Sari la conținut

🔞Morena Hot 🔞0744405677

cutebadboy

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
6 hours ago, morenamorena said:

‼️indisponibilă ‼️

Auoleu.

Am încercat să stabilesc o întâlnire cu frumoasa domnișoară.

Când am terminat apropape detaliile pe whatsupp dupamasa în 2-3 ore a apărut aici pe forum ca indisponibila. 

Totuși sper că o să apuc sa o cunosc personal can va fi din nou disponibila.

Link spre comentariu

Neata băieți.

Cum ziceam și în postarea trecuta e destul de frustrant sa discut cu ea pe whatsupp apoi după 2 ore sa posteze ca e indisponibila.

DAR nu ma dau bătut asa de ușor deci vin în atenția voastra cu urmatoarea rugăminte: dacă cineva dintre voi da de domnisoara undeva de exemplu alt oraș sau alt nr. de tel. Va rog sa lăsați aici un update.

✌️

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
Acum 45 minute, BKing a spus:

Neata băieți.

Cum ziceam și în postarea trecuta e destul de frustrant sa discut cu ea pe whatsupp apoi după 2 ore sa posteze ca e indisponibila.

DAR nu ma dau bătut asa de ușor deci vin în atenția voastra cu urmatoarea rugăminte: dacă cineva dintre voi da de domnisoara undeva de exemplu alt oraș sau alt nr. de tel. Va rog sa lăsați aici un update.

✌️

Știi cum înainte se spunea că sunt 2 tipuri de mașini - Mercedes și celelalte mașini...ei bine din punctul meu de vedere așa stă treaba și cu Morena...

După ce o vei vizita - va veni și aia stai liniștit - îți vei da și tu seama - acuma este posibil să nu fie chimie dar măcar e fizică. 

Pentru mine toate fetele care nu au anunț pe publi24 și vin în oraș și totuși cu greu găsești loc la ele înseamnă deja - High Class ( nu mai vorbim de Mercedes și vorbim de Maybach) 

Așa că îți așteptarea merită. 

• Like 1
Link spre comentariu

Am trecut pe la Morena ultima data cand a fost la Oradea.

totul a decurs superb, de la programare la intalnire si actiune.

ca si aspect este foarte frumoasa , ca si atitudine este super amabila, are voce draguta si stie sa vorbeasca frumos si corect ,stie sa se faca placuta destul de usor si rapid.

la actiune totul a decurs perfect, este rabdatoare, se implica si ar trebui sa poti duce treaba pana la final fara nici o problema. Nu mai tin minte in detaliu totul pentru ca au trecut cateva sapt de atunci. Dar stiu ca totul a fost bine , nu imi amintesc nimic neplacut

de revenit? Da

o zi faina sa aveti!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 11 minute, omwtfuhard a spus:

Am trecut pe la Morena ultima data cand a fost la Oradea.

totul a decurs superb, de la programare la intalnire si actiune.

ca si aspect este foarte frumoasa , ca si atitudine este super amabila, are voce draguta si stie sa vorbeasca frumos si corect ,stie sa se faca placuta destul de usor si rapid.

la actiune totul a decurs perfect, este rabdatoare, se implica si ar trebui sa poti duce treaba pana la final fara nici o problema. Nu mai tin minte in detaliu totul pentru ca au trecut cateva sapt de atunci. Dar stiu ca totul a fost bine , nu imi amintesc nimic neplacut

de revenit? Da

o zi faina sa aveti!

Pfoai mi-ai dat palpitații la inimă așa ca de duminică dimineața...:) 

Deja mă gândeam cum ar fi să vină în perioada asta când aș putea și eu să o vizitez...:)

Link spre comentariu
Acum 5 minute, chrisbbmike a spus:

Pfoai mi-ai dat palpitații la inimă așa ca de duminică dimineața...:) 

Deja mă gândeam cum ar fi să vină în perioada asta când aș putea și eu să o vizitez...:)

😂😂 e tare domnisoara, pentru mine a fost peste asteptari

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 1 oră, marcuiojan a spus:

Poate ne ajuti si cu o locatie, un meniu complet si ceva poze mai de actualitate . Ziceam si eu.

Salut,sai dai un mesaj pe whatsapp si automat iti trimite detaliile.

Link spre comentariu

Pentru mine când vine Morena este o perioadă de sărbătoare - chiar dacă nu am reușit să o vizitez la ultimele vizite uite că acuma am reușit. 

Am stabilit împreună cu ea o ședință, m-am înfățișat la noua locație. Eram emoționant ca de obicei - dar emoțiile m-i s-au risipit când am văzut-o. Nu are rost să vă spun că eu mă simt super cu ea de fiecare dată când o vizitez. 

După ce am trecut pe la duș, m-a luat frumos de mână și m-a dus in camera, unde nu pot să vă povestesc ce s-au întâmplat decât după ora 00 :)) 

Acuma acțiunea în sine nu are rost să o descriu că cine a fost la ea știe cum e...notele iarăși sunt ca la Eurovision - 10****

Prețul/servicii este unul mai mult decât corect judecând după ce oferă și cum oferă aceste servicii. 

IN concluzie cine nu a fost la Morena să își facă timp să meargă nu de alta dar v-am mai spus am pus bilet la loto și ...

Morena îți mulțumesc pentru tot. Și abia aștept să ne revedem ( curând ) 

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

• Telefon: 0744405677
  • Disponibila
  • Telefon: 0744405677
  • Disponibila

Bună seara! Doresc să vă anunț că mai sunt în oraș până luni inclusiv!🫶🏽

Bună! ☎️ Metoda de contact pentru programări : SMS /WhatsApp/Apel telefonic la numărul📞 0744405677📞🏡 Locația: Victoria Residence (Strada Ciheiului nr.35)🎁 CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii🌹💸150lei-30min(1fin)💸💸300lei-60min(2fin)💸🔞Servicii:oral protejat🛑normal doar protejat fk(în funcție de igiena și chimie)săruturi corporale/mângâierihand jobdiferite poziții mici fantezii ( în limita bunului simț)masaj de relaxare69💸Servicii extra:oral neprotejat (extra 50)cim(extra 50)uro (extra 50)footjob(50 extra)Nu accept cu bile/ accesorii/ stare de ebrietate sau influența sub altor substanțe Nu fac sex anal,sex neprotejat,fin faciala,deeptroath, swallowingÎmi rezerv dreptul de a-mi selecta vizitatoriiMă adresez doar acelor domni care au citit despre mine nu răspund mesajelor legate de servicii și “preț “Aveți toate detaliile mai sus ⬆️⬆️⬆️ Va mulțumesc,a voastră Morena!

• Like 2
  • Inimioara 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...