Sari la conținut

Bruneta dulce 0741614445


havefun2

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Anuntul e acesta: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-dulce/78086c747f6c6054.html

 

post-56438-0-06726800-1535149882_thumb.jpg

 

post-56438-0-65736300-1535149929_thumb.jpg

 

Nu am mai scris de ceva vreme aici, asa ca am considerat ca e cazul sa mai contribui si eu. Am ajuns cu serviciul in Iasi dupa multa vreme si am zis sa apelez la oferta locala, mai ales ca in trecut am fost foarte multumit. Am rasfoit publi pana am ajuns la anuntul de mai sus. Domnisoara parea extrem de simpatica asa ca am sunat-o. MI-a raspuns cu o voce destul de dulce si m-a rugat sa revin in 5 minute si discutam atunci detaliile. Am sunat-o dupa 5, 15, 35 si 45 si nu a mai raspuns. Dupa mai multe tentative esuate de a gasi alte variante, pentru ca pe mine ma apuca numai dupa miezul noptii, am sunat-o din nou de pe un alt numar de telefon si mi-a dat adresa. Nu as sti sa va spun zona ca nu prea stiu orasul si m-am dus direct cu waze, oricum destul de aproape de pasajul Nicolina. In fata scarii surpriza: din nou nu raspunde la telefon. Mi-am aprins o tigara si am decis sa mai stau 5 minute, desi credeam ca am facut o plimbare inutila. In cateva minute m-a sunat ea si am urcat la apartament.

 

Locatia: etajul 3 al unui bloc, fara lift. Destul de curatel. Nu era singura pentru ca s-au mai auzit zgomote pe acolo. Curios ca geamurile usilor erau acoperite toate cu prosoape. Cum eu merg doar cu bani ficsi, telefon ultraparolat, cheile de la masina si eventual un suc si tigari, nu am panici ca as putea fi furat, asa ca am avansat ostilitatile.

 

Domnisoara: este cea din poze, desi va spun ca probabil si-a ales cele mai bune poze pe acre le-a facut in viata ei. Important era ca nu era alt specimen. Micuta, draguta, sani mici dar interesanti si cu o amabilitate expeditorie, demna de o lucratoare de ghiseu de la taxe si impozite.

 

Actiunea: a pus direct prezervativul si s-a apucat de un oral mediocru cu vreo doua tentative esuate de deep. I-a si iesit in cele din urma. Nu stiu ce filme a vazut ea, dar la un moment dat a inceput sa ma mangaie intr-un mod ciudat pe sfarcuri in timp ce o sugea.Dupa un oral acre a durat intre 30 si 35 de secunde am trecut la normal, la sugestia ei bineinteles. Nu inteleg de ce a mai folosit lubrifiant pentru ca era asa larga incat nu am simtit mai nimic cand am intrat si nu sunt chiar mic. Ba chiar si ea tinea doua degete la intrare probabil ca sa simt si eu ceva, in timp ce cu cealalta mana a inceput iar sa ma mangaie stangaci pe sfarcuri. ZDe plictiseala am inceput sa ma distrez uitandu-ma in ochii ei, pentru ca ma auza cum imi evita privirea. Cand m-am plictisit si de jocul asta, m-am concentrat pe sani cu care m-am jucat un pic, am finalizat si am plecat.

 

INca un aspect: nu era chiar proaspat epilata, dar ca sa inchei intr-o nota pozitiva, era curata si nu am simtit vreun miros. Distractia asta m-a costat 100 de lei decartati la inceput. Pentru mine este o experienta pe care nu o recomand si de aceea am trecut-o la "de evitat". Bag de seama ca atunci cand vorbim de calitate, 100 de lei in iasi este echivalentul a 50 de lei in Bucuresti.

 

Spor la pescuit sa aveti :)

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...