Sari la conținut

Ebru sector 1

Postări Recomandate

Postat

Nu noi ti-am facut preturile draguta. Cere bani mai multi daca ai pentru ce (adica daca esti o bunaciune care presteaza servicii de calitate), posteaza poze (reale, mari, in diverse ipostaze, clare si neprelucrate, iti poti blura mufa ca sa nu te recunoasca lumea), comunica in mod civilizat. Ofera si vei primi. Altfel sa nu te miri daca te vor vizita mai mult taranoi nespalati, cocalari borati si cioroi decat oameni de calitate cand afisezi astfel de atitudine de centurista (datorita careia vei primi replici in acelasi ton). Nu uita ca in bransa asta clientul chiar e "rege" pentru ca pizda este destula si de toate felurile la oferta pe piata noastra, uita-te numai ce e pe aici pe forum si pe publi, cu alte cuvinte esti mai interesata tu de banii nostri decat suntem noi sa te futem pe tine.

Cand spun ciobanasi ma refer strict la câțiva din membrii acestui site, nu la cei care mi au trecut pragul; multumesc Domnului ca n am avut parte de asa specii. In orice caz, cred ca limbajul meu a fost destul de adecvat spre deosebire de unii care n au un gram de manieră. O zi frumoasă!
Postat

Cand am spus ciobanasi m am referit strict la câțiva din membrii acestui site, nu la cei care mi au trecut pragul; multumesc Domnului ca n am avut parte de asa specii. In orice caz, cred ca limbajul meu a fost destul de adecvat spre deosebire de unii care n au un gram de manieră. O zi frumoasă!

• Oras://
  • Oras://
Postat

Salutare confutaciosi! Fiind cu ceva treburi prin centru, si blocandu-mi-se telefonul pe poza de mai sus, mi-am zis sa fac o vizita domnisoarei, sa vad daca este cea din poze. Locatia este undeva pe Calea Victoriei, in apropiere de Muzeul Enescu, inttr-o garsoniera curata, dar in bloc din perioada interbelica. Domnisoara este tare nostima, frumusica la fata, vesela, dar am senzatia ca depinde mult in ce toane o prinzi. Probabil vreo 27-28 anisori, 165, vreo 55 kg, blonda (vopsita si cu extensii), ochi albastri - verzulii, sanii cam lasati. Dupa accent as zice ca e de la confluenta Moldovei cu Tara Romaneasca, ea zice ca ar fi de pe la malul marii, dar nu cred ca asta conteaza. Tind sa cred ca a trecut si prin PUFF-urile nemtesti, sau prin cluburile spaniole, pentru ca are o anumita siguranta de sine. 

Mi-a prezentat meniul: 150/fin, 200/h, totul protejat, am primit un prosop alb foarte curat si m-am dus la dus. 

Actiunea in pat, nu a fost ceva oau, e drept ca nici eu nu am fost in cea mai mare forma, un oral protejat destul de corect executat, fara artificii, iar normalul s-a consumat capreste, la cererea mandrei. Nu pot spune ca am intalnit GFE, insa am avut parte de o atitudine ok si de corectitudine, si ca un plus in favoarea domnisoarei, cand am venit am lasat 200 RON pe masa inainte sa intru in dus, nu am stat decat un numar, si cand am revenit de la igienizarea de dupa, am gasit 50 RON-restul, pe masa. Ca si note, as, cota liniar in zona 7,5- 8, ca si recomandari, nu stiu ce sa zic: daca aveti chef de una mica inainte de miting, eu zic ca e ok. Ciocane tari, fratilor!

fara preze nu o suge?

Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Pana la urma nu a fost chiar nimeni la fatuca asta?

Mai activeaza macar?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...