Sari la conținut

Sa-i multumim sefului jandarmeriei, Sebastian Cucos!


Postări Recomandate

  • Oras:Why?
  • Oras:Why?

sebastian.cucos AT jandarmeriaromana.ro

 

Cine doreste sa-i multumeasca pentru bastoanele luate peste cap in Piata Victoriei, sau pentru jeturile de gaze primite in fata, ii poate scrie respectivului domn la adresa de mai sus. Mentionez ca este o adresa de email publica, de pe site-ul jandarmeriei.

Protejati-va identitatea atunci cand ii scriei (Tails, VPN etc) si nu faceti nimic care ar putea fi considerat ilegal. Nu este instigare la violenta sau la alte infractiuni, pur si simplu pun la dispozitie o modalitate de contact direct cu unul dintre responsabilii principali pentru abuzurile din 10 august.

Link spre comentariu
  • Oras:#
  • Oras:#

Da, ca si cum niste injuraturi pe email l-ar putea afecta pe un criminal (literally!). Cei ca el inteleg si se tem de un singur limbaj.

 

Oricum, e extrem de dubioasa ascensiunea profesionala a acestui jeg uman. Statul roman a platit, impreuna cu ONU, compensatii familiilor kosovarilor ucisi de jandarmii romani (detasament al carui comandant era chiar Sebastian Cucos). Nu doar ca nu a fost judecat sau macar pensionat fortat, dar Cucos si-a continuat ascensiunea fulminanta in ierarhia Jandarmeriei, pana la functia de comandant al acestei institutii.

La fel de glorioasa e si cariera sotiei criminalului, Carla Maria Cucos, unsa sef serviciu in cadrul ASF, cu un salariu lunar de peste 4.000 euro.

Iar noi ne tot amagim ca protestele noastre pasnice vor schimba vreodata ceva.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...