BKing Reputație: 79 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 6, 2023 6 hours ago, morenamorena said: ‼️indisponibilă ‼️ Auoleu. Am încercat să stabilesc o întâlnire cu frumoasa domnișoară. Când am terminat apropape detaliile pe whatsupp dupamasa în 2-3 ore a apărut aici pe forum ca indisponibila. Totuși sper că o să apuc sa o cunosc personal can va fi din nou disponibila. Link spre comentariu
BKing Reputație: 79 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Neata băieți. Cum ziceam și în postarea trecuta e destul de frustrant sa discut cu ea pe whatsupp apoi după 2 ore sa posteze ca e indisponibila. DAR nu ma dau bătut asa de ușor deci vin în atenția voastra cu urmatoarea rugăminte: dacă cineva dintre voi da de domnisoara undeva de exemplu alt oraș sau alt nr. de tel. Va rog sa lăsați aici un update. ✌️ Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 45 minute, BKing a spus: Neata băieți. Cum ziceam și în postarea trecuta e destul de frustrant sa discut cu ea pe whatsupp apoi după 2 ore sa posteze ca e indisponibila. DAR nu ma dau bătut asa de ușor deci vin în atenția voastra cu urmatoarea rugăminte: dacă cineva dintre voi da de domnisoara undeva de exemplu alt oraș sau alt nr. de tel. Va rog sa lăsați aici un update. ✌️ Știi cum înainte se spunea că sunt 2 tipuri de mașini - Mercedes și celelalte mașini...ei bine din punctul meu de vedere așa stă treaba și cu Morena... După ce o vei vizita - va veni și aia stai liniștit - îți vei da și tu seama - acuma este posibil să nu fie chimie dar măcar e fizică. Pentru mine toate fetele care nu au anunț pe publi24 și vin în oraș și totuși cu greu găsești loc la ele înseamnă deja - High Class ( nu mai vorbim de Mercedes și vorbim de Maybach) Așa că îți așteptarea merită. 1 Link spre comentariu
fxtour Reputație: 269 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Sigur că merită, zic și eu. Ai puțină răbdare... 🔥🔥👊👊 1 Link spre comentariu
omwtfuhard Reputație: 105 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Am trecut pe la Morena ultima data cand a fost la Oradea. totul a decurs superb, de la programare la intalnire si actiune. ca si aspect este foarte frumoasa , ca si atitudine este super amabila, are voce draguta si stie sa vorbeasca frumos si corect ,stie sa se faca placuta destul de usor si rapid. la actiune totul a decurs perfect, este rabdatoare, se implica si ar trebui sa poti duce treaba pana la final fara nici o problema. Nu mai tin minte in detaliu totul pentru ca au trecut cateva sapt de atunci. Dar stiu ca totul a fost bine , nu imi amintesc nimic neplacut de revenit? Da o zi faina sa aveti! 1 Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Octombrie 1, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 11 minute, omwtfuhard a spus: Am trecut pe la Morena ultima data cand a fost la Oradea. totul a decurs superb, de la programare la intalnire si actiune. ca si aspect este foarte frumoasa , ca si atitudine este super amabila, are voce draguta si stie sa vorbeasca frumos si corect ,stie sa se faca placuta destul de usor si rapid. la actiune totul a decurs perfect, este rabdatoare, se implica si ar trebui sa poti duce treaba pana la final fara nici o problema. Nu mai tin minte in detaliu totul pentru ca au trecut cateva sapt de atunci. Dar stiu ca totul a fost bine , nu imi amintesc nimic neplacut de revenit? Da o zi faina sa aveti! Pfoai mi-ai dat palpitații la inimă așa ca de duminică dimineața...:) Deja mă gândeam cum ar fi să vină în perioada asta când aș putea și eu să o vizitez...:) Link spre comentariu
omwtfuhard Reputație: 105 Postat Octombrie 1, 2023 Partajează Postat Octombrie 1, 2023 Acum 5 minute, chrisbbmike a spus: Pfoai mi-ai dat palpitații la inimă așa ca de duminică dimineața...:) Deja mă gândeam cum ar fi să vină în perioada asta când aș putea și eu să o vizitez...:) 😂😂 e tare domnisoara, pentru mine a fost peste asteptari 1 Link spre comentariu
EduardOR Reputație: 68 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 @morenamorena cand ne mai faci o vizita la Oradea? Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Acum 8 ore, EduardOR a spus: @morenamorena cand ne mai faci o vizita la Oradea? Dacă te pizdui nu te superi ...era sa fac infarct Link spre comentariu
EduardOR Reputație: 68 Postat Februarie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 2 @morenamorena cand revii in Oradea? Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Februarie 2 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Februarie 2 Acum 2 ore, EduardOR a spus: @morenamorena cand revii in Oradea? Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! 3 Link spre comentariu
AureluHs Reputație: 16 Postat Februarie 2 Oras:Mare parte in Oradea Oras:Mare parte in Oradea Partajează Postat Februarie 2 1 hour ago, morenamorena said: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Împreună cu colega? @Blondi1 Link spre comentariu
caligula2018 Reputație: 56 Postat Februarie 2 Partajează Postat Februarie 2 ,,Meniul" rămâne același? Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Februarie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 2 Acum 3 ore, morenamorena a spus: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Bine ai revenit,fată frumoasă!😘 Link spre comentariu
Edieiben Reputație: 47 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Bine ai revenit frumoasa de când te asteptam Link spre comentariu
cameleon21 Reputație: 5 Postat Februarie 3 Oras:Moscova Oras:Moscova Partajează Postat Februarie 3 Bine ai venit Link spre comentariu
amag1337 Reputație: -4 Postat Februarie 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 3 Acum 14 ore, morenamorena a spus: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Doamne ajuta. Serviciile is tot de data trecuta sau ai lista noua? Link spre comentariu
disney02 Reputație: 528 Postat Februarie 3 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 3 Acum 14 ore, morenamorena a spus: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Ce veste buna!!!! Bine ai revenit,draga Morena! Te pup!😘😘😘 1 Link spre comentariu
marcuiojan Reputație: 461 Postat Februarie 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 4 Poate ne ajuti si cu o locatie, un meniu complet si ceva poze mai de actualitate . Ziceam si eu. Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Februarie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 4 Acum 1 oră, marcuiojan a spus: Poate ne ajuti si cu o locatie, un meniu complet si ceva poze mai de actualitate . Ziceam si eu. Salut,sai dai un mesaj pe whatsapp si automat iti trimite detaliile. Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 902 Postat Februarie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 4 La 02.02.2024 la 16:51, morenamorena a spus: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Am revizitat pe @morenamorena a fost o intilnire de nota 10,ca in todeauna.Fata foarte frumoasa si educata!Mersi frumos!😘 2 Link spre comentariu
migheli28 Reputație: 0 Postat Februarie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 4 Morena, nu ai cumva si colega? Link spre comentariu
fxtour Reputație: 269 Postat Februarie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Februarie 4 On 2/2/2024 at 4:51 PM, morenamorena said: Bună, astăzi ajung ❤️ de mâine încep activitatea! Bine ai revenit Morena! 😘 Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1599 Postat Februarie 8 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Februarie 8 Pentru mine când vine Morena este o perioadă de sărbătoare - chiar dacă nu am reușit să o vizitez la ultimele vizite uite că acuma am reușit. Am stabilit împreună cu ea o ședință, m-am înfățișat la noua locație. Eram emoționant ca de obicei - dar emoțiile m-i s-au risipit când am văzut-o. Nu are rost să vă spun că eu mă simt super cu ea de fiecare dată când o vizitez. După ce am trecut pe la duș, m-a luat frumos de mână și m-a dus in camera, unde nu pot să vă povestesc ce s-au întâmplat decât după ora 00 :)) Acuma acțiunea în sine nu are rost să o descriu că cine a fost la ea știe cum e...notele iarăși sunt ca la Eurovision - 10**** Prețul/servicii este unul mai mult decât corect judecând după ce oferă și cum oferă aceste servicii. IN concluzie cine nu a fost la Morena să își facă timp să meargă nu de alta dar v-am mai spus am pus bilet la loto și ... Morena îți mulțumesc pentru tot. Și abia aștept să ne revedem ( curând ) 4 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Februarie 9 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Februarie 9 Bună seara! Doresc să vă anunț că mai sunt în oraș până luni inclusiv!🫶🏽 Bună! ☎️ Metoda de contact pentru programări : SMS /WhatsApp/Apel telefonic la numărul📞 0744405677📞🏡 Locația: Victoria Residence (Strada Ciheiului nr.35)🎁 CADOUL rog sa fie înmânat discret la începutul întâlnirii🌹💸150lei-30min(1fin)💸💸300lei-60min(2fin)💸🔞Servicii:✅oral protejat🛑normal doar protejat ✅fk(în funcție de igiena și chimie)✅săruturi corporale/mângâieri✅hand job✅diferite poziții ✅mici fantezii ( în limita bunului simț)✅masaj de relaxare✅69💸Servicii extra:✅oral neprotejat (extra 50)✅cim(extra 50)✅uro (extra 50)✅footjob(50 extra)✅❌Nu accept cu bile/ accesorii/ stare de ebrietate sau influența sub altor substanțe❌ ❌Nu fac sex anal,sex neprotejat,fin faciala,deeptroath, swallowing❌Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta vizitatorii❌Mă adresez doar acelor domni care au citit despre mine nu răspund mesajelor legate de servicii și “preț “Aveți toate detaliile mai sus ⬆️⬆️⬆️ Va mulțumesc,a voastră Morena! 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum