Sari la conținut

Show lesbi


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

Două fete sexi.te așteptăm pt clipe de neuitat.limbi mângâieri sărutări +oral și normal.suna-ne 0768029488

 

aici nu e gds sau publi24. aici scrieti clar ce faceti, ce nu faceti si cat costa.

nu mai zic ca trebuia postat la "intrebari si raspunsuri" si ca ar fi recomandat sa pui si poze.

Link spre comentariu
Vizitator sioux1
Reputație: 0

Sanii mari si fundul mare de obicei vin la "pachet" si cu 100 de kg. Unora nu le place sa vina la usa si sa dea nas in nas cu rinocerii :).De aceea colegul a solicitat poze .

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Nu se merita sa faci drumul am fost eu la ele acum ceva timp locatie vantatorul si pescarul acum nu stiu daca mai este aceeasi locatie.Fetele au ceva kilograme in plus probabil de asta nu pun poze ca atunci chiar nu mai au activitate asa mai deschid mai inchid usa mai o conversație au fetele ocupatie, sa revenim una are sanii mai mari alta mai mici,oralul este executat in același timp de amandoua atente ce sa zic dar nu extraordinar,la futut jalnic evident pe rand se statea la coada ca la lapte pe vremuri,eu cred că nu stiu ce este un show lesby eu îl traduc altfel probabil fetele nu stiu diferența dintre un show lesby si un menage a trois oricum nici una nici alta nu a fost nu s.au implicat apsolut de loc nu s.au sărutat nu si.au dat limbi nimic așa ca nu se merită 200 de lei aruncati aiurea.PS:cu igiena stateau bine locatie curată pot spune.

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Oras:craiova
  • Disponibila

Plm ei cred ca sunteti 2 parasute care va dti importante da sunteti penale rau daca nu aveti nimic de ascuns puneti poze si noi prosti o sa venim sa vedem ca la circ si pe deasupra mai si platim voi nu aveti nimic de pierdut ... asta daca nu cumva colegu are dreptate si venim pin la usa si dam de doua grase umflate care nu merota deranju sau cum sa mai intamplat nici nu te lada sa pleci ca ele vor bani pt deranj ca ltfel cheama ðŸŸðŸŸðŸŸ .

Demonstrati ca noi ne inselam si postati cateva poze si unu din noi o sa vina si o sa verifice ...... va urez o seara buna si ciocane tari

Link spre comentariu

Să mă lingeți in cur cum va place vouă .parașuta e ma-ta mergeți la alea de fac finalizare orala ,oral fără sau mai știu eu ce. Că sincer îmi place să citesc despre ce boli luați la plecare :)) va pup o zi buna să aveți

Link spre comentariu
Vizitator sioux1
Reputație: 0

:))) va supara adevaru baieti?infine nu meritati pierdere de timp.!!!!!

Pe cine supara adevarul ?!? Tot ce s-a cerut aici au fost niste amarate de poze. De ce ? Pt ca unii prefera tipe slim altii bbw , este doar o chestie de gusturi/preferinte . Dar cei care prefera tipe slim sunt pusi intr-o situatie nasoala sa vina pana la usa la voi sa piarda timp si sa gaseasca o tipa plinuta. Dar cred ca s-a lamurit problema. Evitand sa puneti pozele.

Eu zic asa: Aveti ceva kg in plus iar prin lipsa pozelor mai vin si ceva curiosi ...din care doar 50% mai pleaca inapoi restul mergand pe premisa : "DACA TOT AM VENIT PANA AICI HAI SA RAMAN" . Iar tipul asta de comportament al vostru mi se pare speculativ/inselator. In fine pt mine sinteti de evitat! VOI NU MERITATI PIERDEREA NOASTRA DE TIMP ! ! !

  • Like 4
Link spre comentariu

:))) esti amuzant sincer! Ai venit tu si ai plecat?iti permite buzunarul?vrajeala ieftina au toti si eu pot sa stau aici sa palavragesc dar sincer nu am timp.eu am motivele mele pt care nu postez poze zilnic tu esti liber sa crezi si sa faci ce vrei asa ca hai sa incheiem aici aceasta discutie ca nu duce nicaieri.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...