Sari la conținut

ReBeca - Drumul Taberei - 0749353363


Postări Recomandate

  • Oras:Burgundia
  • Oras:Burgundia

 

Toamna berzele pleaca, dar copiii continua sa se nasca. Incitat de frumusetea Sectorului 6 in care frunzele cazute de la cei doi copaci ramasi sunt contopite cu praful ce prevesteste folosirea metroului imediat dupa teleportare, am utilizat acest numar de telefon purtand doar conversatia scrisa. Felul ordonat, deschis si mai ales la obiect de a-mi raspunde, ma aduce in maxim 30 min in fata resedintei sale undeva intre statia Favorit si Statia 34. M-am gandit ca nu merg cu mana goala asa ca am profitat de restaurantul "Dream" care se afla la parterul locatiei si am luat in stomac doua beri reci.Nefiltrate. Am fost asteptat cu usa larg deschisa,cu ochii luminati,parul ravasit,bratele deschise si zambetul pierdut. Strunga formata intre incisivi a dovedit la lumina camerei ca defapt este o carie sexy. 

Deschid conversatia legandu-ma de motocicleta din fata blocului: "Doi tantari erau pe motorul acela ieri si conduceau cu viteza. La un moment dat in fata la AFI pilotul franeaza brusc.De ce ai oprit? Mi-a intrat o musca-n ochi..." Rebeca ma priveste lung si-mi spune ca e aici de doua zile si nu stie a cui e motorul. 

80 de spite pun pe raftul curat a unei mobile veche in ideea unei singure finalizari. Desi apartamentul nu este-n pas cu moda,subliniez curatenia si bunul simt al gazdei. Are undeva la 1.70, parul blondin ars de soarele campului nu-i sta in niciun fel insa modul de supunere a timbrului vocal, fac ca aceste lucruri sa nu conteze chiar atat de mult. Imi plac sanii, se revarsa dintr-un sutien al carui numar este mult prea mic. Desi este epilata si curata corpul Ionelei iti aduce aminte de Epoca de Aur - cand inainte de inceperea anului scolar mergeai voios la diferite practici agricole sub egida C.A.P-ului. In prima zi de scoala, puteai vedea astfel cine a cules via, a batut porumbul, ori s-a jucat cu nucile. Rebeca le-a facut pe toate. Cu dragoste!

Oralul neprotejat, incet si umed cu anumite miscari de pozitie. Fara vecini ca abia e mutata. O mangai incet pe gat, spate, pe coapse ..iar respiratia mea se accentuase de teama sa nu primesc vreo copita.

Usoara atingere tactila, folosirea corecta a limbii romane in care se alatura si cateva gemete discrete, fac sa am o finalizare demna de revenit. Lipsa grabei si-a spus cuvantul si dupa finalizare, folosind qhiuveta din baie dupa ce s-a asigurat ca e adormit. M-am imbracat incet cu ceva conversatii simple si amicale. Nustiu daca se merita stationarea de o ora la pretul de 150 spite, cert este ca eu am sa mai revin sa-i ar si pamantul, pana nu-l da in arenda. Stima! 

  • Like 19
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...