Sari la conținut

Hot Bunny House 0720480977


Postări Recomandate

  • Oras:Constanța City
  • Oras:Constanța City

Buna sa va fie inima dragii mei..tocmai ce m-am intors de la primul meu masaj erotic si vreau sa va destainui marea mea experienta.Deci avand  in vedere ca nu am mai incercat asa ceva am zis sa ii dau o raita...Deci k sa scurtam cuvantu...sa incepem cu inceputu...Locatia este exemplar explicata de confratele nostru talibanu..ajuns acolo am fost intampinat foarte elegant de domnisoara receptionera care mi-a aliniat "oferta".Pe principiul vazut-placut am ales-o pe domnita blonda care mi s-a parut mie simpatica si am purces catre camera...Camera ok...curata... cu prosoape mari curate...cu muzica...era misto daca baga un Salam...dar mna.. :laugh2 ...si sa trecem la masaj...Ce sa zic avand in vedere k e prima mea incursiune a fost foarte placut...inceput cu un masaj de relaxare bine executat continuat cu unul erotic dar cred ca tot timpul e loc de mai bine...eu ma asteptam la ceva gen nuru massage..oricum experienta misto...e super destresanta...Si acu partea cu notele

 

Salon-un 10 de la mine-pare nou...e curat...se schimba si cearsaful si prosoapele si are si apa calda si geluri de dus...si sa nu uitam de fete frumoase :clapp

 Fata cu care am intrat eu-10 la corp...frumoasa foc...blonda....pacat ca nu poti sa :doggystyle

Gfe..8 cu indulgenta...ma ascultat  foarte docila...dar cam atat...si mna doar nu mie o prietena pana la urma isi face treaba.

 

Oral,anal,normal nu se pune problema

 

Receptie de nota 10- am primit si ceva din partea casei deci :innocent

 

In final ce sa zic recomand macar o incercare...face bine la sanatate :baby2

De revenit...nu stiu inca...as vrea sa incerc si celelalte saloane :crazylove

 

Si la final ma plec in fata domniilor voastre pentru ca ati avut puterea si rabdarea sa cititi aceste randuri...nu stiu cat de folositoare sunt..dat fiind faptul ca e prima experienta dar avand in vedere ca am fost primit bine si nu si-au batut joc...macar atata merita ...Numai bine :bow2

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna Egoa! Ne bucura mult sa stim ca prima ta experienta in  materie de saloane de masaj erotic a fost una ce a lasat o impresie buna.Multumim de recenzia facuta,apreciem suportul dumneavoastra.Va mai asteptam pe la noi.Pupici

  • Like 2
Link spre comentariu

Ziua buna,

S-a gandit si fratele vostru azi sa incerce pomul laudat, si evident m-am dus cu sacul.... de bani. Sun la nr din afis mi se spune adresa cer niste detalii cum sa ajung, cam greu fata care a raspuns nu prea a stie sa te indrume, in sfarsit am gasit adresa tks for GPS.

Odata ajuns in locatie fff frumos, doar doua fete una obosita de viata celalta de somn, cei drept era ora 15:00 nu as fi intrat dar mi-a fost lene sa mai caut alt salon. 

Intru la dusulet baia cu toate cele:apa calda gel de dus , prosop curat totul impecabil.

Intru la masaj cu cea obosita de somn (nu dau nume se  vede motivul mai jos)

Incepe malaxorul si a framantat materialul mai ceva ca painea. Dupa 40 min bate la usa colega si zice gata, ma ridic privesc la ceas doar 40min, somnorici isi cere scuze si incepe o laba sictirita. la finalizare se urca pe mine si imi da detaliile in caz ca doresc mai mult, ea nu face sex din prima (sa mai vii si a doua oara), mentionez ca eu nu am cerut sex ci doar masaj erotic, dar ce a prestat ea nu se poate numi in vre-un fel.

locatie --10 

maseuza mea--10 arata super bine pacat de somn

receptie --10 ti se ofera si din partea casei cafea apa sau ce mai vrei 

masaj--- nu a existat framantat painea 

baia --10

conditii super dar lipseste subiectul la acest salon.

eu unu nu mai incerc, masajul erotic e masaj erotic, nici laba nici framantat aluatul fetele mai au mult de invatat, daca vroiam sex ma duceam la sex nu la salon.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna "futaciosule", daca intradevar masajul pe care dumneavoastra l-ati primit nu a fost la inaltimea asteptarilor ,ne pare rau dar va pot spune doar ca nu cautam scuze ci doar ca,probabil chiar fetele erau obosite."Pomul laudat" asa cum ne-ati descris,consider ca a primit  recenzii sau comentarii bune( zic eu)datorita calitatii pe care noi incercam sa o oferim tuturor clientilor.Daca dumneavoastra ati prins un "mar stricat" asta nu inseamna ca tot "pomul" este asa.Si chiar si asa,nu cred ca o mica parte "alterata" va poate convinge sa nu mai incercati o alta experienta,la o alta ora si cu siguranta cu o alta fata.Inca ceva:nu mi se pare o atitudine pozitiva,sa spuneti ca ati ramas  la noi doar ca va era lene sa va duceti in alta parte.Din start ati pasit pragul receptiei cu o mica dezamagire a debusolarii in spatiu(nu toate fetele sunt din Constanta si nu toate au abilitatea de a ghida prin telefon pe altcineva).Eu cel putin consider ca e foarte importanta si comunicarea intre client si maseuza,colaborare frumoasa ca altfel se poate ajunge la...."framantarea aluatului si laba sictirita" Ceea ce va pot sugera este sa mai dati  o sansa,stiti vorba aceea...a 3-a oara e cu noroc (glumeam,desigur).Dispunem de destule fete frumoase si care nu "framanta aluatul" si care fara indoiala va v-a pune in postura de a reveni cu o alta recenzie cu totul si cu totul  cu alta parere.Va multumesc mult pentru comunicare si interes,va pupam si desigur va asteptam la noi ! Beatrice

  • Like 4
Link spre comentariu
Reputație: -118
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Poate ideea unei reveniri la un pret promotional, la o intalnire cu un " mar" bun ar putea fi tentanta pentru dezamagitul nostru.

 

Problema reclamata de Futacoisul este des intalnita  la multe  saloane. Isi aduc cele mai bune fete la orele de noapte unde cererea si profitul este cel mai mare.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am revenit acum dupa un masaj la casa iepurasilor fierbinti si ma bucur ca m-am decis sa merg.

 

Fiind cu treaba prin oras pentru cateva ore, am sunat la cateva saloane ca sa asigur terenul - program, nr. fete etc. - si am ajuns la concluzia ca este un HotBunny este alesul: program non-stop, 4 domnisoare la datorie. Desi mi-ar fi placut sa existe o asociere de "nume de scena" + fotografii pe site-ul lor, verificand in alte parti mi-am dat seama ca altele nu sunt updatate, deci administratorul lor nu s-a ocupat de ele. 

 

Pe principiul "prima impresie conteaza", am pornit spre salon si am sunat cu 5 minute inainte de a ajunge. Locatia (nota 10) este noua, relativ usor de gasit (evident, cu GPS) chiar si pentru un vizitator al orasului, marcata corespunzator si oarecum, retrasa pe stradute. Mi s-a confirmat ca pot intra si am ajuns in receptie unde mi s-au oferit racoritoarele de rigoare pe care le-am refuzat... ca doar ma rodea curiozitatea sa le vad pe fete.

 

Au venit 3 fete. Nu mi-am dat seama daca oferta de 4 o includea si pe domnisoara care m-a intampinat la receptie sau una dintre fete era deja ocupata. Oricum, am ales bine. O domnisoara blonda, frumoasa, Antonia, cu care am urcat la camera rosie. Dus scurt intr-o baie care era curata si uscata, aflata pe hol, deservind camerele de sus. Papuci exista. Prosop mare si curat.

 

Revenind la fata, mai ales la aceasta sectiune spun ca "I got lucky" pentru ca domnisoara a stiut sa se faca placuta, fara sa puna prea multe intrebari dar intretinand subiectele de conversatie din timpul masajului. Nota: 10. Zambareata, jucausa, pisicoasa. Am mai spus ca e frumoasa (adica pe gustul meu)? Da, dar e bine sa incheiem caracterizarea ei asa. :)

 

Domnisoarele lucreaza 24 de ore, de la 12 la 12 (schimb de ture la pranz).

 

Masajul (nota 9) a inceput cu relaxare, de la glezne pana la gat si a fost ok, bine executat. Masajul erotic nu a continut prea multe picanterii dar nici nu am simtit nevoia pentru ca imi placea fata. Mentionez ca am propus + pentru ca imi placea tipa, dar nu se poate.

 

Desi mi-am propus sa ma uit la ceas pentru a vedea cat a durat (mereu uit sa fac asta), nu mi-a iesit nici de data asta.

 

Cursul de schimb: 160.

 

E de bine. Testat si recomandat.

 

PS: Si ca sa raspundem si colegilor, diferenta intre nud si VIP - o camera mai mare si o sticla de sampanie. Nu justifica diferenta de pret, zic eu.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu in cele din urma sa vad despre ce e vb la acest salon intrucat il aveam de mult in vedere.

Am sunat programat in 30min ajung la locatie straduta lejera locuri de parcare pe alese desi e in centru (un + pentru asta), locatia e o vila, nu stiu daca e noua dar arata f bine totul nou inauntru. Receptionera ma intampina destul de politicoasa, am inteles ca nu era BeatriceBunny ci fata de pe cealalta tura, ma intreaba daca vreau ceva de baut!? Vin si fetele 5 la numar: 2 brunete 1blonda si 1 satena. Aleg fata blonda intru cat mi-a placut de ea.

Aleg masaj erotic topless 130ron.

Ma conduce sus in camera, imi zice sa ma fac comod si revine in 3-4min. Incepe cu un masaj de relaxare nu wow dar destul de bun, apoi erotic cu finalizare pe sani. la capitolul comunicare si GFE nu stiu daca trece clasa, nu pot sa zic ca a fost rece dar trebuie sa-i scoti cuvintele cu clestele, eu nu prea ma simt in largul meu asa.

 

NOTE:

Locatia:         10

Igiena:           10 atat a locatiei cat si a fetei, am facut si dus dupa iar baia - aceeasi igiena impecabila

Aspect fizic:   8,50

Masaj:            8,50 - 9 bun dar nu wow

GFE:              6,50 (f tacuta o iert totusi ca nu a comentat la nimic)

 

Stat aprox 55min cu tot cu dus.

Per total nu e o experienta rea mai ales ca eu pun mult accent pe igiena (daca nu e de 10 nu e igiena) si aici nu am gasit ce comenta negativ.

Numai bine,

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Saluut! Multumim pentru ca inca sunteti alaturi de noi,eu personal imi cer scuze ca nu mi-am facut prezenta de ceva timp.Igiena,profesionalismul,discretia si multumirea clientului nostru sunt  printre principalele obiective ale noastre de baza. E o senzatie placuta sa stai sa citesti astfel de recenzii pline de comentarii placute si de incurajari.Pentru noi asta inseamna ca ne facem treaba asa cum trebuie(totusi,asta nu inseamna ca nu acceptam si micii "bobarnaci",sunt bine veniti si fara nici o suparare).Te astept si pe tura cealalta.Pupici o zi frumoasa si multumim inca odata   :2qm40hg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

   Va asteptam la salonul nostru,care incet si sigur prinde un renume printre cei ce aleg sa-si petreaca cateva momente in compania unei domnisoare dragute.Salonul Hot Bunny House dispune si de un site pe care va invitam sa-l "rasfoiti" :  www.hotbunnyhouse.ro  .Acolo veti gasi si poze(reale) cu domnisoarele,o lista de preturi dar si o mica descriere a fiecarui tip de masaj in parte.Daca aveti totusi nelamuriri sau pur si simplu v-ati hotarat sa faceti o programare,sunati la unul dintre numerele de la receptie(0720480977 /  0741399760  / 0764691359 ) si va voi raspunde eu sau una din colegele mele si sigur veti primi toate detaliile de care aveti nevoie. 

  Va aducem la cunostina ca se lucreaza in 2 ture fiecare avand cate 6 fete prezente,astfel ca veti avea de unde alege cu siguranta,fiecare avand sarmul si frumusetea ei dar si indemanarea de a te duce pe culmile extazului.

  Daca totusi nu am reusit sa va conving eu,pe aceasta cale,cu siguranta va vor convinge iepurasii fierbinti.Aveti nevoie macar doar de o simpla curiozitate,restul...vine de la sine.Va asteptam.Pupiiiici :* 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Eu am avut norocul sa intru cu ea si m-am simtit excelent.

Incearca foarte mult sa indeplinesca cerintele clientului, cat timp acestea se incadreaza in masajul erotic.

 

Sper sa mai am aceasta placere

Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Bunaa !!Gyo ,da eu sunt si da se poate intra si cu mine in masaj. :) te astept cu mare drag,Stii unde sa ma gasesti.:)

In alta ordine de idei,a venit si toamna,iepurasii sunt la fel de fierbinti si va asteapta cu acelasi program si in acelasi stil in care v-am  rasfatat pana acum.Pentru clientii nostri mai vechi sunt si cateva fete noi care ar putea sa va incante iar pentru cei ce urmeaza sa vina sigur vor fi fermecati de frumoasele  noastre domnisoare.Ce e mai placut sa incepi o seara de toamna intr-o atmosfera calduroasa,alaturi de o  companie placuta,cu o muzica relaxanta pe fundal intr-o locatie discreta?Asteptam un telefon .Pupiiici :*

Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Nemo,multumesc mult de tot,Acum am observat postarea ta.Te mai astept si chiar ma bucur ca ai avut parte de o experienta frumoasa.Cat despre ideea mea despre masaj prefer sa nu o discut aici,nefiind corect fata de colegele mele.Va astept atat eu,cat si colegele mele pentru o ora e neuitat.O seara frumoasa! :crazylove

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

O recenzie Intarziara : 

 

Am vizitat salonul de 4 ori anul asta - Martie de 2 ori , Mai si Iunie

 

La vizita numarul 3 am gasit cu totul alte fete(poate normal , dar mi-a lispit cea pe care o cautam). A fost confirmat ca s-au schimbat fetele.

La vizita numarul 4 , fete noi , insa am fost asigurat ca nu s-au schimbat fetele , dar ca ar fi alta tura.

 

Primirea a fost de fiecare data placuta (politicoasa si prietenoasa).

Locatia este la intersectia a doua strazi (din care una un pic cam intunecata), dar vila arata bine , mai ales pe interior. Parcare fara dificultati in a gasi un loc.

Vizitele 1-3 - Nude Mssage

Vizita 4 - Masaj cu 2 fete.

 

NOTE:

Locatia:         10

Igiena:           10 atat a locatiei cat si a fetei, am facut si dus dupa iar baia - aceeasi igiena impecabila

Aspect fizic:   7-8.5

Masaj:            Vizita 1 -9 , Vizita 2 - 9, Vizita 3 - 6 (masaj in graba cu insistente in zonele genital dupa primul sfert de ora, dupa ce am refuzat propunerea unui raport sexual pentru care se plateste extra) , Vizita 4- 8 (fetele erau foarte obosite , si....as fi asteptat un pic mai multa "colaborare" intre fete decat discutii si glumite intre ele)

 

GFE:              Exceptand Vizita 3 , care nu a fost chiar reusita , undeva la 9

 

In general , salonul e OK , iar serviciile depend de fata pe care o alegi.

 

Poate ca un pic tardiva recenzia mea , dar am lipsit mult de pe forum.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna Cristanval ! Multumim pentru recenzie,pot spune ca daca ai venit de 4 ori te mai asteptam si a 5a,a 6a... hi hi hi .S-a mai discutat odata dspre "oboseala" fetelor.Pot spune ca programul momentan este unul non-stop.Se lucreaza 24 cu 24 h.Uneori este dificil sa iti lasi oboseala si problemele personale deoparte si sa fii un "personaj" in fata clientului.Nu sugerez ca exista falsitate ci doar o mica schimbare intre fata ce iese pe usa bucatariei si cea din receptie.Daca existe mici glume intre fete este pentru a detensiona atmosfera(uneori stanjenitoare si tensionata) si pentru simplul fapt ca intre fete exista prietenie si asa,clientul vine in atmosfera noastra de "familie"."Colaborarea" si "focusarea" asupra dumneavoastra are loc mai intim intre client si maseuza.Nu?Ce ar fi daca toti am sta ca la zid,tacuti,am raspunde doar atunci cand suntem intrebati si nu ne-am veseli putin? 

 Cat despre fata pe care dumneavoastra o cautati,ne pare rau dar iepurasii nostri mai "zburda" din cand in cand.Iar domnisoara ce v-a propus din proprie initiativa extra,acest lucru nu il putem controla,fiecare fata raspunzand pe propria piele de ce face.Asa cum se discuta mai de mult,fiecare copac are cate un mar cu viermi.Tin sa cred ca l-am extirpat (yes,sometimes i am a lil bit bitchy..i know muahhaha)glumesc.

 In concluzie te mai asteptam cu o vizita,o alta recenzie,si un mare 10 cu felicitari hehe.Pupici

Link spre comentariu
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat

Zilele trecute am ajuns si eu la acest salon.

Am sunat, am aflat ca sunt 4 fete "la munca" si am ajuns la locatie in 10 minute maxim.

Cand am intrat, am aflat ca de fapt sunt doar 2 fete pentru ca doua au plecat la o comanda, de parca are vreun rost sa imi bat capul sa le cred.

Receptionera cred ca era 50% de etnie si a doua fata era 100% de etnie. Cea de-a doua fata era imbracata intr-un tricou pana la genunchi si lasa impresia ca am deranjat-o de la somn. Ambele erau foarte plictisite fara nici un chef asa ca am plecat. 

 

Daca or mai fi si romance pe acolo, merita o vizita, locatia e ok. Daca sunt doar fete de etnie (macar daca ar fi frumoase), eu unul nu recomand.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Buna! Noi am mai discutat odata despre fetele "de etnie" de la salonul nostru.Repet,ca nici o fata nu este de etnie.Asta garantez eu.Cum am spus si mai sus,suntem mai multe fete,chiar pe doua ture,daca intradevar doresti sa afli cat de competente sunt fetele de la Hot Bunny House eu iti sugerez sa mai incerci odata.Nu ai precizat ora la care ai venit.Nu pot sa explic atitudinea si aspectul fizic al fetelor cat si absenta celorlalte doua fete deoarece eu sunt pe tura cealalta.Pot doar sa te invit sa incerci intr-o alta zi si cu siguranta vei veni cu o alta recenzie,facuta asa cum trebuie. Te asteptam

Link spre comentariu
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat

Buna! Noi am mai discutat odata despre fetele "de etnie" de la salonul nostru.Repet,ca nici o fata nu este de etnie.Asta garantez eu.Cum am spus si mai sus,suntem mai multe fete,chiar pe doua ture,daca intradevar doresti sa afli cat de competente sunt fetele de la Hot Bunny House eu iti sugerez sa mai incerci odata.Nu ai precizat ora la care ai venit.Nu pot sa explic atitudinea si aspectul fizic al fetelor cat si absenta celorlalte doua fete deoarece eu sunt pe tura cealalta.Pot doar sa te invit sa incerci intr-o alta zi si cu siguranta vei veni cu o alta recenzie,facuta asa cum trebuie. Te asteptam

Am fost undeva intre orele 18-19. Multumesc de lamuriri dar a doua oara nu mai calc in locurile in care am fost nemultumit odata. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

Aici este greseala ta(daca ma intrebi pe mine).Nu e ca si cum ai consuma un produs.Aici este vorba doar de servicii.In domeniul acesta,nu poti spune ca fizicul,masajul propriu zis,modul in care ai fost primit,"echipamentul" ,le caracterizeaza pe toate fetele(vorbesc in general,nu doar la Hot Bunny).Oricum este alegerea ta,ti-o respectam desigur si daca te ajuta cu ceva,imi cer eu scuze in numele colegelor de pe tura cealalta pentru modul in care ai fost primit.Poate daca citesti alte recenzii te va ajuta sa-ti schimbi parerea.Multumim oricum pentru mesaj.O seara frumoasa!

 

Am fost undeva intre orele 18-19. Multumesc de lamuriri dar a doua oara nu mai calc in locurile in care am fost nemultumit odata. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare.

Am vizitat vila de la intersectia a 2 stradute foarte aproape de bd mamaia,locatie usor de gasit.

S-a intamplat inaintea sarbatorilor.

Interiorul frumos decorat ca doar era perioada sarbatorilor.Era trecut de ora 22 asa ca pe fundalul semiobscur nu s-a putut face o impresie ca la lumina zilei..Receptionera mai mult ocupata cu laptopul si postarea anunturilor probabil, imi face prezentarea a 3 fete disponibile in acel moment, care aratau de la bine in sus in costumatiile sexy si tocuri inalte.

Mi se prezinta tariful si multiplele posibilitati de masaj, aleg masaj nud cu 1 domnisoara la 160 ron.

Urc in camera cu aleasa, fata imi da un prosop si imi arata directia spre baie, imi spune ca revine si ea dupa ce isi face toaleta.

Reveniti in camera se incepe cu un masaj de relaxare bine facut de care am fost incantat.. restul detaliilor nu le pot spune, doar este salon de masaj. Finalizarea insa a fost mult mai exploziva decat la multe escorte vizitate inainte. 

 

Locatia : 9 usor de gasit, frumos amenajat interior.

Igiena : 9 prosop, papuci, gel de dus si tot ce trebuie.

Masaj : 10 mi-a prins bine mai ales pt spate si umeri.

Aspect fizic : 9 , daca si la lumina zilei as avea aceeasi impresie as mai plusa 1 pct.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Hot Bunny House
  • Oras:Hot Bunny House

  Salutare prieteni dragi!Pe noul an nu ne-am "auzit" deloc"La multi aaani!"Va dorim un an nou cat mai bun,cat mai fierbinte,mai relaxat si mai plin de idei.Noi luna viitoare implinim un anisor de cand   noi ne lasam incantate de personalitatile voastre sarmante iar voi va bucurati de serviciile noastre prestate cu mare placere.Va multumim pentru sustinere dar si pentru atentia atrasa asupra unor mici lucruri.

  Cum vine frigul,toti incercam sa ramanem in locuri calduroase si primitoare.Asta este descrierea perfecta pentru locatia noastra de aceea va asteptam pe toti doritorii,curiosii si impatimitii ai masajelor erotice,la noi,la Hot Bunny House.

  Avem fete noi,extrem de frumoase,aceeasi locatie curata,dam dovata de acelasi spirit si profesionalism(chiar daca uneori mai nimeriti poate,aiurea :P ) si oferim aceleasi momente de neuitat.

Multumim Beethoven pentru recenzie,imi pare foarte bine ca ti-a placut la noi si te mai asteptam cu mare drag!

Sunati si faceti o programare,nu pierdeti nimic.

Sunt Beatrice,va pup atat eu cat si dragele mele colege! :* :* :gifs_ojos  :heart:

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...