Sari la conținut

Blonda sexy finuta - 0760746500 sau 0730328284


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Stie cineva ceva, despre:

 

BLONDA SEXY OFER CLIPE DE NE UITAT DOMNILOR GENEROSI ROG SERIOZITATE SI IGIENA MAXIMA AM LOC DE REFUGIU MA DEPLASEZ SI LA HOTEL. POZELE SUNT REALE NR. TEL. 0760746500 sau 0730328284

post-46135-0-22323500-1364475682_thumb.jpg

post-46135-0-21737800-1364475688_thumb.jpg

post-46135-0-90548200-1364475695_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:tm
  • Oras:tm

E una de prin dacia/labirint. Sau peueu acolo era acu ceva vreme. A mai avut anunturi si anul trecut, dar a disparut odata. Ea e genul mica si slim (pozele sunt ale ei). Eu cand am fost pe la ea am avut parte de ceva mediocru si alta data nu s a mai pus problema. Se cam grabeste si s a vazut ca vrea sa termine repede, sa ia banul si sa scape de tine. Cum nici eu nu s fan genul mica+slim...n am regrete

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost eu la fatuca asta prin iarna, inainte de sarbatori. Zona aia e dacia.

Avand in vedere ca am fost noaptea, dupa ora 12, am gasit greu loc de parcare.

 

Mie mi s-a parut foarte foarte dulce fata.

Am ajuns acolo putin dupa 12. Ea are preturile ceva de genu: 100 de lei finalizarea, cu ora a zis ca nu vrea

Dupa 12 este 150 de lei finalizarea. Eu am vb cu ea inainte de 12 si am negociat sa ramana 100 si s-a tinut de cuvant, avand in vedere ca am ajuns pe la si 15 minute. Aici e un semn bun.

Am ajuns sus, destul de usor de gasit locatia, fata era lejer imbracata in pantaloni de training si tricou. M-a intrebat daca vreau sa fac dus dar eu tocmai ce facusem inainte sa vin la ea asa ca nu am avut nevoie. Ea nu a intrat la dus dar mirosea foarte bine, probabil facuse inainte.

Am baut un pahar cu apa si am trecut la actiune care s-a desfasurat cam asa:

a inceput cu un ON destul de fain timp de vre-o 3-4 minute dupa care i-am spus sa puna caciulita

aici au inceput sa apara niste minusuri, zic eu.

i-am spus sa vina ea deasupra, a zis ca nu se poate ca o doare si sa stau eu peste. ok las de la mine si ma pun pe treaba

dupa un timp am vrut sa schimb, sa o pun mama iedului, acolo aceeasi problema, nu se poate ca o doare. deja m-a deranjat atitudinea si i-am zis ca nu e ok asa cum procedeaza. A inceput sa ma ia ca e foarte obosita si sa o inteleg. In fine, trec iar la actiune si termin in caciulita

Prestatia nu a fost prea deosebita dar eu cred ca fata are potential, poate sunt si subiectiv deoarece mi s-a parut foarte draguta.

 

 

Note:
Locatie - 8
Aspect fizic - 9.5 (cu toate ca e cam micuta, 1,55 aprox, dar arata bine )

Sani - 8  micuti dar fermi
Atitudine - 7 (i-as fi dat mai mult dar m-a deranjat spre final cu refuzrile la pozitii)
Oral - 8 (daca facea si deep primea mai mult)
Normal - 6 (pt ca nu a vrut sa stea cum am vrut eu)

Igiena - 9.5 (m-am jucat putin si cu veverita ei si nu am simtit nici un miros, chiar din contra era curata)

 

De revenit eu o sa mai revin.

  • Like 5
Link spre comentariu

Hai sa fac prima mea recenzie (la cald - numai ce vin de la tipa)

 

Dupa ce nu am gasit nimic mai interesant (telefoane inchise) am zis ca incerc la aceasta d-soara. Sun. Prima data nu raspunde. Imi da bip (in era milioanelor de minute gratuite). O sun, imi zice ca e libera, 80 finalizarea. Intreb de CIM, zice nu. Am zis ok, cu gandul ca mai negociem. Intreb daca sa fac dus acasa sau la ea. Imi zice ca la ea.

 

Merg spre locatie (Str. Labirint). Cu vreo 8 minute inainte de ora stabilita imi da iara bip. O sun si ii zic, ajuung imediat, ma pierdusem un pic prin zona, nu gasisem strada. Ii cer daetalii imi zice ca nu stie sa explice mai bine ca nu e timisoareanca. Ii zic ok, gasesc eu (stiam ca e foarte aproape de strada unde eram, ma uitasem pe harta). Cand aproape ajung acolo, bip din nou (intrebasem ceva trecatori care m-au indrumat spre locatie). Sun si ii zic ca is la scara de langa, ma vede pe geam, imi zice sa urc.

 

Urc la etaju mentionat nu gasesc imediat usa. Un bloc urat cu un hol usor sinistru. 

 

Intru in locatie, o garsoniera dina aia gen 3 pe 3 cu baie fara cabina de dus - toata baia e cabina de dus. Cald in apartament dar fara miros neplacut. TV pe ceva post de manelensis.

 

Se prezinta (am uitat numele), imbracata lejer, training si maieu.. Se pare ca are probleme cu dantura  <_<, incisivii negriciosi cu carii. Corp finut, sani micuti, fermi, sfarcuri ce se intaresc repede la mangaiat. Pozele (desi sunt facute de un amator) o avantajeaza, sau fata cu dintii problema strica aspectul general.

 

Confirm inca odata pretul (de siguranta) si ii zic ca vreau doar un oral pt inceput si mai vedem. Oricum eram obosit. Imi cere banii inainte (cum nu sunt experimentat am uitat eu sa ii dau). Imi zice ca a patit sa plece clientu fara sa plateasca, citez "Ce era sa fac, sa fug in curu gol dupa el pe hol"?

 

Ma dezbrac. Merg la dus, lipsa gel de dus, doar sapun (lichid si solid). Ma spal, prosop curat, din pacate scurgerea un pic infundata. Pana eu am facut dus, ea s-a dezbracat. Lumina era stinsa, semiintuneric, era ok pt mine, 

 

Ma pun pe pat, se apuca de oral NP, se mai foloseste de mana dar e ok Ma joc cu pasarica (fingering relativ agresiv) si sanii, nu se opune. E umeda si calda, pare stramtuta. Se pare ca i-a convenit igiena, ma intreaba daca vreau CIM pt 20 de lei in plus. Ii zic ok (eram pe punctu sa o intreb eu). Intreb de de DT, zice ca  citez "nu chiar adanc adanc" :D . De fapt nu e DT ce face.  Vad ca e dispusa sa negocieze, o intreb cum e cu 2 numere. Zice ca imi lasa la 160 (CIM primu, in gumita al 2lea) I Schimb pozitia de oral. Ma termin repede ca sunt hiper obosit. Are rabdare sa iasa tot, dupa care merge la baie.

 

Imi dau seama ca nu sunt in forma deloc, Ii zic ca tre sa ne rezumam la numaru asta.

 

Povestim un pic cat ma imbrac, imi zice ca maine e ultima ei zi, ca pleaca din tara sambata dimineata ca nu castiga suficient etc. 

 

Long story short, concluzii:

                 Locatie: 6.5 (bloc urat, garsoniera mica, dus infundat, dar totusi curat)

                 Fizic: 8: slabuta, sanii mici, fund relatv bombat, tatuaj pe pelvis, dintii strica fizionomia fetzei)

                 Igiena ei: 8.5 (nu a facut dus cu mine sau cu mine de fata, nu mirosea, nu am verificat intimitatile cu organul mirositor)

                 Atitudine: 7 ( prea grabita, disperata cu bipuri din 3 in 3 minute, fara initiativa dar dispusa la modificari "pe durata desfasurari                                                                 contractului))

                 Oral: 7 (folosit mana, fara DT, nimic spectaculos, dinti cariati).

                 Normal: N/A (dupa Tom degetel, parea stramta

 

Nota finala: 7, e ok pt un fast blow insa nu se poate compara la oral cu altele.

 

Oricum, cred ca va trebui mutata la "inactive" de sambata insa asi ruga sa fie confirmata plecarea ei de inca cineva.

 

Sper ca vor mai urma recenzii de la mine in curand (stau prost cu timpul liber :( )

 

O noapte "activa" va doresc.

 

 

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...