Sari la conținut

transsex cristina 0723279894


Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am gasit-o pe numar nou 0791264884 . Locatia e semi-horror, prin th pallady, dar poti face abstractie. O foloseste doar temporar inteleg cand apare prin tara, nu stiu daca ii pasa prea mult. Tipa in schimb e super buna, arata foarte bine as zice, fundulet micut, super futabil, e foarte subtire si slim .. buze umflate cu botox sau stiu eu ce o fi .. se super muleaza. deepthroat. Are o pula care se scoala , nu m-a interesat aspectul dar unii care ar fi interesati cu siguranta ar avea ce face cu ea .. Lucreaza in germania si apare doar din cand in cand pe aici. Se vede clasa de la lucratul afara.  250/ fin, nu s-a uitat la ceas absolut deloc si nici eu .. Cred ca am depasit 30 min cu siguranta. 

Recomand daca ii vedeti anuntul. E super finuta si ascultatoare - client-satisfaction oriented. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
On 10/4/2021 at 8:21 PM, Vio_Activ said:

Buna frumoasă te pup

O știu de ani de zile,undeva prin 2006-2008 e printre primele trans din România, super ok, curata, manierata, tin minte avea niste silicoane beton de tot, te intreba daca vrei sau nu să-și dea jos chilotii dupa ea, poate nu vrei sa-i vezi cocoselul☺️ si oferea servicii ok din toate punctele de vedere. O salut pe aceasta cale 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
20 hours ago, pandispan85 said:

O știu de ani de zile,undeva prin 2006-2008 e printre primele trans din România, super ok, curata, manierata, tin minte avea niste silicoane beton de tot, te intreba daca vrei sau nu să-și dea jos chilotii dupa ea, poate nu vrei sa-i vezi cocoselul☺️ si oferea servicii ok din toate punctele de vedere. O salut pe aceasta cale 

Da, e prima transex pe care o remarcasem si eu acum muuuulti ani pe forum. Mi se parea ca arata prea masculin atunci, nu ma atragea in unele poze. Sunt uimit de cat de bine arata inca si ce transformare a reusit sa isi faca. E intr-adevar foarte atenta ..  

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare tuturor . 

Recenzia 12 .

Vineri ( 27 - 10 - 2023 ) am luat legătura cu Cristina telefonic pentru o întâlnire sâmbătă ( 28 - 10 - 2023 ) o programare de 2 ore ( ora 20 ) . Consider că este o femeie frumoasă din punctul meu de vedere .

Programarea - 7 . 

Telefonic și prin mesaje . Răspunde un pic mai greu , însă este o comunicare bună ( deschide telefonul de muncă mai târziu și verifică mesajele , în rest este închis )

Locația - 7 .

Apartament 3 camere , nerenovat , bloc vechi , stradal , punct de reper Piața Sălăjan . Am primit prosop mare , curat , la baie gel de duș , apă de gură , tot ce trebuie , baie mică . Un apartament decent cât de cât pentru desfășurarea activității . 

Cristina - 10 .

Frumoasă la față , machiată , păr lung blond , îmbrăcată sexy , cu un sutien și o fustă scurtă , ciorapi 3 sferturi , pielea albă fină . La corp arată bine ( aveți poze pe diverse pagini de internet ) sâni mari potriviți ca și mărime , siliconați , plăcuți la atingere , fund frumos , bine proporționată . 

Acțiunea - 10 .

Runda 1 . 

Am ajuns la locație și am anunț că o aștept . A rămas surprinsă pentru că am ajuns cu 35 de minute mai devreme , și ma rugam să mai aștept puțin . Am primit ultimele detalii și am intrat în bloc . Am fost primit frumos de către ea , am făcut cunoștință și am mers în camera de acțiune . Am stat de vorbă , am fost servit cu apă , și am stat de vorbă la o țigară . Am discutat diverse subiecte , am râs și am glumit , am stabilit regurile, după care am mers la baie pentru duș și înapoi în cameră de acțiune . Cristina a început cu un striptease , după care cu sărutări și mângâieri , și ușor ușor a trecut la sex oral protejat , bun pentru mine , susținut , Deepthroat din când în când . Când am simțit momentul potrivit , am trecut la anal protejat  , eu activ , misionarul , umeri craci , am menținut ritmul și am terminat în prezervativ . 

Runda 2 .

După pauza de rigoare , am mers la duș ( și eu și ea ) și am trecut la treabă . Am început la fel , după câteva minute bune am trecut la anal protejat , eu activ ,  misionarul , umeri craci , pe la spate , până când am ejaculat în prezervativ . Ea a fost implicată , “ a fost acolo ” , cel putin cu mine .

G.F.E. - 10

Sărută bine ( French Kiss , pe buze ) mângâieri , a fost cu mine acolo , m-am simțit ca și cu iubita . 

Tarif - 1200 ron/180min . Ma primit mai devreme decât ora întâlni 19 : 35 , și am plecat la 22 : 35 de la ea. 

P.S.

În opinia mea , Cristina este o femeie frumoasă cu servicii bune , se comportă destul de natural , respectuoasă , comunicativă , inteligentă , o companie plăcută  . Am tratat-o cu respect și atenție și același lucru l-am primit înapoi . Eu am cunoscut-o Sâmbăta aceasta pe Cristina , și fiind prima întâlnire cu ea am rămas surprins  plăcut de raportul calitate/preț . De fiecare dată m-am prezentat aranjat , bărbierit , ras la zona intimă și la sub braț , fără miros neplăcut de respirație , duș făcut acasă și încă o dată duș înainte de acțiune ( runda 1 și runda 2 ) ceea ce recomand tuturor să facă . Respect reciproc pentru o întâlnire reușită și o revenire cu plăcere . La plecare am fost îmbrățișat și sărutat . 

Îți mulțumesc Cristina pentru fiecare moment acord în timpul întâlnirii noastre și ne vedem data viitoare .

  • Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 28 minute, zabielo a spus:

Frumoasa recenzia, sunt curios daca ai facut sex oral si cam ce marime avea? 😊

Răspunsul este Nu.

Găsiți informații pe ts dating despre ce dotare are ea . 

Eu am vrut să fiu decât activ , nu pasiv ( nici măcar 69 sau să îi fac oral ei ) .

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...