Sari la conținut

Monicasexy 0767701351


cutebadboy

Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare...

 

am urmarit-o de ceva vreme pe domnisoara asta, am sunat, dar fara succes, citind pe forum ca raspunde pe whatsapp, am zis ca incer... raspuns instant, am schimbat cateva vorbe, am zis ca vb mai tarziu pentru programare, zis si facut!! tot a decurs fara probleme...

 

note:

 

locatie: 9, pe magheru langa ing, apartament mare, curat, tot ce vrei, s-a scuzat ca nu a adus prosoape curate (cand am ajums eu avea unu mic dar curat), avand alta locatie unde doarme, si bagajele fiind acolo...

 

aspect: poze reale, superba la corp, frumusica la fata, ochelari (mie iminplace) ... pasarica foarte frumoasa... nimic de obiectat

 

op: 7, destul de bine executat, dar fiind protejat nu prea te poti bucura... tente bune de deep, fara atentie la oO... parea putin grabita sa trecem la normal, am zis sa mai faca oral, la care mi-a raspuns ca doar a intrebat ca ce pozitie vreau la normal, nu ca si sa trecem... cerut 69, superba pasarica, dar la fel putin grabita, s-a ridicat, si am trecut la normal

 

np: 9, se misca foarte bine, in orice pozitie o pui ai o priveliste placuta, dar la fel pare putin grabita, m-a intrebat de la prima pozitie dupa cateva minute daca vreau sa termin asa, dar am continuat inca 3 pozitii, nu a zis nimic, si finalizare super frumoasa pe burtica ei!!!

 

gfe: 7, fazele cu grabitu poate au fost din cauza ca a fost prima zi, si a vrut sa inceapa in forta, per total oricum am stat 25 de min, a raspuns de 3 ori la telefon cat am fost acolo, lipsa on, lipsa fk, dar in rest e super, poti sa vb cu ea, e prietenoasa...

 

igiena: 10, nimic de reprosat, mers la baie si inainte si dupa, cum ar trebui sa faca orice escorta!!!

 

cadou: 150/nr .... rap. c/p:nu prea bun, din cauza la op!!!

 

recomand: da (de trofeu, si decizi dupa daca mai mergi) ... revin: da (daca mai sta pe la noi, si nu o sa fie prima pe lista)

 

per total a fost o intalinire reusita dar la pretul asta poti opta pentru ceva mai bun

 

bafta!!!

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

150 de lei cu totul protejat fara FK si gfe scazut. mda. fara comentarii

Într-adevăr are un gfe mai scăzut,nu e pisicoasă,dar merită investiția. Are corp super mișto,sănii tind către perfect, abdomen frumos și fund de zile mari. Cred că are altfel de comportament la oră,având timp de joacă cu ea.

A mai fost la noi în Septembrie fata.

  • Like 3
Link spre comentariu

Buna dragilor :* ieri am avut o zi plină... Am umblat mult pe afara frig cu valiza după mine pana m-am acomodat cu locația,cumpărături :( am fost foarte obosita și agitata :( probabil din cauza asta nu am fost suficient de relaxata cu voi cei care mati vizitat...mii de scuze :*

mie nu mi se pare sa ceri scuze si totul se uita! fii draguta si fai celor care s au pacalit cu serviciile tale o oferta ca sa te  mai viziteze o finalizare in plus o reducere ...deoarece tu ai luat toti bani dupa ei si n ai oferit cea ce asteptau pt banii aia!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Bucuros pentru revenirea fetei am făcut o programare pentru jumate de ora de răsfăț.

Sunat la numărul din topic și am fixat întâlnirea.

Fata și-a schimbat locația,acum e pe Lalescu aproape de Transilvaniei.

Ajuns în locație mă aștepta după ușă o fată frumușică cu ochelari,tânără,îmrăcat în haine de stradă,fiind ajunsă și ea recent în locație.

Lăsat banii din propria inițiativă în cameră și m-am dus la duș.

La revenirea în cameră mă aștepta goală în pat,abea așteptam să șifonăm cearceaful.

Oral foarte plăcut chiar și protejat,apoi trecut în 69, unde îi masam fesele superbe cu piele catifelată,jucăndu-ma cu prunica ei micuța și frumoasă.

La inițiativa ei am folosit și un vibrator la np ,ea pe spate ,masându-și clitorisul cu vibratorul,astfel provocând plăceri mai ample pentru ea,penetrând-o ușor la început,iar văzând că imediat se termină am mărit ritmul și intensitatea mișcărilor pentru o plăcere mai puternică și îmi plăcea foarte mult cum îi sar sânii mari și frumoși.Hai și tu,spunea înainte să termine,dar nu am vrut și eu să termin așa rapid,vroiam să mă bucur mai mult de corpul ei . Schimbat în doggy,peisaj superb,are un cur foarte fain.

După câteva minute de pompat am schimbat iar cu ea pe spate pe marginea patului,eu lângă pat în genunchi o penetram și mă jucam cu sânii până simțeam că se apropie finiș-ul. S-a pus în genunchi în fața mea jucându-se cu sânii până a venit tsunami cu un jet,izbindu-se de ele ca valul mării de o stânci. Am stors până la ultima picătură fără să mă simt grăbit.

Să acordăm și notele

 

Locație 9, apartament curat,frumos,pat ok,baie cu gel,prosop

Aspect 9,fata 9,sâni 11,fund 10,picioare 9

Op 8, plăcut,dar e protejat,fără cim

Np 9, se mișcă bine,nu comentează la poziții,peisaj frumos din toate unghiurile

Gfe 8, comunicativă,nu e lipicioasă

Igienă 10,nimic de reproșat

Cadou 10, merită experiența,150 lei o fonalizare,op,np,cob. Timp petrecut 25-30 min dtd

De recomandat Da

De revenit Da,cu siguranță.

 

Mulțumesc Monica,ești o fată tare drăguță și îți sugerez ca în urma recenziilor mai puțin plăcute să acorzi mai multă atenție persoanelor care îți trec pragul,astfel toată lumea va fi mulțumit și vor reveni la tine.

  • Like 7
Link spre comentariu

Am ajuns si eu pe la domnita mult laudata dar sincer nu stiu de ce.Sunat programat,am ajuns la locatie pe Traian L. fara sa astept inca 5-sau 10 minute in fata blocului mi a primit.deschide usa si statea in patele usi cand inchide usa ma uitam primadata la picioare ,sani si fata .intradevar corpul e ok mai alba dar la fata nu e o frumusete.Neavand timp sa sun in alta parte am ramas.

Intrand in camera direct la dezbracat ea ma astepta pe pat cu prez in mana pt ea nu face on asta stiam. dupa cateva minute de op pt mine ne spectaulos dadea din cap in stanga si dreapta miscand capul nui wow.trecand la norma m a intrebat daca putem folosi si vibratorul? na asa mai merge in sfarsit ceva ia s a pus pe spate piciorele sus am vrut sa ii iau vibratorul sa io bag dar Nu!! zice vibratorul nu l bagam ! doar dupa ce o penetrez o tine acolo :)) ohhh ma gandeam bagamas p... dupa cateva miscari ma intreaba finalizezi asa??? WTF?? NU!!! hai schibam vina tu peste mine! s a acomodat! dupa care am finalizat pe sani ei. macar asta a fost ok!

Locație 9 apartament ok
Aspect 7 fata -9 sani 9-fund 9-picioare
Op 7
Np 8
Gfe 8 comunicativă
Igienă 10 inainte nu dar dupa a facut si ia dus
Cadou 150ron sincer mai mult de 100 nu merita!  .
De recomandat :pt prieteni la pretul asta nu
De revenit NU

Asta e parerea mea.Toate cele bune si ciocane tari

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...