Sari la conținut

Lia(0740646061) și Carmen(0721359748)


Postări Recomandate

  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

Bună dragilor.

Am deschis acest topic sa va anunț că începând de astăzi sunt disponibila pentru show lesby sau threesome împreună cu prietena mea Carmen.

Serviciile noastre sunt:

- show lesby

- threesome

- sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

- sex normal protejat

- masaj

- face sitting

- french Kiss

- hand job

- CIM, COF ,COB

- 69

- foot fetish

- alte fantezii sexuale

Prețul pentru aceste servicii este :

60 minute 400 ron

90 minute 600 ron

post-127533-0-20301800-1535975116_thumb.jpg

post-127533-0-79030900-1535975138_thumb.jpg

post-127533-0-11857300-1535975168_thumb.jpg

post-127533-0-01478300-1535975231_thumb.jpg

post-127533-0-38655600-1535975251_thumb.jpg

post-127533-0-13064900-1535975267_thumb.jpg

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

Postat 02 August 2018 - 10:22 PM

 

***Postare pe care am pus-o si pe Topicul lui Carmen. O adaug aici pentru fanii exclusivi ai Liei.

 

 

 

Ei... DA! In sfarsit am cunoscut-o pe Lia :)

 

 

 

SI pentru ca lauda de sine nu miroase a bine (sau in cazul asta miroase a ulei de cocos) voi fi succint.

 

Saptamana asta am ars-o Profesor Gavrilescu si am evadat in afara timpului si spatiului cu 2 ore petrecute la sud de bariera in iatacul din Berceni.

 

Acolo, conform aranjamentului prealabil am fost intampinat de buna mea prietena Carmencitta si buna ei prietena (acum sper ca si a mea) Lia, cocotata pe tocuri si in lenjerie neagra care ii decupa frumos pielea pe fundalul incaperii intunecoase.

 

Doua ore in compania acest doua cariatide voluptoase sunt exact recomandarea medicului sau farmacistului. Nu are rost sa le mai descriu, atata doar ca Lia este mult mai draguta si mai prietenoasa decat as fi dedus din topicul ei. Cu o diferenta de doar 2 zile intre zilele noastre de nastere, eu zic ca ne-am potrivit destul de bine si oricum am avut-o pe Carmen care sa sudeze podul de flori dintre noi.

 

 

 

A urmat un rasfat bahic (si pepsic, tinand cont ca am amestecat vinul cu pepsi, ceea ce nu a facut decat sa sporeasca sentimentul de destrabal la sfarsit de liceu) in care ne-am jucat de-a balaurul cu 3 spinari in voie. Si pentru ca backgroundul de securist mi-o cere, codurile de procedura au fost ON cu ambele cetatence, un frumos dar scurt NP cu Lia si pe Doggo si pe Missio la care nu am mai rezistat si Barajul Bicaz a cedat presiunii, revarsandu-si puhoaiele in zagazurile cauciumbate din Valea Calda. Asa-mi trebuie daca am venit "statut" la amazoance, mai ales dupa ce (cheia de bolta a experientei) fetele m-au protzapit in picioare - una lucrandu-ma pe fatza si una pe spate, ambele in genunchi de ma simteam ca pe-un poster cu Conan Barbarul din anii `80. Ah da, si sa nu ignoram spectacolul de inceput oferit de Lia intre picioarele lui Carmen, oferindu-i cadou o doza sanatoasa de https://retete.unica...imbi-de-pisica/, serviciu intors de Carmen in timp ce Lia statea Lupoaica iar eu Traian in fata ei.

 

 

 

Dupa prima etapa a amicalului am bonduit putin cu Lia, amandoi intinsi pe burta si lasand-o pe Carmen sa ne maseze dragastos, cum stim ca ii face placere. Toate bune si frumoase pana Carmen ne-a intors pe spate ca pe clatite si a inceput sa framante din nou aluatul care incet incet a prins viata. Lia a simtit que-ul si a revenit si ea mai aproape, condimentand cu french kiss, nip kiss si mai jos cate un pic (vorba Mezinului Montague Fantastik) pana cand cele doua prietene s-au dedicat trup si suflet unui BJ piperat, cu mare atentie din partea Carmencittei la zonele adiacente, unde se ascunde partea nevazuta a penisului, exercitandu-si farmecele intr-o miscare de "vino-ncoa" care a rechemat Batalionul 2 Infanterie Spermatozoizi de pe unde s-or fi ascuns ei, l-a repus in pozitie si l-a trimis in lupta pentru a recuceri buzele si limba primitoare ale Liei. Cel putin asta cred. In penumbra iatacului nu mai stiam cine ce imi face, si senzatiile intrau pur si simplu in overdrive. Destul cat sa o trimita pe Lia la baie pentru o reimprospatare in timp ce Carmen a continuat sa maseze si ultimul strop de vlaga din transheele mele.

 

 

 

Si cum mai aveam juma de ora am mai stat la barfe si povesti ca o tzatza ce sunt, ne-am mai cunoscut, ne-am mai hahait. Admirabila oferta Carmencittei sa "mai dam o tura" dar eu am perspective mai realiste decat Ministrul Transportului cu privire la Metroul Otopeni in 2020 si am zis "hai totusi s-o lasam asa". Pupaturi inainte de dush, pupaturi dupa dush, pupaturi pe imbracare, pupaturi pe incaltare, pupaturi pe mers la usa, pupaturi pe descuiat, pupat Piata Concupiscentei si retras satisfacut, muls si feleguns spre Metrou Aparatorii Patriei. Si astfel, cu bateriile incarcate m-am putut intoarce la munca, contribuind astfel la Pilonul II si devenind eu insumi un mic "aparator al patriei"

 

 

 

Cotizatia a fost conforma cu tariful specificat de fiecare domnisoara in topicul sau. Igiena impecabila, GFE-ul prin tavan, o experienta de pus la panoplia cu amintiri.

 

 

 

Va pupa Jean si sa fiti iubiti.

 

 

9

Raspuns

Citare Multipla

Raporteaza

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucureÅŸti
  • Oras:bucureÅŸti

Wow! păi ce-ați făcut, mă fetelor mă?

Un topic nou :)))))))))) cu două fete superbe.Două fete cu servicii de top:))))))))

Carmen și Lia fac parte din puținele escorte, cu totală implicare pentru satisfacerea dorințelor clientului.

Eu personal o cunosc doar pe Carmen,de peste un an ( cum se spune pe aici.....am abonament la ea)

Pe Lia o știu doar din recenzii și din ce o laudă prietena ei Carmen:)))))))

Felicitări fetelor:))))) sânteți cele mai tari!!!!

Vă sărut și vă doresc weekend minunat și plin de bucurii!!!

Vorba unui banc:)))))))

Pe amândouă părinte?

Pe amândouă

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...