Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge

Lucrezi?

tu ce zici?(sigur iti doresti,odata ce ai intrebat)a postat ,pe 15 martie? .Ai nr  de aici de pe forum,suna si gata!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA

Lorren  ce fatuca faina erai tu odata ....din pacate ai disparut complet

 

Ce bine ar fi daca ai mai da un semn de viata ...despre existenta ta pe pamant 

 

Unii din fanii adevarati nu te-au uitat....vad insa ca tu ne-ai uitat de tot .

 

Vine vara ....mare ,soare ..nopti de relaxare ...atingeri placute ....o boare de placere nu strica nimanui

 

Loreen ...esti o poiezie de femeie ...nu sta ascunsa si uitata.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutări fraților!

 

Deci încep prin a spune ca ma chinui de câteva luni sa ma intersectez cu minunăția asta și într-un final ieri am reușit și am ținut dinadins sa ma vad cu ea de mult mai mult timp, de pe când activa pe la sensul acela cu strada București, (dar eu am fost de cele mai multe ori plecat) , manat tot de recenziile bune ale fraților noștri și pe aceasta cale le mulțumesc, va salut 👋 pe toți, este o minunăție, îmi vine sa o adopt 😅ðŸ˜. Nu am mai făcut eu un așa click cu o excorta de ceva timp. Trecând peste introduceri bag recenzia.

Modalitate de contact, doar wapp, mesaje și multe mesaje în tot acest timp. Am chemat-o la mine la o deplasare (doar asta face) dacă ar fii avut o locație mi-aș face abonament la ea 🤭🤭. De cum a sunat la interfon aveam niște emoții ziceai ca sunt adolescent, când îmi bate la ușă și ii deschid, o fata îmbrăcată frumos, și cu un zâmbet superb. Ea se așează pe pat, o servesc cu o apa rece (alegerea ei) destindem puțin atmosfera, eu încă eram în picioare 😂 nu prea știam ce sa fac?!? mă întreabă ca eu de ce nu stau? m-am conformat și mai vorbim puțin, ma întreabă dacă se poate fuma, și am ieșit pe balcon la o țigare, am mai stat preț de câteva minute la vorbă iar apoi ea fuge la baie sa se pregătească și eu am așteptat-o în cameră. Iese ea frumos din baie, într-o lenjerie sexy roșie și ne așezăm în pat, vine lângă mine, și de aici începe show-ul, sărutări, de ambele părți, îi explorez corpul, și ea mie și asta mi-a plăcut cel mai mult la ea, se vede ca are un GFE maxim, nu precum multe altele, direct oral bla bla bla, între timp ii dau și chiloțeii jos, ca nu m-am putut abține sa nu bag botul la savarina. Ca sa nu o mai lungesc vine și rândul la oral nep, frumos tata, deep, umed, plăcut, mângâieri ce sa mai, eram în visul meu 😅. Trecem și la normal pro, un doggy style si va spun sincer ca se cambreaza superb tata, superb, fundul ala este demențial, și nu a folosit pic de lubrifiant. Ea dădea contre ușoare gemete, am mai prins-o și eu din când în când de sânii ei micuți dar frumoși, și plăcuți la atingere, de supt nu mai zic 😅. Dar într-un final fata m-a "dovedit" și am finalizat în balonas, epuizat, am mai stat asa preț de câteva secunde în ea și abia apoi ne-am așezat în pat puțin iar apoi ne-am fresh-uit. După toată acțiunea asta (nu am detaliat tot ca este ceva de scris și mai păstrez și pentru mine), am mai ieșit pe balcon la o țigare și o cola amândoi, am mai discutat iar apoi fata și-a luat adio de la mine cu câțiva pupici și sărutări ca parca îmi venea sa o țin și peste noapte dar deh... Cash-ul este la bancă, ca altfel goleam portofelul 🤭🤭.

In concluzie fraților MULÈšAM FAIN pt ca din recenziile voastre m-am hotărât sa o vizitez. Mai am eu o gagica pe care am pus ochii dar momentan nu am reușit sa dau de ea. ÃŽntre timp sper sa ma mai intersectez cu Lorena.

Acum notele:

Direct 10 pe line fără doar și poate, poate ma înjurați poate nu, dar de data asta sunt super subiectiv, știu ca nu-i bine dar nu ma pot abține.

Tarif 350 h dar noi am stat peste o oră lejer.

 

Va salut și ciocane tari. Merci Lorena 🤗😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

PAM PAM CARTONAS ROSU,  :snap  :slap2  Cand pleci de la locul de vanzare sex  iti iei telefonul de munca cu tine??Hai mai inceasca,mincinoasa mica ce esti!!.Cand nu esti la vanzare de placeri carnale ,cel mai bine inchide telefonul!!

bine ca u te-ai lasat influentat de cel mai influencer de pe forum , costine , marele 2peu, sau de  marele bigfut , care afirma ca  lorena ar lucra pe centura 

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

bine ca nu te-ai lasat influentat de cel mai influencer de pe forum , costine , marele 2peu, sau de marele bigfut , care afirma ca lorena ar lucra pe centura

Citisem asta dar nu am crezut pt ca sunt pe modul, dacă nu vad nu cred. Cred ca a făcut el o confuzie sau ceva de genul. Oricum au primat recenziile pozitive care sunt cu mult mai multe, una chiar de tine 😎 dar și de restul.

Link spre comentariu

Helloo

V-a fost dor de mine? 🤗

Disponibila pentru deplasari

Detalii doar pe whatsapp 😘

Buna Lorenna,

Cred ca vb in numele mai multor confrati cand iti spun, Bine ai revenit!

Te pup,

Vaporeanul

 

P.S. sper sa iti gasesti locatie curand!

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...