Sari la conținut

Ema 19 ani 0745423503


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare.

Cu multă neîncredere am fost să vizitez domnișoara chiar dacă la telefon a fost foarte de treabă.

Locație: Lazăr Rezidence blocul cu balcoane rotunde. Notă nu dau are strict ce trebuie, nu știu însă cum arată baia fiind dușat de acasă,după finalizare șters cu șervețele umede dușul acasă la mn că tot acolo mă îndreptam.

Ema:Nota 8.50 pozele sunt reale, m-a așteptat în costumația din ultimile 5 poze. Poartă ochelari și e drăguță la fața.

Oral: 9 neprotejat, foarte bun, adânc și cu CIM.

Normal: 9 destul de strâmtă, receptivă la poziții, nu zice nu, eu am încercat LOT, lingurița, 69 și mama iedului.

GFE: nu notez pt ca eu asta nu caut, nu am încercat FK, nu fură curent, nu m-am simțit grăbit.

Igienă: 10 mirosea frumos, după finalizare a mers la baie unde a scuipat și s-a spălat cât eu mă îmbrăcam.

Preț: 80 nr cu 150 h (parcă, nu am reținut la oră) 20 în plus pt CUM. Preț corect față de toate rapandulele care vin acum la noi în oraș și cer 150 nr și nici nu prestează de suma respectivă

Concluzie: eu o recomand, are potențial.

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Ema-19-ani/780865757b6b6350.html

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:vaslui
  • Oras:vaslui

Salutare...

 

Am trecut eu astazi pe la Mirandolina asta. Ce sa zic...am sunat-o, facut programare din timp, ajuns la locatie zona Lazar (Zimbrului 17)pe la 19.30, cam acu o ora. M.a asteptat intr.o rochita neagra...cam serioasa fata, nu prea vorbareata. M.a sters la Pl cu un servetel umed stilu' lu' Yasmina, un oral asa-si-asa am pus un protex si trecut la treaba am puso capra... am mai schimbat o pozitie, din nou capra si mi.am dat drumul pe spatele ei.

 

Ce nu mi.a placut la ea...dupa ce am finalizat s.a sters cu servetele umede...cat am fost eu sa fac un dus fata era echipata din nou, isi pusese rochita...a facut patul etc. Ii suna telefoanelee intr-o veselie...probabil mai avea vre.un "curvar pe jos" sunt sigur ca dupa ce am plecat nu si.a mai facut dus... cam asta era ideea. Concluzia daca aveti vre.un gand sa o sarutati/muscati de buca etc mai bine pas, sa nu luati decorativa de pe pereti.

 

Notele:

 

Aspect : 8, pare genu fetei cuminti care a fost prostita de unu sa se apuce de meserie sa stranga bani etc

Locatie:9

Oral :8 un oral simplut fara mari artificii

Normal : 8.5 s-a umezit natural, stramtuta.

Halatu: 80 nr dar eu i.am lasat 100

 

De revenit...nu stiu, nu cred ..nu prea ne.am conectat...

  • Like 7
Link spre comentariu

vizitasi mai sus numita. ca si colegul de mai sus,la telefon ok. ajuns la locatia mentionata, nu intru bine si imi spune sa ma descalt (desi nu obisnuiesc sa nu),pe un ton foarte serios. incerc o gluma vad ca nu merge,ma intreaba cat stau, zic un numar,zice pretul si asteapta banii batand tacticos din degete pe masa/ce naiba o fi fost. bun,scot banul,imi zice ca n-are rest,ii zic las'asa si ne auzim. dau sa scot o tigara,imi zice unde sa las hainele si incepe sa se dezbrace si imi zice ca tigara dupa. ii zic,yes m'am,sa traitz'

deschilorez,imi zice unde sa ma asez,ma conformez, vine cu servetelul desi eram igienizat,imi zice "sa nu ejaculezi in gura"..ii ziv..bine..fă. incepe mecabic 2 min,zice daca pune guma si ma intreaba cum vreau. deja ju mai conta. serioasa. ii zic sa se suie deasupra in pnm macar sa munceasca. da 2-3 contre de novice,mai arunca un ochi la tv- o telenovela ceva. ma plictisesc,pompez 2-3 pozitii,termin. totul se termina in acelasi ton,serios. in tot acest timp tel a sunat in continuu. ma imbrac, pun mana pe tigari, merg spre usa. desi nici nu mai aveam chef,imi zice ca ii pare rau ca nu mai stam la o tigara ca mai asteapta un nene jos si ofera primul zambet zicand ca data viitoare. eu in gand "aaahaa". in lipsa de raspunsuri favorabile la altele de pe piata ce as mai fi punct,asta e.

 

locatie: pepiniera,curatel,lenjerie ok. 8-9

aspect: 8 - carnita ok,fața meh. dsr vorba aia,fut nu fac portrete

igiena - 9/10 nu am obiectii

atitudine : 5. nici nesimtita,dar nici nimic atractiv

gfe - 10

oral : 6- mi-a sculat-o :-??

normal: 8. stramtuta,naturala,cateva contre gemete

halat. 80,lasat 100.

 

concluzie. semi -meh

  • Like 5
Link spre comentariu

fix acelasi lucru ca si colegul thh_89 . Am fost ieri in jurul amiezii. De la usa ma pus sa ma descalt,bine ca am dat si sosetele jos ca altfel le murdaream, uitandu-ma la talpile ei, era neagra.Cu ochii pe TV in timp ce ma igieniza cu un servetel ...plm....am facut dus la ea cu un minut mai devreme...actiunea cu ea deasupra, schimbat in doggie unde ma rugam sa termin sa fug dracu mai repede.Nu stiu ce m-a facut sa raman ...Evitati daca nu vreti sa aruncati banii aiurea.

  • Like 2
Link spre comentariu

Am vizitat astazi domnisoara si pot spune ca am ramas placut surprins de aspectul fizic. Fata este ff bine proportionata (a precizat faptul ca a facut volei in liceu)La momentul actual dupa parerea mea umila de novice in ale curvasariei pot spune ca raportul calitate pret e cel mai bun din Iasi, 150 ron 2 nr oral neprotejat la cere. Igiena ireprosabila,si un mare plus pt faptul ca se umezeste natural.

Locatie-arhicunoscutul Lazar Rezidence

Aspect-9

GFE-8

ORAL-8,5-9(Daca esti descurcaret obtii un CIM)

  • Like 2
Link spre comentariu

Am fost azi pe la pranz la Ema, parerea mea ca arata mai bine in realitate decat in poze o fata subtirica, inalta imbracata in mod provocator.

Am inceput cu un ON ceva tente de deep, dupa care am schimbat vo 2 pozitii ceva rapid ca ma grabeam si era si plin, tipa m-a excitat din prima asa ca am terminat rapid.

Ma grabeam altfel as fi luat o ora, as fi dezbracat-o si m-as fi jucat cu ea si cu veverita ei mai mult dar ma voi revansa.

 

la note 

un 8/9 la fata arata bine

la corpo e de 9 pe gustul meu slabuta si inalta

Igiena 9/10 nu m-a convins faptul ca s-a sters si ea cu servetelul umed dar neah... totul bine. 

oral 8 baga bine

normal 8 e bine dar un pic mai colaborativa ar fi bine.

GFE 7/8 vorbareata, incearca sa se faca placuta, mi-ar fi placut un pic de FK dar ea a ezitat

 

Preturile le-a schimbat  100/150

am stat un numar dar as fi vrut o ora...

Poate data viitoare o s-o framant cum trebuie si merita.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am vizitat azi domnisoara, stat un numar.


 


la note 


Fizic: 8/9 la fata arata bine, o prind ochelarii, slaba, sani frumosi, un pic roscata, asteptat in costum


Igiena 10


Oral:  8/9


Normal 8 schimbat 3-4 pozitii


GFE 8 vorbareata, simpatica


 


Preturile:  100/150


 


Revin

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:vaslui
  • Oras:vaslui

Cand va aud ca ii frumoasa la fata...pff...daca si stramba asta ii frumoasa la fata inseamna ca voi nu ati vazut in viata voastra o femeie frumoasa...fara suparare. Poate si.o mai fi schimbat un pic atitudinea, nush ce sa zic...cred ca mai dau o tura pe la ea zilele astea sa vad ce si cum. Va vad foarte incantati...pula mea

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei,

 

Vineri seara, dupa cateva telefoane in zadar, imi raspunde domnisoara discutata in acest topic. Imi spune ca locatia o are in Lazar Residence, serviciile sunt oral ne/protejat si normal protejat la 100 nr si 150 ora, oral cu CIM. Intrucat eram in zona, imi zice sa o sun cand ajung jos la blocul ei. Ajung, sun si imi zice sa mai astept 3 minute pana pleaca un client de la colega ei. Stau 5 minute, sun iar.....ghinion....imi zice sa mai stau 5 minute ca nu iesea respectivul din baie.

 

Intr-un final urc la ea....de dupa usa apare o tipa subtirica intr-un costum penal de politista, pe tocuri, cu ochelari. Pun tariful pentru un numar pe masa si ma cer singur la baie. M-am spalat repede cu un sapun pentru ca gelul de dus nu exista si ma prezint in camera de actiune. Ii spun ca vreau CIM si ma ia ca tariful pentru acest serviciu e 20 de lei in plus. Ii zic pas si trecem peste. Sare direct la oral si o suge monoton. Dupa ce o dor falcile, fara sa ma intrebe nimic, monteaza guma si se urca pe mine. Termin in balon, ma echipez si plec.

 

Si notele mele sunt :

 

- Locatie : 6 - m-am saturat de Lazar Residence, un singur prosop de care ma indoiesc ca era nefolosit, doar sapun, fara gel de dus

- Fizic : 6 - fata comuna, sani potriviti si tari, neepilata pe picioare, avea motul ca de curcan

- Oral : 5 - fara nici o atentie imprejurimilor, un singur ritm, nu e nici o bucurie

- Normal : 6 - doar cu ea deasupra am incercat, sare in pula si atat

- Igiena : 9 - curata, fara mirosuri, neepilata pe picioare

- GFE : 7 - retinuta, nu fura curent, nu prea am socializat

 

La fel cum zice si colegul de mai sus.....nu stiu de unde atata frumusete pe ea, din punctul meu de vedere are o mecla banala, fizicul nu ma atrage cu nimic, serviciile sunt proaste spre mediocre, aia cu 20 de lei in plus pentru CIM mi-a pus capac. La telefon imi zici una, la fata locului ma iei cu alta, deci mars. Cum ziceam, fizic default, oral penibil, sare in pula si nimic mai mult. Nu inteleg de ce e asa laudata, eu nu dau doi lei pe ea.

 

In concluzie, eu nu revin, domnisoara e foarte slaba in ceea ce priveste serviciile si tarifele. Nu am zarit-o pe colega ei dar cred ca nu poate sa ma dea pe spate daca face echipa cu penibila asta.

 

Sa aveti o noapte linistita.

 

Stima.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Cam neserioasafata.

Am sunat acum 1 saptamana (din lipsa de timp nu am scris) si a confirmat ca e in locatie la Palas

Cand am ajuns am sunat, mi-a dat ton de ocupat

Apoi am sunat dupa 5 respectiv 10 minute, a sunat si atat.

 

Apoi am incercat din 5 in 5 minute aproape o ora , eram prin zona - pur si simplu a inchis telefonul

 

Daca nu are de gand sa presteze, de ce imi spune ca "da, poti veni ca sunt disponibila" si cand ajung in 8 minute sa inchida telefonul?

 

Nu recomand

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare membri, 

 

Desi nu sunt un maistru in aceasta categorie, ma pot pronunta cu o parere strict subiectiva, care, poate va ajuta. Astazi am dat o fuga pe la domnisoara in cauza, prin preajma dupa-amiezii. A raspuns din prima, dupa care mi-a comunicat ca este libera din momentul respectiv. Nefiind prin apropiere, am amanat intalnirea cu o ora. Am revenit eu, insistand si asteptand cu 2-3 apeluri (probabil avea client), la care mi-a raspuns in cele din urma. Am mers catre locatia mentionata, bat la usa, iar in cele din urma apare domnita intr-o costumatie de culoare alba, semi-transparenta, destul de tentanta. I-am dat cadoul (pt 2 nr) dupa care a trecut la un oral NP (la alegerea mea). Actiunea a decurs destul de bine, miscari ample, putin reticenta la inceput in comunicare. Apartamentul este ingrijit, insa, pentru nefumatori, mirosul de tigara din apartament poate fi deranjant. 

 

- Locatie : 9, zona destul de centrala, usor de accesat

- Fizic : 9, inaltuta, putin "chubby", ai de ce prinde, nu e slabanoaga, sani moi, aspect tineresc

- Oral : 8, nu e perfect, dar am observat ca se implica

- Normal : 9, am incercat 2 pozitii, destul de maleabila, nu evita pozitiile propuse

- Igiena : 10, nu am suspectat ceva in privinta asta, epilata

- GFE : 7, mai tacuta de fel, dar daca deschizi un subiect, devine destul de sociabila. Isi cere acordul la propunerile ei.

 

 

Repet, este o parere personala, insa v-ar putea ghida anumite detalii descrise.

 

 

O seara placuta tuturor!

  • Like 2
Link spre comentariu

Amice, nu stiu unde ai vazut tu "chubby" la uscata aia, deci nu te credem.

 

PS. Nu prea halesc conturile facute ieri care ridica in slavi brusc o panarama.

 

Acuma,nu te contrazic ,ca nu am fost dr pozele de aici https://escorte.net/anunturi/iasi/91218-Alexandra-0745423503 o arata ca fiind nu prea schiloada.

Daca este ea cu adevarat in poze,bineinteles.

Tu ce spui ?

https://escorte.net/anunturi/iasi/91218-Alexandra-0745423503

Link spre comentariu
  • Oras:vaslui
  • Oras:vaslui

Dupa trai si dupa port ea ar fi...de cand s.a deschis acest topic au trecut cateva luni bune in care e posibil sa fi pus ceva pe ea...vb aia traiu' bun si nesimtirea ingrasa ;)) in momentul de fata sunt multe escorte peste ea in iasi...asta ar fi ultima roata la caruta dupa parerea mea. Chiar daca are 100nr, ai putea.o compara cu Maya care are locatia in zona Nicolina...e diferenta de la cer la pamant.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutări tuturor!

După o experiență ciudată cu escortă

am decis mai caut.

Am găsit-o pe domnișoarea pe site-ul publi 24.ro

 

Locatie: Zona Palas, apartamnet curat, ceva fum de țigară da suportabil.

TV deschis pe muzică, telefon a sunat în timpul actiuni.

S-A dus să închidă apelul, nu telefonul ( după a început notificările de sunet)

 

Fizic - înălțime 1,70, 20 ani aproape( am intrebato) Eu zic că nu-I urâtă, da nici nu întorci capul după ea.

Mie mi-a plăcut. (Gusturile nu se discută)

 

Oral 8 - Face oral neprotejat, acceptă CIM.(Contract 20lei) Folosește mult mainele. Nu prea are "talent" la supt.

Am finalizat oral (cim)

 

Normal nu am încercat.

 

GFE 7- Sociabilă, ceva priviri timide în timpul actiuni. Un minus: a pus o întrebare personală care nu trebuia.

La telefon a zis că nu acceptă FK.

Am avut parte de FK. Poate nu face cu toți.

 

Anal nu știu dacă face.

 

Preturile:

100 nr. ON, NP, Fără CIM (contracost20lei)

150 ora (200 cu CIM)

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salutare camarazi!

 

Inainte de a ajunge la blonda suava si inocenta ( recenzie pe topicul ei), in cautare de ceva bun, am vizitat-o pe aceasta domnisoara.....care avea recenzii ok si la un pret decent. O sun, stabilim ca ne vedem curand, ajung...ma ghideaza...etc.

 

Actiune: Ajung in fata usii si imi deschide o fata ...obisnuita, fara nimic wow, dar care mi-a aprins imaginatia. Ma intreaba cat vreau sa stau...ii zic o ora, dar banii si ma invita in camera placerilor. Se dezechipeaza, si eu la fel...ia un servetel umed si ma " curata", dupa care se baga direcyt intr-un oral monoton..dute vin-o....cu priviri, DT, atentie la sateliti...etc! Dupa  monteaza prezervativul si trecem la un misionar...destul de stramta, geme real, ii place...se umezeste natural....terminat! Eu fiind un tip mai pasional, incerc un FK, dar nimic. Ma hotarasc sa raman la un numar si ea imi zice ca nu primesc restul inapoi! :slap2

Note:

Locatie: 8 - Dezordine...e un fel de dute-vin-o!

Aspect: 7 -E o fata banala, cu ochelari!...nimic wow!

Oral: 8 - Ii place pula, te priveste in ochi, DT, atentie la sateliti, dar parca e regizat totul!

Normal: 9 - Asa cum am spus si mai sus, ii place pula....se umezeste natural, este stramta, nu comenteaza la pozitii si are orgasm (pentru ca ii place...dupa spusele ei)!

Igiena: 10 - Curata, fara mirosuri!

GFE: 6 - Din punctul meu de vedere, fara FK...catusi de putin, nu este GFE!

Concluzie: Raport pret/ calitate...e ok, daca avem in vedere ceea ce avem in Iasi in momentul de fata, dar nu se poate compara nici o clipa cu blondina suava la care am fost!...la acelasi pret pe nr!!!!

Uitasem: Tarif:100 lei/nr....150/ ora!

 

Spor!!!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...