu cozile acelea de scolarita.te pup

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Poate sa pună cineva un link.. Multumesc

 

N-ai pentru ce, dar... un link catre ce anume? :)

 

(edit - dincolo de gluma, daca vrei s-o vezi mai in detaliu pe titulara topicului, vezi ca-s vreo 6 pagini in urma asteia, unde se tot discuta despre ea ;))

Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

pt Daria

 

Deşi n-ai nume de zeită,

Precum au multe alte fete,

Pe mine tu m-ai fermecat,

De buza ta îmi este sete.

 

Tu eşti iubirea cea ascunsă

Şi interzisă, pot să spun.

Totuşi la tine mă gândesc,

Deşi încerc să mă opun !!

 

Să ştii că nu aş suferi,

Daca-i pleca acum departe,

Întreg eu nu mai sunt demult,

Căci simt, din mine tu faci parte.

 

La tine mă întorc mereu,

De dorul tău nu mai am stare,

Te-aş ţine doar la pieptul meu,

În suflet şi în inima mea mare.

 

Pif

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Ma, cum de nu-i fata asta la top deja? N-am fost la ea decat de veo 2 ori, dar daca nici ea nu-i de top, atunci cine? Nu recenzez, nu mai merita forumul efortul asta, dar plm, ii de 9+ si 10 cu coronita la mai toate capitolele si nu e la top... 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:roi
  • Oras:roi

Fusei si eu la minunatia aceasta de domnisoara.. fusei a doua oara la ea. Am mai vizitat-o in trecut pe vremea cand era prin spatele mall-ului Iulius. Este la fel de frumoasa si primitoare, ba chiar mai zambitoare decat atunci. O fetita foarte sociabila, se face placuta inainte sa apuci sa scoti o vorba, te saluta cumva cu un "vino-ncoa'" de ti-e mai mare dragul sa te descalti odata, sa dai suba jos si sa o strangi in brate... cand mai vezi ca nu poarta nici chilotei incepi sa o dai in balba.

Bun, cu scuzele de rigoare ca scriu un singur post cu 2 review-uri, purced in a elabora intreaga actiune.. imi dau silinta sa-mi fac datoria. fata chiar merita un loc in top. in plus nici nu s-a uitat la ceas.. am stat la dansa mai mult decat stau unii la 2 finalizari. multumesc.

am vorbit initial pe whatsapp, apoi telefonic. mi-a spus ce este in meniu, cati jaguari, tot. ne-am inteles la ora. ajung la fata locului, mai am de asteptat cateva minute (sub 10, aproximativ). probabil inca nu a intrat in casa, ori a avut un client care, asemenea mie, a stat peste program.

intru in scara de-odata cu alti locatari. ajung la etajul cu pricina, locatarii tot langa mine. usa fetei intredeschisa. ce sa fac. in semn de respect pentru demnitatea fetei urc mai sus. inca vreo 3 etaje. apoi cobor cu liftul, poate locatarii se uita prin periscop sa ma vada daca cobor sau nu la usa dezmatului. evitand ochii tuturor, ajung intr-un final si intru. ce mai peripetie. onoarea fetei nepatata.

cand am intrat, o minunatie de domnisoara cu un accent atat de drag mie de nu stiam ce sa fac. imi venea sa o mananc, cu tot cu lenjerie. ma saruta usor pe obraz, ne facem comozi, discutam putin, ne aducem aminte de unde ne stim, eu mai vorbaret decat ea, o iau in brate. domnisoara este foarte placuta, chiar daca ai avut o zi de mizerie te bine-dispune. este o cu totul alta lume dupa ce te saruta, dupa ce iti zambeste. ochii ei sunt bestiali. acum si-a dat seama cine sunt.

desi fac dus zilnic este intotdeauna binevenit un dus de improspatare. cabina de dus incapatoare, apa calda pe teava. geluri de dus cat incape. apa de gura. nici nu am incercat sa ne numar. prosopul curat, mi l-a dat din dulap cum am purces la dus.

ajung in dormitor, ea era deja semi-dezbracata, eu ii spun cu drag ca as fi vrut sa-i dau eu jos tits-holderul. are niste sfarcuri bestiale. mi-ar fi placut sa ii faca placere jocul cu ele. imi ia prosopul, se pune in genunchi si incepe un on de zile mari. incerc sa simt ceva. la mine nu functioneaza oralul. ori nu sunt obisnuit. o rog sa am si eu placerea de a gusta ceva, nu numai ea. se conformeaza. o pun pe spate pe pat, incep sa-i fac eu un cunni. pupaza bestiala. de revista. epilata complet, de curand, labii generoase, exact pasarica ce-mi place. perfect proportionata, ca si posesoarea. mai sa ma indragostesc de ea. aud ca-si schimba ritmul de respirat. intensific cunni, cand cum ani, isi strange sanii. acum ii strang eu. respira greu. sper ca ii place. ma ajut de mana, de un deget, e foarte stramta. wow. sunt foarte surprins. la prima noastra intalnire am fost cam emotionat, nu am facut mare lucru cu ea... un on si apoi np... acum mi-am dat drumul. ma rasfat in pupaza-i frumoasa, in pupaza-i faimoasa, epilata si gustoasa. doua degete. pare ca nu mai rezista. asta daca nu simuleaza. geme intens cu gurita inchisa. dupa o vreme cam tresare la atingeri si la sarutari. sper ca nu a simulat. zona e acum foarte sensibila. incep sa fiu tot mai sigur ca nu a simulat. am uitat sa va spun: are un zambet de milioane. cand zambeste, iti zambeste cu tot chipul. camera s-a incalzit de la zambetul ei, niste culori calde, luminoase. ochii ii sunt putin intredeschisi. pare ca se relaxeaza. incepe sa ma priveasca din nou. discutam cateva minute dar vrea sa se revanseze. reia on-ul inceput cat eram in picioare. din nou cer sa am o panorama minunata, se conformeaza aruncandu-mi un zambet. 69. fratilor, care aveti o firma faceti-i acte altfel riscam sa ne paraseasca, sa purceada spre alte meleaguri. nu are incotro. dupa o vreme ii spun ca o vreau. vreau sa ii simt caldura interioara. se supune, punem caciulita si incepem usor actiunea. pentru inceput un misionar. geme usor, aproape ca nu o auzi daca nu-i urmaresti chipul fermecator. gurita usor deschisa, ochii inchisi. dupa ce ne acomodam urmeaza un umeri-craci. o intreb ce preferaimi spune ca ii place foarte mult pe la spate insa imi sugereaza sa mai ramanem asa, este interesant. dupa vreo 10 minute incepe sa se ajute. preiau eu ajutorul. ii place sa-i strang sanii. respira adanc si tot mai repede. felul ei de-a fi ma excita la maxim in momentul asta. cu ochii inchisi se prinde de celalalt san si incepe sa se impinga tare, tot mai tare, tare de tot iar eu explodez in mii si mii de bucatele, artificii peste tot, ma prabusesc peste ea si o tin in brate o vreme. nu mai tin minte... ma tresesc la un moment dat ca o mangai, ii admir toate sinusurile si cosinusurile corpului. imi doresc sa fi fost porc. astfel as fi avut minim 5 minute de orgasm. daca nu pe toate 31.

juriul delibereaza a doua intalnire (va mai fi un review):
aspect fizic: 10+ (bestiala, bine proportionata, sani fermi, sfarcuri erectile, labii generoase, zemoase, fund bombat si ferm)
gfe: 10+ (are acel vino-ncoa, ochii mi-ar placea sa-i vad tot timpul)
apartament: 9.. locatia cam expusa, noroc cu spatele blocului pt asteptare

curatenia apartamentului: 9+, totul sclipeste. prosop curat, cabina de dus lasa putin de dorit (mi-as fi dorit dus cu ea insa nu permite locul). nu e vina fetei. apartamentul modern, bine intretinut. ceasul cuptorului  nu era reglat

actiune: 10+

on: sunt sigur ca e de 9+ catre 10, eu ma abtin, e vina mea. nu imi palce neaparat oralul, prefer sa o sarut, sa o privesc in ochi si sa ii simt caldura interioara, sa ii vad burtica cum se ridica atunci cand intru in ea.
69: 10, privelistea de milioane, fata se straduieste, atentie la imprejurari, deep
np: 10+, magic.

ochii ei: 10

halatul 150, la final.

 

desi sunt sigur ca nu este in meniu, m-ar interesa un anal.

 

de revenit: si noaptea-n vis! doar sa pot vorbi din nou cu ea pe whatsapp.

top top top!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară
  • Telefon: Iobag (incet) in fuga
  • Oras:Orașul Comoară

Colegu, ai dreptate , sta in aceeasi locatie pe Th. Mihali la parter , de mai bine de o luna !!

 

Happy Hunting !!

Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Am vizitat-o si pe Daria frumusica basarabeanca posesoarea acestui topic. Am facut programarea facil prin whasapp.

Locatia Teodor Mihali nr. 2 vizavi de MOL unde au stat si alte fete cunoscatorii stiu zona.

 

Am fost primit de Daria la ora stabilita m-a intampinat intr-un body albastru si ciorapei cu banda adeziva tot ceva de genu culoarea pe tocuri simpatica aparitia parul impletit in codita clar aduce ca aspect a rusoaica.(ca inaltime undeva 1,60 maxim fara tocuri si greutate undeva sub 50 kg deci categoria slim)

 

Am socializat putin despre locatia nu mai zic nimic ca e cunoscuta dupa care m-am dus la dus. 

Ma intampina Daria goala in dormitor unde o vad in toata splendoarea ei corpul micut dar proportionat sanii mici sfarcuri frumoase numai bune de sarutat. Am inceput preludiul cu FK are un fel aparte de a saruta cu limba multa limba m-a distrat intr-un fel, dupa care incepe un oral neprotejat bun deep cu saliva, am schimbat in 69 unde m-am delectat cu pasarica ei mica faina dar si umeda da se umezeste usor. A montat si uniforma pe soldatel pentru un lady on top fiind micuta o avantajeaza pozitia si intr-un final am finalizat sau mai bine zis ea m-a finalizat intr-un handjob combinat cu oral si descarcat incarcatura pe sanii ei simpatici.

 

Platit inainte 250 lei pt ora si am stat cam 50 min.

 

Note 

Locatie 9

Aspect 8.5

Oral 9

NP 9

GFe 8 nu stiu ceva a lipsit poate ca nu am facut click sau era obosita dar asta e incercam data viitoare mai bine

 

Per asamblu recomand am inteles ca o fie de gasit permanent prin Cluj ii place orasul 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna!Azi am vizitat-o a doua oara pe Daria in ultimele 48 de ore...A fost pentru mine o surpriza extrem de placuta.In cei 8 ani de cand sunt membru al acestui forum,putine fete au avut acest efect asupra mea,sa revin in 48 de ore pentru o noua vizita.Fata asta este nu numai frumoasa dar are ceva aparte,are ceva innascut in materie de sex.La oral e de nota 10 cu steluta,nici macar nu apropie mana de soldat,totul cu limba si gura,adanc si umed...La normal,lady on top iar a doua oara pe la spate,cum ii place ei, ce sa zic,se misca natural,geme,extrem de placut.Programarile le-a respectat la minut,locatia e super ok,membrii cu reputatie de pe forum au lasat comentarii pozitive.Fata asta merita cu prisosinta sa fie la Top !!!Sigur,momentan sunt multe fete la top,dar chiar si asa,aceasta fata isi merita locul acolo!!!!Eu doresc sa-i multumesc pentru tot,sa-i doresc succes pe mai departe si asteptam avansarea bine meritata !!!Toate cele bune !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Dragi confrați iubitori ai grațiilor feminine plătite,

Am aflat cu încântare de la voi ca secțiunea dedicată escortelor să i zicem anonime adăpostește un exemplar rar, prin frumusețea și sensibilitatea lui și care prin aceste calități are un imens potențial de a ne face fericiți. Mă gândeam la un efort comun susținut, pentru a o promova pe Daria la top, acolo unde merită din plin! Contez pe sprijinul vostru, al celor care su vizitat-o, și sper să nu fiu acuzat în vreun fel de imparțialitate. Eu promit s-o vizitez cât mai curând posibil. Vă mulțumesc anticipat si va doresc toate cele bune! Spor la ce vă place cel mai mult!

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Dragi confrați iubitori ai grațiilor feminine plătite,

Am aflat cu încântare de la voi ca secțiunea dedicată escortelor să i zicem anonime adăpostește un exemplar rar, prin frumusețea și sensibilitatea lui și care prin aceste calități are un imens potențial de a ne face fericiți. Mă gândeam la un efort comun susținut, pentru a o promova pe Daria la top, acolo unde merită din plin! Contez pe sprijinul vostru, al celor care su vizitat-o, și sper să nu fiu acuzat în vreun fel de imparțialitate. Eu promit s-o vizitez cât mai curând posibil. Vă mulțumesc anticipat si va doresc toate cele bune! Spor la ce vă place cel mai mult!

Greșesc sau am înțeles "pe dos"?

Deci vine unu', care nu a vizitat fata, și o propune la TOP?

Asta-i adevarata democrație!!!

 

P.S.: eu care am vizitat-o, și nu doar o data, da, pot spune că e de top. Dar ....

Link spre comentariu

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Problema nu este de a imbogati neaparat ,,top-ul”,pentru ca din ,,top” pot fi si scoase persoane ce nu mai corespund ,daca e cazul si chiar este.Acolo avem de exemplu de multi ani escorta fara locatie care presteaza chiar si in masina...ori asa ceva nu e de ,,top”.Problema ar fi de a respecta criteriile pentru ,,top”,iar cine le are sa ajunga acolo.Fata aceasta,Daria, corespunde criteriilor,are de la utilizatori vechi si cu credibilitate caracterizari pozitive deci ar merita sa ajunga acolo fara doar si poate.Toate cele bune !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...