Sari la conținut

Miruna 0740790062


Postări Recomandate

Stimati confrati, iubitori de pasarica.. Cu inima sfasiata si sufletul indurerat scriu aceasta recenzie. Ieri, am vizitat-o pe domnisoara mai sus mentionata dupa un dialog telefonic in care am primit cu bucurie stirea ca domnisoara presteaza servicii orale si normale de calitate, cu implicare si patos, la deja classicul pret de 100 fin/200h. In criza de timp aflat, dar plin de dorinta, am conchis ca voi sta pentru o finalizare. Ajung in zona indicata (camera de comert). Urc, apartamentul este curat, domnisoara imbracata sumar. Arata foarte bine, are pielea foarte fina, sanii frumosi, pasarica deschisa ca o floare de lotus. Dar... M-a durut sufletul sa vad ca domnisoara miruna care se lauda cu servicii de calitate nu participa deloc, este sictirita, face oral doar protejat. La naiba, nici nu se uita la tine cand te suge sau cand esti deasupra ei, in ea. Dupa 6-7 minute imi spunea ca au trecut 40 si ca trebuia sa finalizez deja. Soldatul meu a dezertat si nu a mai vrut sa participe, asa ca i-am spus domnisoarei sa pastreze banii si sa isi achizitioneze ceva care o va mai binedispune si am plecat dezamagit, neimplinit...

Va scriu, fratii mei futaci, sa stiti despre ce este vorba inainte sa o apelati. Mergeti si dati banii unei fete care sa ii merite, care sa va suga responsabil, sa va faca sa va simtiti ca a meritat sa apelati la serviciile ei.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mare pacat... Este o femeie frumoasa. Pacat de aceasta atitudine care lasa de dorit, pur necaracteristice unei doamne de companie

Da tu di Jaga noi auzit ??? Kipurili tat doamna di conpanii ie si ia. Tat la Di Ievitat !

 

:)))))))))))))))

  • Like 1
Link spre comentariu

Dupa bani nu-mi pare rau, cat imi pare dupa timpul pierdut, stimata Amelia. De fapt, as putea spune ca imi pare rau doar ca banii nu au ajuns la o doamna sau domnisoara care ar fi meritat acei bani. Din punct de vedere al etniei, cioara sau nu, eu sunt un iubitor al femeilor si nu discriminez. Nu refuz nimic din ce ma atrage :).

Sper sa nu mai ia cineva teapa considerand ca ar avea vreo experienta demna de lauda cu aceasta flegmatica domnisoara.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

 

daca asta este o femeie frumoasa da-mi voie sa te intreb: frate, pe unde naiba ai umblat tu pana acum?

vezi ca gasesti la 100/200 fete mult mai frumoase decat ecluza asta

post-172588-0-84969500-1535551883_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Cu mare drag iti voi raspunde, confrate futac: sunt un impatimit al pasaricii si un iubitor de femei, astfel ca gasesc mereu ceva atragator, senzual la o femeie. Indiferent de etnia ei sau de varsta ei, greutatea ei. Iae domnisoara in cauza este foarte carnoasa, are o piele fina, sanii plini, voluptuosi. Poate fi o privire, pot fi buzele, gatul, sanii, mainile. Daca ma starneste ceva, refuz sa imi refuz :).

De gustibus non est discutandum

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...