Sari la conținut

Spala-te pe maini dupa fiecare l@b@

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Si dupa ce pui, o duci la gura :))))

Ma...dupa cum spune si in titlul topicului, " spala-te pe maini dupa ce pui mana pe pula" :)))

Da, duc si mana la gura daca e cazul, care e problema? E pula mea pana la urma :laugh2 :laugh2

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Oly, nimic NOU??

nici o laba noua??

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Oly, nimic NOU??

nici o laba noua??

Iarta-ma ca răspund eu da e' câteva labe vechi care se doresc " noi". S-a învățat pana si motanul cu ei!
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Oly, nimic NOU??

nici o laba noua??

Nicio laba randunico.Motivul : nu este obligatorie.

Dar, daca ma rogi frumos si sunt cereri si de la altii...promit ca saptamana viitoare sa fac o laba :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar, daca ma rogi frumos si sunt cereri si de la altii...promit ca saptamana viitoare sa fac o laba :)

hai te rog frumos fa o laba si expune-i povestea asa, in felul tau liric si original!

• Like 1
Postat

facem toti chiar, si ne dam drumul pe tine,proxeneto...te bagi la un bukkake? :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

facem toti chiar, si ne dam drumul pe tine,proxeneto...te bagi la un bukkake? :laugh2

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ha ha ha ce am mai ras :laugh2 :laugh2 :laugh2

tu vorbesti de proxenet?tocmai tu mah?

din respect pentru basarabeanca nu vorbesc mai multe,ca odata, candva, mi-a fost sefa si m-a respectat.Dar parerea mea, las-o jos ca macane! sa nu vorbim de promovare cand stii foarte bine cine esti!! :slap2

dar pana una alta MARS la gunoi ma gunoierule! :laugh2 :laugh2

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ha ha ha ce am mai ras :laugh2 :laugh2 :laugh2

tu vorbesti de proxenet?tocmai tu mah?

din respect pentru basarabeanca nu vorbesc mai multe,ca odata, candva, mi-a fost sefa si m-a respectat.Dar parerea mea, las-o jos ca macane! sa nu vorbim de promovare cand stii foarte bine cine esti!! :slap2

dar pana una alta MARS la gunoi ma gunoierule! :laugh2 :laugh2

hopa..pai cum e cu limbajul academic, printeso??.......iti curge mahalaua prin vene,distruso.....ce dracu basarabeanca,ce tot bolborosesti acolo, ai facut vreun scurt prin gara si te au platit in aurolac,in loc de lovele??? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Peste tot.
Postat

hopa..pai cum e cu limbajul academic, printeso??.......iti curge mahalaua prin vene,distruso.....ce dracu basarabeanca,ce tot bolborosesti acolo, ai facut vreun scurt prin gara si te au platit in aurolac,in loc de lovele??? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu te mai pune la minte ei ca e varza =))......oricum tot forumul stie ca e pestoaica.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu te mai pune la minte ei ca e varza =))......oricum tot forumul stie ca e pestoaica.

iote inca unul

bai ghilimele, iar ai aparut ma?

te da lumea afara pe usa si tu intri pe geam? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vai de capul tau mai putica goala :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vezi ca laba tampeste, opreste-te! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mars la gunoi, unde le e locul gunoaielor ca tine :laugh2 :laugh2

Postat

ai dreptate tu, pe forumul paralel a primit demult un shpitz in cur, dar probabil ca e amuzanta,in felul ei, involuntar,asa...ca o maimutica la zoo.... :laugh2

Postat

iote inca unul

bai ghilimele, iar ai aparut ma?

te da lumea afara pe usa si tu intri pe geam? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vai de capul tau mai putica goala :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

vezi ca laba tampeste, opreste-te! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Mars la gunoi, unde le e locul gunoaielor ca tine :laugh2 :laugh2

Ce retarda si penala esti...nu vb cu tigancile =))

PS: stii care-i diferenta intre un futac si una ca tine? El da la muie si tu iei.....culmea e ca tu esti mandra de asta...sa iti treci in CV, la fel si distrusa de sorina.

Postat

Ce retarda si penala esti...nu vb cu tigancile =))

asta nici macar tiganca nu e...doar o mucoasa obraznica care se crede la ea in mahala.....

Postat

asta nici macar tiganca nu e...doar o mucoasa obraznica care se crede la ea in mahala.....

Mentionez ca am spus tiganca d.p.d.v. al limbajului.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Banule, te rog si pe tine, asa cum am facut si cu Kristi2222: incearca sa fii mai putin agresiv si mai putin provocator.

Mutumesc de intelegere!

Postat

Banule, te rog si pe tine, asa cum am facut si cu Kristi2222: incearca sa fii mai putin agresiv si mai putin provocator.

Mutumesc de intelegere!

Sunt de acord dar si "lor" le place....si inca cum....daca nu se cearta cu cineva, raman necunoscute si iea altele in fata.....ele merg pe ideia ca o reclama buna s-au rea te promoveaza....stie lumea ca existi.

PS: imi cer scuze pt limbaj.

Postat

Sunt de acord dar si "lor" le place....si inca cum....daca nu se cearta cu cineva, raman necunoscute si iea altele in fata.....ele merg pe ideia ca o reclama buna s-au rea te promoveaza....stie lumea ca existi.

PS: imi cer scuze pt limbaj.

creatura nu poate trai fara scandal.....o mahalagioaica ieftina.....

Postat

Daca esti de acord cu mine, incearca sa-mi urmezi sfatul. Restul...chestia cu reclama ... e de discutat.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la kristi2222. Vezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la >(Ban)<. Vezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la kristi2222. Vezi chiar si asa?
Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la >(Ban)<. Vezi chiar si asa?

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Picone, lov yu mah!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

I-ai ignorat, dar tot citesti posturile lor. Recunoaste :laugh2

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

I-ai ignorat, dar tot citesti posturile lor. Recunoaste :laugh2

nu pot sa le citesc ca azi am greturi :laugh2 :laugh2 daca citesc mizeriile acelui gunoi trebuie sa vars

si a facut mama o mancare buna tare si am papat cu pofta :laugh2 .nu vreau sa o dau afara pentru asemenea specimene.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu pot sa le citesc ca azi am greturi :laugh2 :laugh2 daca citesc mizeriile acelui gunoi trebuie sa vars

si a facut mama o mancare buna tare si am papat cu pofta :laugh2 .nu vreau sa o dau afara pentru asemenea specimene.

Sa-ti fie de bine :)

Postat

.....bine,oi fi eu gunoi,dar tu esti o fosa septica ambulanta :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...