Sari la conținut

Important : CUIB DE TEPARE


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare. Vreau sa va relatez experienta total negativă prin care am trecut azinoapte , luati aminte sa nu o patiti lafel.paba exista prosti ca mine , șmecherii o duc bine . Nu am cont de prea mult timp pe acest forum , iar ca activitate mam limitat in mare parte la studiat din cand in cand parerile confraților. Consideram aproape inutil existenta acestui forum , asta pana ieri .
Fiind singur acasă și cu instalația plină , studiez niste anunturi , dau niste telefoane și ma concentrez in final asupra următorului:
https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/SARA25-ANI-POZE-REALE/78086c7f7c6f6450.html
Anuntul suna cam asa :
Sara..25 ani ...poze reale

 Cluj, Cluj-Napoca

Valabil din 07.09.2018 00:38:00 
Repostat automat

Descriere

25 ani...senzuala , pasionala ...se spune ca inebunesc barbatii...te astept sa te convingi ..poze reale..detalii tel.0736536961

Sun , răspunde o voce tinerească, jovială și imi comunica următoarele: 100 fin, 200 ora , normal protejat oral neprotejat , finalizare orala facială corporală. Perfect zic eu , asta cautam . Adresa Dunării
Ajung la locație, intru , aproape beznă, pe hol după un paravan tip acordeon , se auzeau cel puțin încă două voci de sex diferit și doua telefoane cu sunete polifonice sunane într-una iar personajele obscure programand într-una ati fraieri ca mine . Ajungem in dormitor, beznă total încât abia miam gasit nasturii de la camasa . Pe cand mai aveam doar chiloții p mine , aprinde becul și surpriza : fata avea 25 de ani de experienta in domeniu și nu 25 de ani de viață cum credeam eu . Doamna subtirica dar cu o burtica ciudata și urâtă rămasă după o sarcina și cu o urmă de la cezariana acoperită de un tatuaj ; horror. Imi comunica pretul 200 ora cu o finalizare și masaj sau 300 cu doua fin , total diferit de ce discutasem la tel . Ma îndeamnă să mă pun pe spate , repezita, aduce un prezervativ și il pune pe scula moartă și începe un oral , doar pe capul pulii, tot repezita ; după un min zice hai la normal , cum vrei ? ; trec pe la spate și finalizez în max doua min. Imi da șervețele sami scot prezervativul singur și ma îndeamnă, repezita ,sa stau pe burta la masaj , care a durat 45 max 60 secunde .după ma îndeamnă să mă îmbrac și să merg acasă , unde e cel mai bine . In tot acest timp se auzeau telefoanele și discuțiile celor din hol. Ies pe casa scării, injurand in gândul meu , ma uit la ceas și trecuse fix 9 minute de cand intrasem . Mai bine imi făceam o laba acasă și aruncam banii in wc .

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator cristims22
Reputație: 0

Din păcate am mai avut și eu astfel de experiente. E un risc sa fi înșelat în domeniul ăsta. De multe ori dacă prețul e rezonabil pozele nu prea corespund cu realitatea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...