Sari la conținut

Ranya 0743392906 - Lunii


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna,

 

Scuze pentru postarea multipla - probleme cu netul.

Am gasit anuntul in piata online:Bruneta dulce foc, ofer momente de neuitat, clipe fierbinti, pline de pasiune si amor. Daca te tenteaza, suna-ma si convinge-te, poze reale si recente,discretie maxima!!!

 

Telefon 0743392906

 

La click pe "arata toate anunturile utilizatorului" apare si o alta domnita : Blonda sexy si rea, 24 ani vino in cuibusorul meu de nebunii pentru ati satisface fanteziile... Te astept 0743383246

 

Atasez poze cu ambele - o blonda si o bruneta. Nota - am cerut la final sa cunosc si blonda si am avut o surpriza - revin la sfarsitul post-ului.

 

La telefon mi s-a comunicat tariful 150 RON / 30 min finalizare O+N - 200 RON ora. Am primit ca si punct de reper hotelul Golden Tulip in Zorilor (la inceput am crezut ca e vorba de noul salon de masaj despre care se face vorbire in sectiunea dedicata distractiilor uleioase.

 

Am purces spre locatie:

 

Apartamentul - mic dar cochet, aranjat frumos, mobila noua, parfum fain (aromaterapie), undeva pe strada Lunii in Zorilor. Baie ok, apa calda, am primit prosop curat scos din dulap, nu am primit slapi, gel de dus masculin.

 

Doamna - 21 de ani, pozele ii apartin suta la suta, are un corp f misto, sani mari - placuti la atingere, sfarcuri erectile, inalta - pe tocuri are in jur de 180 - cam 65 de KG. Foarte draguta la figura, fapt mai putin intalnit pe la noi. M-a asteptat intr-o rochie scurta cu decolteu care ii puneau in evidenta sanii si fundul. Nu purta lenjerie intima, dupa cum am putut observa cat timp am stat la o tigare. Nu e prea vorbareata desi se straduieste - nu prea ai ce povesti cu ea. Ne-am inteles la 150 un numar dupa care "mai vedem". A insistat sa platesc inainte, si asa am facut. Spune ca presteaza doar de o saptamana.

 

Prestatia: Masaj de relaxare - sar peste-  nimic deosebit, oricum nu a durat mult. Oral mecanic, facut pe varful sulii si ajutat cu mana - nimic deosebit. Oralul a fost protejat.

Normal in 2 pozitii, nu pare a fi o profesionista, dar a fost placut. Geme fals, etc, a folosit un gel de masaj pentru umectatie, desi nu cred ca era necesar.

Ca si minusuri nu accepta sarutul pe gura sau cunilingus. Cel mult mangaieri cu mana, daca esti tandru.

Nu am ramans la finalizarea #2 asa ca am ramas achitat 150 RON.

 

Concluzie : raport calitate pret bunicel - desi prestatia nu a fost una deosebita, suplineste aspectul fizic. Merita incercata macar o data, poate unii dintre voi vor fi mai norocosi decat mine in ceea ce priveste GFE-ul.

 

Note:

 

Locatie -9

Aspect - 9

Oral - 6

Normal - 8

GFE - 6

 

Concluzie: raport calitate pret ok, recomand celor care vor sex cu o tipa care arata bine. Eu nu cred ca mai revin din cauza lipsa sarut si cuni.

 

Sa revenim la colega - dupa terminarea ostilitatilor am cerut sa cunosc si colega, asteptandu-ma la o blonda - A aparut, in schimb, o creata satena - Andra - micuta de statura si putin indesata - fara a fi dizgratioasa, care seamana mult pe dameza despre care se discuta aici: http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700

 

As spune ca este chiar dansa, tinand cont si de locatie - Strada Lunii si in acest caz si in anuntul Andrei. Nu am vazut nicio blonda si nici nu cred ca este vreuna in acest loc, probabil cel care a postat anuntul are mai multe cuiburi.

 

Bulta Mafta si sangue di torro!

post-39848-0-78797800-1364224884_thumb.jpg

post-39848-0-43154900-1364224935_thumb.jpg

post-39848-0-72535500-1364224972_thumb.jpg

post-39848-0-80027900-1364224981_thumb.jpg

post-39848-0-83788900-1364225020_thumb.jpg

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Sa revenim la colega - dupa terminarea ostilitatilor am cerut sa cunosc si colega, asteptandu-ma la o blonda - A aparut, in schimb, o creata satena - Andra - micuta de statura si putin indesata - fara a fi dizgratioasa, care seamana mult pe dameza despre care se discuta aici: http://nimfomane.com/forum/topic/9717-andra22-0753929700

 

As spune ca este chiar dansa, tinand cont si de locatie - Strada Lunii si in acest caz si in anuntul Andrei. Nu am vazut nicio blonda si nici nu cred ca este vreuna in acest loc, probabil cel care a postat anuntul are mai multe cuiburi.

 

Bulta Mafta si sangue di torro!

 

Sunt 90% sigur ca ai dreptate si ca e vorba de "barlogul" Andrei din topicul linked de tine.

Am sunat la numarul din anuntul asta acum ~1 saptamana, iar vocea care imi vorbea mi se parea foarte cunoscuta. Cand mi-a spus locatia si clasicul suna-ma cand ajungi la hotel Golden Tulip, am facut un click si amintindu-mi de prestatia anterioara cu Andra, am renuntat politicos.

Link spre comentariu

Pozele cu Ranya mi-au adus aminte de retrasa Raysa, si cum de cea din urma mi-a placut, am zis sa imi fac o programare si la Ranya.La telefon totul ok, vocea de gazela ma ghideaza spre barlog, blocul de pe Lunii avand o parcare proprie, mica, mi-am lasat masina chiar in fata scarii. Riscant, dar m-am gandit ca e o zona linistita. Aspectul locatiei a fost un subiect neinteresant pentru mine, apartamentul fiind ok, detalii prea multe n-am retinut. Ce am retinut in schimb a fost ca pe geamul de la baie se perindau niste muncitori, care lucrau la renovarea exteriorului, Ranya zicandu-mi, mai in gluma mai in serios, ca mai arunca din cand in cand o privire inauntru :) Mi-a pus un prosopel pe geam, dupa care am facut dus. Revenit in camera, am convenit sa petrecem o ora impreuna, la pretul de 200 RON. Ora condimentata desigur cu OP si NP. Fara saruturi, nici pe buze, nici pe pussy.

Ranya e o tipa destul de "sanatoasa", are picioare lungi si destul de mari in diametru, funduletul l-as descrie, din nou, cam maricel, insa nu gras sau celulitic. Frumos bombat. Sanii mari, areolele din jurul sfarcurilor la fel de mari si intinse, aproape pe jumatate din suprafata sanului. Sfarcuri moi, neerectile. Le-am lins, le-am supt, nimic fratilor, nu se intaresc :) La fata n-as descrie-o neaparat ca o frumusete orbitoare, e draguta, dar nu rapitoare. Am remarcat orbitele ochilor apropiate, de aici si asemanarea cu o... veverita. Parul brunet, intins, dar prins, iar la cererea mea de a-l desprinde m-a refuzat categoric. Mi-am zis "uat...everrr!".Are pielea bronzata, si foarte fina, perfect epilata peste tot. 

Prestatia a inceput direct cu un handjob cu trei degete, fara atingeri tandre, fara masaj, fara nimic. A reusit sa scoale soldatul, dupa care a pus prezervativul si mi-a facut un oral de zile mici. Adica foarte slab, insemnand cateva miscari de dute-vino absolut identice ca intensitate si distanta parcursa  Imaginea mutzunache-ului din masina, descrisa de Lavinia, nu dispare. Oralul a durat cam un minut, cu indulgenta, dupa care ma intreaba "cum vrei sa stau?" In mod normal ii atrageam atentia, insa in cazul de fata am zis sa renuntam, oricum se vede ca nu-i place oralul si nu-l face cu pic de implicare. Asadar am continuat cu misionar, s-a lubrifiat cu un gel, dupa care a inceput cu niste gemete in sincron, exagerat de false. Am mai patit de astea pe la dameze, asa ca incerc macar sa ignor si sa ma bucur de corpul ei. Dar si asta a palit cand s-a intors in doggy si m-a lovit un miros neplacut din pussilica. Pacat. Dar totusi, noroc ca nu accepta cunnilingus :)

Cand a vazut ca vreau sa incetinesc ritmul, sa prelungesc partida, a inceput sa dea din cur, sa nu ma lase, sa ma termine pe moment. Ceea ce s-a si intamplat, am terminat in caciulita. Am mai stat la povesti inca vreo 10-15 min, povesti fiind mult spus, fata nu e comunicativa deloc, 

La sfarsit am cunoscut-o si pe colega Andra, bruneta, creata, mica de inaltime si usor rubensiana. Nu mi-a atras atentia. 

Ca o concluzie, n-as putea spune despre Ranya ca e rau intentionata, dar prestatia ei a fost dintre cele mai slabe, fiind evident faptul ca practica "nimfomania - sa folosesc un cuvant dragut" fara nici cea mai mica placere. 

Notele vor fi pe masura: Aspect - 8, OP - 4, NP - 4, GFE - 4. Asadar, n-as vrea sa spun ca Ranya e "de evitat" pentru mine, doar ca a picat examenul la materia "Lucky75". Numai bine tuturor!

  • Like 15
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...