Sari la conținut

0755704239 - DE EVITAT !


Postări Recomandate

pare a fi de la salonul care are si outcall

am discutat la telefon cu cea din poza, s-a recomandat drept Monica , a venit la hotel, este chiar cea din poza - o bila alba!

insa de aici au inceput problemele - de cum a intrat in camera s-a repezit la bani, cind a fost nevoie sa presteze, desi am discutat si telefonic si atunci cind a ajuns in camera despre serviciii ( ca de exemplu ca nu ma intereseaza OP ) mi-a mai solicitat inca 100 de lei pe linga cei 300 pe care deja ii subtilizase, am fost de acord sa-i dau, si desi intrase in camera de 15 minute  i s-a comunicat de la salon ca mai are 14 minute, drept pt. care a intrat in baie, s-a imbracat si a iesit pe usa !!!!

 

INCREDIBIL !!!

 

Recunosc ca am fost siderat si n-am avut reactie !

 

Deci contra sumei de 300 de roni am primit o frectie pe spate de 10 minute !!!

 

FERITI-VA !!!

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

Pur si simplu trebuia sa iti iei banii înapoi :) ce naiba omule. Femeia a profitat de tine, a vazut ca i-ai dat inca 100 lei pt oral si de aici si-a dat seama ca nu o sa faci nimic chiar daca pleaca dupa 1 minut sau 5.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick

Sun nicio forma cu bataia ca nu suntem maimuțe. Prin vorba desigur.... eu așteptam sa cheme pestele si 3-4 masini dacă dorea. La servicii de 0 lei se ofera suma de 0 lei

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

in primul rand tipa e de etnie, ai uitat sa precizezi, deci nu prea aveai la ce sa te astepti de la ea. In al doilea rand are si peste, tot de etnie si el, deci din start de evitat

  • Like 1
Link spre comentariu

Ii rupeai geanta din mana, scoteai banii, ii trageai cu geanta  una peste mecla si cu un sut o dadeai afara din apartament.

Na bun... este exact ce nu merita sa faci. Mai bine iesi daca consideri banii ca taxa de experienta. (Si dai raport pe forumuri de specialitate, hai sa zicem si aici, sa nu o pateasca si altii. Apropo, vad ca iar ii doare mana sa dea macar plusuri.)

 

Desi... daca esti necasatorit, fara vreo obligatie, eu cred ca pestii astia marunti tot nu sunt asa periculosi. Daca-ti vine sa bata la usa chemi politia. Probabil o sa o stearga cat de repede poate, daca nu, nu sunt nici aia chiar tampiti si rezolva ei situatia.
Dar desigur, pt. asta trebuie decizie si coaie. Nu merge dupa ce i-ai dat bani in plus pe langa suma mare pt. nimic.
Bine zice fxlx, asta va predic si eu de ani de zile, cu cat dati mai mult cu atat sunt astea mai sigure ca au de-a face cu un fraier.

Oricum, gepeto, simt cu tine. Treci rapid peste poveste, nu merita sa pierzi nervi in continuare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...