Sari la conținut

Escortă semi-BBW de etnie măslinie - 0749860822


Vizitator kenyn69

Postări Recomandate

Vizitator kenyn69
Reputație: 0
Nu e ea în poza din anunţ, însă...

Totusi reala arată asemanator doar că are tenul închis (de etnie) dar e okay, e un semi-bbw nu are vergeturi dinalea urâte, e întinsă pielea aia neagră pe ea , 31 ani a zis că are.

Am stabilit de la început 150 finalizarea, i-am spus încă de la început că dacă are de gând să preseze cu timpul sau să răspundă la telefoane altor clienţi nu stau. A înţeles, a fost okay.

 

Stă misionar şi doggy, eu de obicei cu grasele prefer doggy pentru că nu le văd burtanu'

A zis că nu stă deasupra din cauza unor probleme la picior cică, oricum nu eram tentat să o las deasupra mea pentru că sunt ceva mai slăbuţ şi oricum nu te poţi aştepta să sară în ea ca o nebună slabă. Am întrebat doar de curiozitate. Oricum ar fi fost greu cu ea deasupra.

Deci ca poziţii: doggy, misionar şi pe o parte.

 

Când am intrat la ea m-a întâmpinat o colega de a ei probabil, blonda, ochi albastrii pe la 40 de ani, când am văzut-o mi-am zis: „Ai de pula mea, sper că nu e asta că am ieşit direct.", urâtă femeie.

Partea bună e că blonda asta a a mers în altă camera între timp, şi a ieşit din baie aceasta ţigancă semi-bbw, m-am uitat la ea cum se dezbracă de colanţi şi de chiloţi, deja eram beton, ce-i drept unele grase mă excităşi ţine de atitudinea lor şi de cât de excitat sunt, nu neapărat de aspect. 

 

A luat un pachet de şerveţele umede, mi-a spălat-o, s-a şters şi ea, după care s-a pus lângă mine, a executat un oral scurt cam de 1 minut, foarte plăcut, ştia ce face, după care l-a îmbrăcat pe Tony şi m-a întâmpinat cu spatele. Înainte de plecare, transpirând ceva apă în timpul actului, am cerut un pahar cu apă, a fost amabilă şi probabil dacă nu aveam regula cu ONE TIME per GIRL, cu siguranţă aş mai merge la ea când aş avea chef de o grăsuţă orientală.

 

Telefon şi adresă ca să ştiţi la cine mergeţi pe viitor (indiferent de pozele din anunţ):

UTA, Strada Bucegilor (lângă barul Bucegi) pe stânga e un sigur bloc pe acea stradă. Adresa exactă este la Scara B, etajul 5, ap. 2 (interfon la 46).

0749860822

 

Per total recomand numărul / femeia, deşi nu e ea în poze, şi-a meritat banii, nu a mimat, a şi gemut puţin, nu a făcut mofturi la schimbarea poziţilor şi nu a grăbit.

Baftă băieţi şi fete!

post-272524-0-75104300-1535123040_thumb.png

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...